Rakenneilmaisin Zircon MultiScanner i520 One Step

Välituenpaikannin äänimerkillä, näytöllä ja valodiodilla, osoittaa välituen keskikohdan puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot. Neljä etsintätilaa: välituki (19 mm), syvä välituki (38 mm), metalli ja jännite.  Annetut arvot ovat normaaliarvoja paikannukseen kipsin ja vastaavan materiaalin läpi. Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.
 

Tuote lisätty
146.32 €
115.90 €

Rakenneilmaisin Zircon StudSensor e40

Välituenpaikannin äänimerkillä ja valodiodilla, osoittaa välituen reunat. Puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot. Zirconin uusin tuote, ainutlaatuinen ergonominen muotoilu. Annetut arvot ovat normaaliarvoja paikannukseen kipsin ja vastaavan materiaalin läpi. Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.

Tuote lisätty
62.50 €
46.90 €

Rakenneilmaisin Zircon StudSensor i65

Äänimerkki, näyttö ja valodiodi, joka osoittaa välituen keskikohdan. Puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot.  Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.

Tuote lisätty
105.77 €
79.90 €