Epoksikitti / kemiallinen metalli Hylomix

Kaksikomponenttinen korjauspuikko, jolla korjaat helposti reiät ja halkeamat. Helppo muotoilla käsin.
Voidaan käyttää myös kosteilla ja pinnoilla ja vedenalaisissa kohteissa. Lämmönkesto jopa +300 °C:een asti.

Tuote lisätty
7.90 €
6.50 €

Kent Patch’n’Bond Steel korjausmassa 114g

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Helppokäyttöinen ja laadukas korjausmassa moniin eri kohteisiin. Patch’n’Bond Steel kovettuu lopulliseen lujuuteensa tunnissa ja muodostavaa teräksen värisen kovan massan. Tuote on laajasti muokattavissa monelaisiin kohteisiin sopivaksi, tukevaksi ja kestäväksi paikaksi. Ihanteellinen paikkaamaan, suojaamaan, korjaamaan ja liimaamaan useimpia perusmateriaaleja kuten terästä, rautaa, alumiinia, ruostumatonta terästä, lasia, puuta ja keramiikkaa. Voidaan porata, leikata ja hioa. Kovettuu jopa 10 minuutissa. Maksimilujuus yhdessä tunnissa.

Tuote lisätty
55.80 €
46.90 €

Plastic Padding kemiallinen metalli 180ml

Korjaa halkeamat ja reiät betonissa, pellissä ja kivilaatoissa. Muodostaa tiiviin, vahvan ja erittäin kovan pinnan, jota voidaan porata, kierteistää ja maalata. Täyttää, liimaa, tiivistää ja yhdistää puun, kiven ja metallin kaikissa yhdistelmissä. 

Tuote lisätty
19.50 €
17.90 €

Täyttävä epoksimassa Bostik Araldite 4167 50g

Epoksimassa on nopeasti kovettuva, 2-komponenttinen korjausmassa. Täyttävä, metallia muistuttava massa, joka voidaan hioa ja maalata. Epoksimassa tarttuu metalliin, puuhun, kiveen, keramiikkaan ja useisiin muoveihin. Massa kestää useita liuotinaineita.

Tuote lisätty
16.50 €
12.90 €