Arctic auto opetuspoljinsarja

Supertarjous
Laadukkaaksi todettu opetuspoljinsarja, joka sisältää kaiken tarvittavan varustuksen omatoimiseen ajo-opetukseen. Sisältää lisäpeilin ajo-opettajalle kiinnikkeineen ja auton perään helposti kiinnittyvän magneettikolmion. Tarpeeksi pitkän (2 metriä) jarruvaijerin avulla asennus saadaan tehtyä siististi. Lisäjarrupoljin on helposti asennettava ja sisältää kiinnikkeitä, mutta saattaa vaatia lisäkiinnikkeitä automallista/asennustavasta riippuen. Asennuksen helpottamiseksi myyntipakkauksen mukana kuvitettu asennusohje. 

Huom! Ajo-opettajan opetuspoljin on pakollinen lisävaruste kuljettajaopetuksessa.

Tuote lisätty
124.90 €
99.00 €

Opetuspoljinsarja 910-F8

Uudistettu opetuspoljinsarja 910-F8 omatoimiseen ajo-opetukseen, korvaa sarjan 910-F7. Sisältö: poljinsarja, jarruvaijeri, asennusosat, katvepeili, sisätaustapeili ja valkoinen magneettikolmio. Sisältää valokuvin havainnollistetun asennusohjeen suomeksi ja ruotsiksi. Vaijerin pituus 180 cm, kuori 160 cm.

HUOM! asentamiseen tarvitaan myyntipakkauksen sisällön lisäksi kiinnitystarvikkeita riippuen automallikohtaisesta asennusratkaisusta.

Muistathan että 1.7.2018 alkaen opetusajoneuvossa pitää yhä olla opettajan jarrupoljin, mutta sitä ei tarvitse enää muutoskatsastaa. Lisätietoa AJOKORTTI-INFO.FI sivulta.

Tuote lisätty
148.00 €