Rullamitat Bahco MTS ruostumaton nauha

Tuotekoodi: BAHCOMTS-5-25

Bahcon täysin vedenkestävät rullamitat ruostumattomalla mittanauhalla ja sisäosilla. Kehitetty rankkoihin olosuhteisiin. Elastomeerinen ABS runko. Magneettinen pää, patentoitu automaattinen lukitus ja yhdistetty nappi- ja vyöklipsi.

24.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.3 kg

Rullamitta Bahco MTS-5-25 / MTS-8-25

Mitan sisäosat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kaksikomponenttinen elastomeerinen ABS runko tekee mitasta täysin vedenkesävän. Mitan heijastamaton ja kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu nylonpäällysteinen nauha on molemmin puolin merkitty. Magneettinen pää, patentoitu automaattinen lukitus ja yhdistetty nappi- ja vyöklipsi täydentävät mitan hyviä ominaisuuksia.

Tuote Pituus Leveys
MTS-5-25 5 m 25 mm
MTS-8-25 8 m 25 mm

 

Ruostumiselta suojattu: sisäosat ruostumatonta terästä Ruostumiselta suojattu, puhdistettava ja kaikki sisäosat ruostumatonta terästä. Runko kaksikomponenttinen: elastomeeri / ABS.
Automaattinen lukitus nopeaan ja helppoon mittaamiseen
Pitkäikäinen, kulutusta kestävä nylonpäällysteinen nauha on heijastamaton-
molemminpulinen merkintä naujhassa auttaa pitkiin pystysuoriin mittauksiin.
Magneettinen pää helpottaa mittaamista teräsrakenteissa
Iskuja vaimentava kumipinta tarjoaa myös miellyttävän ja pitävän otteen
   
   

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Ruuvitalttasarja Bahco BE-9886

Xmas Outlet
Laadukas Bahcon 6-osainen ruuvimeisselisarja, jossa 2 kpl ura-, 2 kpl Phillips®- ja 2 kpl Pozidrive®-ristiuratalttoja. Ergonomisesti muotoiltu kolmekomponenttinen kahva, polypropyleeniä ja termomuovista elastomeeriä.

Tuote lisätty
58.90 €
17.90 €

Ruuvauskärkisarja Bahco 59S/31-2

Todellinen ammattilaisen kärkisarja, jossa on vain menevimpiä kärkiä, useita kaapaleita jokaista. 31 kpl kärkiä muovirasiassa, joka on mukava taskussa pyöristettyjen reunojen ansiosta.

Tuote lisätty
21.11 €
14.90 €

Sivuleikkurit Bahco 2101G - 125/140/160/180 mm

Bahcon ergonomisesti muotoillut laadukkaat sivuleikkurit 14 asteen kulmalla ja palautusjousi on/off toiminnolla.

 

Tuote lisätty
23.90 €

Käsisaha Bahco Superior 2600-22-XT-HP

Erittäin korkealaatuinen Bahco katkaisu- ja halkaisusaha keskipaksuille materiaaleille kuten vaneri, kuitu- ja lastulevyt. Päällystetty kitkaa vähentävällä ja ruostumista estävällä pinnoitteella. Keskikarkea XT-hammastus, 9 h/tuuma, hienosahaukseen 11 h/tuuma. Kärkikarkaistu, ei voi viilata.

Katso myös Bahco Prizecut

Tuote lisätty
51.96 €
24.90 €

Rullamitat Bahco MTG

Bahcon edulliset ja laadukkaat rullamitat yleiskäyttöön. MTG sarjan taskumitoissa on yksinkertainen yksikomponenttirunko, luokka II korkealaatuinen nauha, joustava jousimekanismi, lukitus ja ruostumaton vyöklipsi. Kolme mallia: 3, 5 ja 8 m. 
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
4.90 €

Monitoimityökalu Bahco MTT151 18-in-1

Xmas Outlet
Bahcon monitoimityökalussa mm. veitsi, saha, litteä ruuvimeisseli, pullonavaaja, purkinavaaja, kärkipihdit, johtoleikkuri, johdonkuorija, viila ja mitta. Toimitetaan vyökotelon kanssa.

Tuote lisätty
29.90 €
19.90 €