Hitsaussuutinten suoja-aine keraaminen AT

Tuotekoodi: AT2625

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

AT keraaminen hitsausssuutinten suojaspray suojaa suuttimet, kontaktipäät, työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat. Sumutat vain yksinkertaisesti kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Tehoaine kuivuu liuottimien haihduttua valkoiseksi, jauhemaiseksi pinnaksi, joka kestää korkeita lämpötiloja.

24.68 €
19.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.4 kg

Keraaminen roiskespray AT-tuote 2625

Yhdessä Euroopan johtavan raaka-ainevalmistajan kanssa kehitetty tuote, joka erityisten aineominaisuuksiensa avulla mahdollistaa paljon tehokkaamman hitsaustoimen.
Tämä keraaminen, uuden sukupolven kuiva suojakalvo sopii kaikkialle MIG/MAG hitsaukseen ja tuo etuja tekijälle.
AT keraaminen hitsausssuutinten suojaspray suojaa suuttimet, kontaktipäät, työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat.

Sumutat vain yksinkertaisesti kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Näin säästät selvästi aikaa ja rahaa, lisäät tuottavuutta sekä saat aikaiseksi puhtaamman hitsausprosessin. Tuote on ideaali erityisesti robottityössä.

Tuottavuuden on katsottu paranevan 10 – 15 % ja kustannussäästöt voivat olla 50 – 70 % luokkaa.

Aine on pakattu kätevästi painepakkaukseen, jossa tehoaineosuus on etanoli/asetonisuspensiossa apuaineineen, ja tehoaine kuivuu liuottimien haihduttua valkoiseksi, jauhemaiseksi pinnaksi, joka kestää korkeita lämpötiloja.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Sorvinteräsarja 7-osainen vaihtopaloilla Glanze

139/777106 TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Glanzen laadukas ja monipuolinen sorvausteräsarja metallinsorvaukseen. Sarjassa 6 kpl ulko- ja 1 kpl sisäsorvausteränpitimiä. Kaikkiin varsiin sopii sama teräpala! Toimitetaan säilytyksen kannalta kätevässä muovisalkussa. Mukana myös teränvaihtoon tarvittava työkalu. Sarja on saatavissa 6:lla eri varrenpaksuudella.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
235.90 €

Mig-hitsauslanka alumiini AlMg5

AlMg5-tyyppinen MIG-hitsauslanka alumiiniseosten hitsaukseen. Tarkoitettu lähinnä merivettä kestävien AlMg- sekä erilaisten AlMgSi- ja AlZnMg-seosten hitsaukseen. Hitsauskaasuna argon. Valmistumaa Italia. Saatavlla halkaisijat 0,8 ja 1,0 mm.
 

 

Tuote lisätty
29.90 €

Piirtopiikki kovametallikärjellä

Kovametallikärkinen piirtopiikki. Pituus 150 mm. Taskuklipsi. Kuusikulmaisuus parantaa otetta.

Tuote lisätty
4.46 €
2.90 €

Tig-hitsauslanka Esab OK Tigrod 4047 alumiinille AlSi12

Esab OK Tigrod 4047 on AlSi12-seosteinen alumiiniseosten TIG-hitsauslanka. Se soveltuu erilaisille AlSi-valuseoksille, ns. silumiineille. Korkean piipitoisuuden ansiosta hitsisulan jähmettymislämpötila on matala ja lämpötila-alue hyvin kapea. Hitsisulan juoksevuus on suuri. Hitsiaine on hyvin vastustuskykyinen kuumahalkeamia vastaan. Suojakaasu: Ar tai Ar+He (paksut aineet). Hitsausvirta: AC. Pakkauskoko 2,5 kg. Myydään myös kiloittain.

Tuote lisätty
64.90 €

Maskispray Esab 300 ml

POISTOTUOTE. Jäljellä 1 kpl.
Maskispraylla suojataan sisä- ja ulkosuojalasit pölyyntymiseltä sekä estetään lasia huurtumasta.

 

Tuote lisätty
6.39 €
4.90 €