Timperi työkaluliivi, huomioväri heijastimin

Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi keltaisena tai oranssina huomiovärinä. Varustettu olan yli kulkevin heijastimin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
219.00 €
189.90 €

Timperi työkaluliivi, musta

Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi joustaa kaikkiin työtilanteisiin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

 

Tuote lisätty
189.00 €
167.90 €

TurvaTimperi työkaluliivi turvavaljailla, huomioväri heijastimin

TILAUSTUOTE, toimitusaika 5-14 pv
Helppokäyttöiset turvavaljaat/putoamissuojat. Työkaluliivissä on yhdistetty työmukavuus ja turvallisuus. Kestävään työkaluliiviin on integroitu turvavaljaat siten, ettei niiden olemassaolo häiritse työntekoa ja voivat olla aina mukana. Valjaat on irroitettavat, joten vaihtaminen onnistuu helposti. Työkaluliiveissä käytetään Creston 1121 -valjaita. Työkaluliivi suojaa valjaita esim. betonilta ja näin ollen niiden käyttöikä kasvaa. 

Tuote lisätty
289.00 €
249.90 €