Lamellijyrsin Lamello Top 21 puulaatikossa

Tuotekoodi: LAM101500

Syysmyrsky_superpoisto
Jäljellä 1 kpl
Lamello TOP 21 on uuden sukupolven uraliitosjyrsinkone. Terä on keskellä pohjalevyä, eikä kulmaohjain tai kääntyvä etulevy ole ulkonevia, joten liitosten kohdistus sivusuunnassa on entistä helpompaa. Koneessa on patentoitu terän korkeutta säätävä rakenne (Step Memory System), jolla voidaan tarkasti määrätä terän paikka. Asetus tapahtuu kulmavaihteen päällä olevaa säätöruuvia kääntämällä. Erillistä lukitusta ei tarvita, joten terän säätäminen on helppoa ja nopeaa. Toimitetaan puulaukussa.

1 098.00 €
799.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 38.20 €/kk Näytä lisää »

Paino: 7.0 kg

Uraliitosjyrsinkone Lamello Top 21

Lamello TOP 21 on TOP-mallin uusin versio. Koneessa on uudistettu pohjalevy, kääntyvä etulevy ja kulmaohjain. Terä on keskellä pohjalevyä, eikä kulmaohjain tai kääntyvä etulevy ole ulkonevia, joten liitosten kohdistus sivusuunnassa on entistä helpompaa.

TOP 21 koneessa on patentoitu terän korkeutta säätävä rakenne (Step Memory System), jolla voidaan tarkasti määrätä terän paikka.Asetus tapahtuu kulmavaihteen päällä olevaa säätöruuvia kääntämällä. Terän säätäminen on helppoa ja nopeaa millimetrin kymmenyksen tarkkuudella +/- 2 mm nollapisteestä.Tämä tuo lisää nopeutta ja varmuutta työskentelyyn ja helpottaa ennenkaikkea työstöjä ohueen materiaaliin. Kääntyvän etulevyn, kulmaohjaimen ja terän säädön avulla kaikki korkeusasetukset onnistuvat nopeasti ja tarkasti.

Purunpoisto:

Vakiovarusteena on 23 mm puruliitäntä Lamellon puruletkulle, (lisävaruste 121810, puruletku 3 m.) sekä myös 36 mm puruliitäntä (Festool yhteensopiva).
Koneen mukana tulee helposti tyhjennettävä purupussi, joten pölyttömään työskentelyyn päästään monipuolisesti näiden eri vaihtoehtojen avulla.

Tekniset tiedot:

Teho 800 W, pehmeä käynnistys
Kierrosnopeus 9000 kierr/min
Terä HW-terä Z2 + V4 esileikkuupaloin, 100 x 4 x 22 mm "Original Lamello"
  Terän korkeuden hienosäätö +/- 2 mm. Patentoitu Step Memory System
Syvyyssäädin 6-asentoinen hienosäädettävä ( 0, 10, 20, S, D ja max 20 mm)
Kääntyvä etulevy 0 - 90°, esiasetus 0, 22,5°, 45°,  67,5° ja 90°
Purunpoisto Lastujen ohjaussuulake, Puruliitännät 23 mm ja 36 mm, purupussi 
Paino 3,4 kg


Vakiovarusteet:

  • kulmaohjain
  • irrotettava etulevy 4 mm
  • työkalut
  • käyttöohje
  • kuljetuslaukku, puinen

Tarvikkeita: