Timanttiteroitin Dianova Lapstone Hook hieno/karkea

Tuotekoodi: LSH10100G

OPERAATIO SYYSMYRSKY! Jäljellä 3 kpl.
Lapstone Hook on kalamiehille ja -naisille tarkoitettu timanttiteroitin. Se on suunniteltu erityisesti koukujen teroittamiseen. Terottimen kärki on muotoiltu kalan irrottamiseen koukusta. Terottimessa ovat karkea ja hieno timanttipinta peräkkäin. Terottimessa on sisäänkelautuva kiinnitin vyöklipsillä. Pituus 110 mm ja leveys 10 mm. Timanttipinnat 37x8 mm.

LOPPUERÄ POISTOHINTAAN!

23.50 €
14.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.1 kg

Timanttiviila Dianova Lapstone Hook lahjavihje

Eri valmistajien teroitustimanttipinnoissa on todella merkittäviä eroja. Dianova Lap Stone -timanttiteroittimet ovat suomalais-ruotsalaista laatutyötä. Teroittimissa käytettävä timanttipinta on todella laadukasta ja kestävää. Laadun takaa tarkkaan valvottu tuotantoprosessi ja hienohiontaan erikoistunut huipputeknologia.

Lap Stone -timanttipinta on jo alun perin kehitetty vaativaan ammattikäyttöön, mutta nykyisessä valikoimassa useimmat ovat jokamiehen teroitinmalleja. Timanttipinnoitus perustuu patentoituun Singel Layer System -prosessitekniikkaan, jota ei voi kopioida.
 
Teroittimessa käytettävä teollisuustimantti on tarkkaan seulottua, jolloin jyvän koko/karkeus on vakio. Hieno timantti 30 mikronia/600 mesh, viimeistelyyn ja karkea 60 mikronia/350 mesh, perusteroitukseen.

Teroittimen runko ja kahva on kiillotettua ruostumatonta terästä, joten kahvaa ja teroittimen reunaa käytetään kierteen poistoon ja teräsuun oikaisuun, ”stoolana”.

Kestävyyden takaa täysin aukoton ja tasalaatuinen teroituspinnan kattava timanttimatto. Näin terä ei koskaan pääse kosketuksiin sidosaineen kanssa, jossa timantti on kiinni, joten pinta ei ala purkautua ja timanttijyvät irtoilla. Laadukkaassa timanttipinnassa teroitettava terä kulkee timanttijyvän huippuja myöten eikä pääse törmäämään yksittäisiin timanttijyviin.

Lap Stone -teroitinta käytetään aina kevyellä otteella, vaikka terä olisi kaikkein kovinta materiaalia, kuten kovametallia, pikaterästä tai timanttiterää. Voiman käytöstä ei ole mitään hyötyä, vaan mitä terävämpi terä, sitä kevyempi ote. Teroitin soveltuu kaikenlaisten terien teroitukseen, hiontaan ja viimeistelyyn.

Ruostumattomaan jousiteräsrunkoon kiinnitetty timanttiliuska kestää kolhuja, taivutusta ja kosteutta. Timanttiliuska koostuu neljästä kerroksesta; timanttimatosta, sitkeästä sidosmetallista, jossa timantti on kiinni, sidosaineen alla olevasta kuparista ja
alimmaisena olevasta komposiitista.

Dianova Lap Stone on rekisteröity EU-tavaramerkki.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Timanttiteroitin Dianova Lapstone Exclusive hieno/karkea

OPERAATIO SYYSMYRSKY! Jäljellä 2 kpl.
Dianova Lapstone Exclusive visa-kahvalla. Pitkä perusteroitin, joka soveltuu lähes kaikkeen teroitukseen. Kaksipuoleinen karkealla ja hienolla timanttipinnalla sekä teräksellä. Pituus 125mm ja leveys 20mm. Timanttipinnat 75x20mm. Mukana vyölenkillinen nahkatuppi.

Erinomainen lahja kala-, erä ja metsämiehille.. ja -naisille!

Tuote lisätty
42.00 €
29.90 €