Rakenneilmaisin Zircon MultiScanner i520 One Step

Välituenpaikannin äänimerkillä, näytöllä ja valodiodilla, osoittaa välituen keskikohdan puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot. Neljä etsintätilaa: välituki (19 mm), syvä välituki (38 mm), metalli ja jännite.  Annetut arvot ovat normaaliarvoja paikannukseen kipsin ja vastaavan materiaalin läpi. Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.
 

Tuote lisätty
146.32 €
115.90 €

Rakenneilmaisin Zircon MultiScanner i700 One Step

Äänimerkki, näyttö ja valodiodi, joka osoittaa välituen keskikohdan. Puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot. Kolme paikannusasentoa: tuki, metalli tai jännite. Sisäänrakennettu merkintänasta. Annetut arvot ovat normaaliarvoja paikannukseen kipsin ja vastaavan materiaalin läpi. Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.

 

Tuote lisätty
241.80 €
189.90 €

Rakenneilmaisin Zircon StudSensor e40

Välituenpaikannin äänimerkillä ja valodiodilla, osoittaa välituen reunat. Puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot. Zirconin uusin tuote, ainutlaatuinen ergonominen muotoilu. Annetut arvot ovat normaaliarvoja paikannukseen kipsin ja vastaavan materiaalin läpi. Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.

Tuote lisätty
62.50 €
46.90 €

Rakenneilmaisin Zircon StudSensor i65

Äänimerkki, näyttö ja valodiodi, joka osoittaa välituen keskikohdan. Puu- tai metallitukien paikantamiseen seinissä, katoissa ja lattioissa. Paikantaa ja osoittaa myös jännitteenalaiset johdot.  Toimii hyvin myös puu- ja kaakelipinnoilla, paikannussyvyys voi kuitenkin heikentyä tiheydestä riippuen.

Tuote lisätty
105.77 €
79.90 €

Rakenneilmaisin Zircon StudSensor Pro Sl

Laite puu- tai metallivälitukien paikallistamiseen seinistä, katoista ja lattioista. Havaitsee koolingin reunan sekä metallin 38 mm:n syvyydestä. Neljä merkkivaloa. Merkkivalot syttyvät alhaalta ylöspäin lähestyttäessä välituen reunaa ja sammuvat etäisyyden kasvaessa. Kalibrointi tuen ulkopuolella. Painike pidetään painettuna koko toimenpiteen ajan. Paksuille materiaaleilla tai kaksinkertaisille seinälevyille. Äänimerkki ja 4 merkkivaloa.

Tuote lisätty
59.02 €
45.90 €