Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kipsilevyveitsi Fiskars Pro CarbonMax

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Fiskars Pro CarbonMax kipsilevyveitsi yhdistää kaksi yleisintä kipsilevytyökalua: veitsen ja pistosahan, jolla kipsilevyä on helppo leikata. Molemmat terät ovat työkalun samassa päässä ja ne ovat lukittavissa käyttöturvallisuuden parantamiseksi. Veitsen metallirunko on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vahvistetulla perällä napautat helposti leikatun kipsilevyn irti. Ergonominen SoftGrip-kahva on pitävä ja miellyttävä käyttää. Sisäänrakennettuun terien säilytystilaan mahtuu 3 vaihtoterää. Pakkaus sisältää yhden CarbonMax-terän, joka kestää jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.

Tuote lisätty
22.90 €

Kaasuhitsauslaitesarja VP-111, mittarit, takaiskut, letku 10m

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Täydellinen kaasuhitsaussarja lain vaatimin takaiskuventtiilein. Sarjassa kaasuhitsaussarja VP-111, paineensäätimet, letkut, kaasunsytytin sekä tulityövaatimusten mukaiset takatulisuojat ja takaiskuventtiilit. Sarjasta puuttuvat ainoastaan hitsauskaasupullot sekä sammutuskalusto ja katastrofirukkanen.

Tuote lisätty
599.90 €

Katkoteräveitsi 18mm, Fiskars CarbonMax

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Kestävä ja kätevä katkoteräveitsi. Fiskars CarbonMax katkoteräveitsen terä vaihdetaan etukautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia irtonaisista osista ja terän vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Sisäänrakennettu teränkatkaisin katkaisee terän turvallisesti ja säilöö käytetyt terät, jotta ne eivät aiheuta vaaraa työskennellessäsi. Ergonominen SoftGrip-kahva on pitävä ja miellyttävä käyttää. Pakkaus sisältää yhden 18 mm CarbonMax-katkoterän, joka kestää jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.

Tuote lisätty
15.90 €

Pistosahanterä puulle 5kpl Metabo 6.23998

metabo_kampanja

Aito Metabo pistosahanterä puun erittäin siistiin, suoraviivaiseen sahaukseen. 5–50 mm:n paksuisten puumateriaalien sahaukseen. Tarkasti hiotut hampaat, joissa on hiomalla ohennettu runko, sahaavat siististi. Kovateräksinen terämateriaali (HCS) sopii pehmeän puun ja kuluttamattomien puutuotteiden sahaukseen. Kokonaispituus 117 mm. hyötypituus 93 mm. Hammasväli 2,2 mm. Sopii kaikkiin pistosahoihin, joissa on T-Shank-teräkiinnitys.

 

metabonouto

Tuote lisätty
17.00 €
9.90 €

Leikkaussuutin, tasotiivistyspintainen AGA HA 411 / GasiQ D75

Asetyleenille. Yksiosainen suutin pistoliekille. Sopii mm. Aga X11, GasiQ (Elga) D75 ja VP-111 -leikkauslaitteisiin. 
HUOM! Saatavana myös edullisemmassa 10 kpl:n pakkauksessa.

Tuote lisätty
8.90 €