Clen 125 Polttoöljylämmitin 37kW PT 125T KFA

Tuotekoodi: CLEN05125-1

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Tehokas öljykäyttöinen lämpökanuuna pajoille, varastoihin, maatiloille, talleille - sinne missä nopeaa lämmitystä tarvitaan. Palotila on NCA-1 erittäin kovan kuumuden kestävää RST-teräslaatua (mm. lentokonemootoreissa). Säädettävä termostaatiohjaus, paine- ja polttoainemittarit. 10" ilmakumipyörät helpottavat liikuttelua.

 

495.00 €
429.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 22.40 €/kk Näytä lisää »

Paino: 27.0 kg

Hallilämmitin / Rakennuslämmitin Clen 125, 37 kW PT 125T KFA

Palotila NCA-1 erittäin korkean kuumuuden kestävä RSTteräs (mm.lentokonemoottoreissa). Automaattinen liekinvalvonta Säädettävä termostaattiohjaus, ilmapainemittari, polttoainemittari ja täydellinen käyttöohjekirja huolto- ja säätöohjeineen.

 Laitteen takuu  1 vuosi
 Lämmitysteho  37 Kw 
 Ilmanvirtaus  540 m³/h 
 Lämmitys pinta-ala  288 m² 
 Polttoainetankki   38 l 
 PÖ-kulutus  3,6 kg/h
 Mitat  46 x 51 x 97 cm
 Paino  27 kg

 

Takuu ja Huolto

Laitteen takuu 1vuosi. Erittäin hyvä käyttö- ja huoltokirja täydellisine varaosakuvineen.

Miksi Clen?

Raaka-aineiden laatu:
Clen lämmittimissä keulaosan tulipelti kovaa erikoisterästä mitä käytetään mm. rakettimoottoreissa.

Komponenttien laatu:
Huoltoliikkeen mukaan Clenin lämmittimen sytytyspuola painaa jopa puolet enemmän kuin joidenkien ”halpis” lämmittimien, vaikka näyttävät päältä samanlaisista.

Valitut tekniset ratkaisut:
Clen lämmittimissä on sytytystulppasytytys. Toimii hyvin myös kovilla pakkasilla. Vaihtoehtona on hehkulankasytytys, joka toimii huonosti pakkasilla ja kuumana hehkulanka tuuppaa katkeamaan esim. kynnyksen yli kuljetettaessa.

Varustelu:
Clen lämmittimissä vakiona säädettävä termostaatti (ei 13 kW), polttoainemittari, ilmapainemittari (=huoltoindikaattori), kumipyörät

Käyttöohjeet:
Clen lämmittimessä kaikki laitteen päällä olevat tarrat ja merkit ovat suomenkielellä. Ohjekirja on kattava ja hyvin kuvitettu.

Jälkimarkkinointi:
Clen lämmittimen mukana tulevan ohjekirjan yhteydessä ovat varaosakuvat. Osia ja huoltopalveluja on saatavana.

Valmistaja:
Clen lämmittimiä valmistava amerikkalainen Pinnacle Inc. on maailman suurin lämmittimien valmistaja. Omistaa myös mm. Master tuotemerkin ja USA:ssa lämmittimet myydään mm. John Deere merkillä.

Siksi Clen.