Painesumutin 1,5L KP Profi

Tuotekoodi: KP040091

Korkealaatuiset painesumuttimet, joissa käsipumpun sisään rakennettu varoventtiili estää ylipaineistuksen. Säädettävä messinkikärkinen suutin. Säiliön tilavuus 1,5 litraa. Kolme eri mallia eri aineille.

 

43.40 €
31.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.5 kg

Käsisumuttimet 1,5L Profi

PROFI 1,5L PP/NBR (KP040091)

  • Pumppuosa korkealaatuista polypropyleeniä ja varustettu NBR -tiivisteillä.
  • keltamusta pumppu, keltainen säiliö

Käyttöalue:
Alkaalisten ja alkoholipohjaisten yleispuhdistus- ja desifiointiaineiden sumutus. Ei sovellu käytettäväksi maa- ja/tai kasviöljytisleitä sisältävien, eikä happopohjaisten kemikaalien levitykseen.

PROFI 1,5L PP/EPDM (KP040259)

  • Pumppuosa korkealaatuista polypropyleeniä ja varustettu EPDM -tiivisteillä.
  • keltamusta pumppu, valkoinen säiliö

Käyttöalue:
Alkaalisten ja happopohjaisten, etyyli- ja metyylialkoholi- sekä ammoniakkipohjaisten puhdistus- ja desinfiointiaineiden sumutus. Ei sovellu käytettäväksi maa- ja/tai kasviöljytisleitä sisältävien kemikaalien levitykseen.

PROFI 1,5L PA/VITON (KP7648)

  • Pumppuosa korkealaatuista polyamidia ja painesumutin varustettu VITON -tiivisteillä.
  • punamusta pumppu, valkoinen säiliö

Käyttöalue:
Maa- ja kasviöljypohjaisten liuotinpesuaineiden, voitelunesteiden sekä huoltokemikaalien sumutus. Ei sovellu käytettäväksi syövyttävien kemikaalien (mm. hapot, voimakkaat emäkset, klooriyhdisteet) levitykseen, metyylialkoholi vahingoittaa painesumuttimien liuotinkestäviä VITON -tiivisteitä.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kuusiokoloavainsarja 1,5-10mm Bondhus BLX9 M

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.


Bondhusin huippulaadukas kuusiokoloavainsarja pallopäisillä avaimilla ammattikäyttöön. Avaimet on valmistettu USA:ssa ProTanium™-erikoisteräksestä, joka on jopa 20% vahvempaa kuin tavanomainen työkaluteräs.

Tuote lisätty
24.40 €
9.90 €

Vetoniittipihti POP TT55D

Aidot ja alkuperäiset POP-niittipihdit ammattikäyttöön peltisepille sekä rakennus-, laitos- ja kunnossapitotöihin. Tukeva ja kulutusta kestävä kovaan käyttöön. Lukkomekanismi pitää niitin työkalussa. Suuri iskunpituus jopa 4,0 mm niiteille useimmille materiaaleille. Mukana 3 suukappaletta (2,4, 3,2 ja 4,0 mm niiteille).

 

Tuote lisätty
36.90 €
29.90 €

Metalliporanteräsarja DeWalt Extreme 2 DT7926 1-13mm 29-osainen

EXTREME 2™ -metalliporanterä eliminoi vaeltamisen ja tuloksena ovat siistit, tarkat reiät. Varressa kolme tasohiontaa > eliminoi lipsumista istukassa. Sopii teräkselle, levyille yms. ohuille materiaaleille, myös puu ja muovi. Sarjassa 29 terää väliltä 1-13 mm, tarkempi kuvaus alla.

Tuote lisätty
146.00 €
119.90 €

Painesumutin Birchmeier Spray-Matic 5 P

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Sveitsiläinen huippulaadukas Birchmeier painesumutin yleispuhdistusaineiden sumutukseen. Säiliön tilavuus 5 litraa. Voidaan paineistaa käsipumpulla tai paineilmatäyttöventtiilin kautta. Varustettu viuhkasuuttimella.

Tuote lisätty
162.00 €
135.90 €

Työkäsine Latex Wonder Grip WG-338 Thermo Plus

Wonder Grip® Thermo Plus on yhdistelmä Wonder Grip® Aquan ja Wonder Grip® Thermon”parhaista puolista: sitä voi siis käyttää näppäryyttä vaativissa tilanteissa märissä ja kuivissa olosuhteissa. Käsineessä on kaksoislateksipäällyste ja 13 gaugen akryylivuori, joka pitää kädet lämpimänä kylmissä olosuhteissa. Patentoitu mustekalan imukuppimaista otetta jäljittelevä pinnoitus tekee käsineestä uskomattoman pitävän! Vastaa EN 388 - 2231 ja EN 511 - 01X, kategoria 2 vaatimuksia. Saatavilla koot 9/L, 10/XL ja 11/XXL. Hinnoiteltu myös paketeittain.

Tuote lisätty
6.50 €