Petzl Pixa 3 ATEX LED V2 Otsavalaisin

Tuotekoodi: PETZL-E78CHB2

valoshow_tooloutlet
POISTUVA TUOTE. Jäljellä 2 kpl.
Ammattilaisille suunniteltu monikäyttöinen ATEX LED valaisin CONSTANT LIGHTING vakiovoimakkuusteknologialla. Soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen lähityöskentelyyn, liikkumiseen ja kauas katsomiseen. Uudenlainen kolmetoiminen yhdistelmävalo: 1: erittäin leveä lähityöskentelyvalo. 2: kohdevalon ja lähityövalon yhdistelmä turvalliseen liikkumiseen 3: kaukovalo jossa tehokas keskitetty keila. Tarpeesta riippuen Pixa valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona. Valonvoimakkuus pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko paristojen käyttöiän, eikä valo himmene heikentäen työtehoa

89.90 €
69.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.3 kg

Petzl Pixa 3 ATEX LED V2 valaisin otsalamppu / otsavalo / otsavalaisin

Valaisimen runkoa voi kääntää hyvin laajalla kulmalla ja suunnata tarpeen mukaan. Kun valaisimen kääntää varastointiasentoon, on linssi suojassa ja kytkin lukittuu jolloin valaisin ei voi mennä vahingossa päälle. Paristot nopea ja helppo vaihtaa.  

Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä hanskat kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, valoasetuksen valinnan ja sammuttamisen. Miellyttävä, säädettävä ja pestävä otsapanta. Pixa on erittäin lujarakenteinen: Kestää putoamisen 2 metristä, kestää myös iskuja ja ruhjoutumista (80kg). Suunniteltu kestämään mm. säilyttäminen työkalupakissa ja yli käveleminen. CE. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tekniset tiedot:

 • Vakiovoimakkuudet:
  • lähityövalo 15 metriin 12 tuntia (30 lumenia)
  • liikkumisvalo 30 metriin 6 tuntia (40 lumenia)
  • kaukovalo 55 metriin 3 tuntia (50 lumenia)
  • vakiovoimakkuuden jälkeen on vielä käyttökelpoista valoa jäljellä vähintään 10h:ksi
 • Ilmoittaa paristojen tyhjenemisestä etukäteen
 • Vesitiivis -1m (IP67)
 • Soveltuu käyttöön räjähdysvaarallisissa olosuhteissa:
  • Täyttää ATEX standardin vaatimukset: CE0080, Ex II 3 GD, Ex nAnL IIB T4
  • Voidaan käyttää tiloissa, joissa on: kaasua (zone 2) tai pölyä (zone 22) kun syttymispiste on 135°C tai suurempi. 
 • Kestää useimpia kemikaaleja
 • Pakkauksessa mukana kiinnikelevy kypäriin, mahdollistaa valaisimen käytön kypärässä ilman otsapantaa, yhteensopiva Petzl Vertex (alk. 2011 versio) ja Petzl Alveo kypärien kanssa sekä niiden kypärien kanssa, joissa on standardikiinnityspisteet (20x3 mm)
 • Toimii kahdella AA/LR6 paristolla (sis.)
 • Voidaan käyttää myös ladattavilla Ni-MH ja Ni-Cd paristoilla sekä litium paristoilla
 • Paino paristojen kanssa 160 g. 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Lyhytaikahaalari Tyvek 500 Xpert Cat.III / Tyvek Classic

suojatuote_varastosta
DuPontin korkealaatuinen hupullinen CAT III kemikaalisuojahaalari, joka suojaa hienoilta hiukkasilta, suihkuilta ja roiskeilta. Biologinen suojaus. Kevyt ja hengittävä materiaali. Luokitus: Kemikaalinsuojavaate kategoria III, tyyppi 5/6, esim. EN14126 mukainen, kts. tarkempi kuvaus alla. Saataissa koot S-XXXL.
Huom! 500 Xpert korvannut mallin Classic Xpert CHF5 (toimituksissa toistaiseksi molempia vaihtelevasti).

 

Tuote lisätty
24.90 €
15.90 €

Retkisaha+Eräpuukko Bahco Lap-Knife Laplander

Täydellinen paketti retkeilijöille ja metsästäjille. Sahassa on kärkikarkaistu XT-hammastus joka sopii tuoreen ja kuivan puun sekä esim. luun sahaamiseen. Sahanterä on pinnoitettu kitkaa pienentävällä ruostesuojalla. Bahco Lap-Lander puukkossa on ruostumaton terästerä.

Tuote lisätty
35.09 €
28.90 €

Kokonaamari 3M 6800, koko M

suojatuote_varastosta
Uudelleen käytettävää 3M™-kokonaamaria on helppo käsitellä ja miellyttävä käyttää. Uusi uloshengitysventtiili parantaa kestävyyttä ja on helppo pitää puhtaana. Varustettu 3M™-bajonettikiinnityksellä, joka mahdollistaa monien erilaisten kevyiden kaksoissuodattimien kiinnityksen yksilölliseksi suojaksi kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan. Koko M. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
220.41 €
199.90 €