Nite Ize Headband Valaisinpanta

Tuotekoodi: NPO-07-STD

OPERAATIO SYYSMYRSKY! Jäljellä 9 kpl.
Nite-Ize valaisinpanta mahdollistaa handsfree-käytön.  Soveltuu erityisesti AAA, AA ja LR123 -kokoisia paristoja käyttäville taskulampuille. Yksi koko sopii kaikille tarrakiristyksen ansiosta. MADE IN USA.

9.90 €
3.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.1 kg

Nite-Ize Headband Valaisinpanta

Nite Izen valmistama Headband ratkaisee yleisen ongelman: Missä pitää fikkaria, kun molempia käsiä vaaditaan työntekoon. Tämä pään ympäri kiepautettava nauha pitää fikkarin paikallaan ja suuntaa valon nenäsi osoittamaan suuntaan.

Yleinen ongelma: Pitäisi samaan aikaan valaista pientä piilossa olevaa aluetta, kun toisella kädellä väännetään ja toisella käännetään siellä piilossa olevaa asiaa. Yleensä taskulamppua yritetään näissä tilanteissa pitää suussa tai tasapainotella se jotenkin niin, että se osoittaa staattisesti työalueelle. Nite Ize tarjoaa ratkaisuksi kuitenkin Headband-nimistä, pään ympärille tulevaa nauhaa. Tässä on kiinnitysmahdollisuus taskulampulle, joten ongelma ratkaistu.

Nauha päähän ja lamppu päälle: Fikkari pysyy tukevasti paikallaan ja valokeila seuraa pääsi liikkeitä. Näin vapautat samalla suusi hyötykäyttöön ja voit joko pölistä omiasi tai syödä purukumia työskennellessäsi. Headband on täydellinen apuri kodin askareisiin, retkille ja kaikenlaisee puuhasteluun, jossa tarvitset taskulamppua. Panta on säädettävissä, joten se mahtuu sekä isoon että pieneen päähän.

  • Yksi koko sopii kaikille (tarrakiinnityksellä säädettävä kiristys)
  • Kuvassa näkyvät taskulamput eivät luonnollisestikkaan sisälly hintaan
  • Pitää taskulampun paikallaan ja mahdollistaa sen handsfree-käytön
  • Soveltuu erityisesti AAA, AA ja LR123 -kokoisia paristoja käyttäville taskulampuille
  • Valmistettu laadukkaista materiaaleista, todella jämäkkä ja kestävä

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Siirtoleukapihdit Bahco 8231

Bahcon laadukas siirtoleukapihti ammattikäyttöön. Nopea leukojen asetus painamalla yläkahvan lukitusnuppia. Säädettävissä 13 asentoon riippuen mallista. Oteväli 51 mm. Pituus 225 mm.

Tuote lisätty
48.70 €
19.90 €

Jakoavain Bahco 9070, 9071, 9072, 9073

Bahcon kestävät 90-sarjan jakoavaimet.  Termomuovinen kahva on mukava ja lämmin. Varustettu mitta-asteikolla. Valikoimassa 4 eri kokoa.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
25.90 €

Kierretapinjatko DIN 377

Kierretapinjatkot nelikulmaisilla vääntöpäillä. Mitoitus DIN 10:n mukainen.

Tuote lisätty
3.90 €

Pu-pinnoitettu nailonkäsine

OPERAATIO SYYSMYRSKY! 1€/pari tai 10€/12 parin nippu!!
Joustava asentajankäsine. PU-pinnoitettu nailon. Vastaa EN388, kategoria 2, vaatimuksia. Saatavana koot: 7, 8, 9, 10, 11.
NYT KAMPANJAHINTAA EURON PARI TAI KYMPIN TUSINA NIPUSSA! 

Tuote lisätty
1.00 €

Mig-hitsarinpihti Welpa Welper / Esab

Erityisesti MIG/MAG-hitsaajalle tarkoitetut pihdit. Poistavat roiskeen suuttimesta ja leikkaavat langan. Pihdeillä on helppo poistaa kosketus- ja kaasusuutin. Kaksi kokoa.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
21.90 €