Hitsaussuutinten suoja-aine keraaminen AT

Tuotekoodi: AT2625

AT keraaminen hitsausssuutinten suojaspray suojaa suuttimet, kontaktipäät, työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat. Sumutat vain yksinkertaisesti kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Tehoaine kuivuu liuottimien haihduttua valkoiseksi, jauhemaiseksi pinnaksi, joka kestää korkeita lämpötiloja.

24.68 €
19.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.4 kg

Keraaminen roiskespray AT-tuote 2625

Yhdessä Euroopan johtavan raaka-ainevalmistajan kanssa kehitetty tuote, joka erityisten aineominaisuuksiensa avulla mahdollistaa paljon tehokkaamman hitsaustoimen.
Tämä keraaminen, uuden sukupolven kuiva suojakalvo sopii kaikkialle MIG/MAG hitsaukseen ja tuo etuja tekijälle.
AT keraaminen hitsausssuutinten suojaspray suojaa suuttimet, kontaktipäät, työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat.

Sumutat vain yksinkertaisesti kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Näin säästät selvästi aikaa ja rahaa, lisäät tuottavuutta sekä saat aikaiseksi puhtaamman hitsausprosessin. Tuote on ideaali erityisesti robottityössä.

Tuottavuuden on katsottu paranevan 10 – 15 % ja kustannussäästöt voivat olla 50 – 70 % luokkaa.

Aine on pakattu kätevästi painepakkaukseen, jossa tehoaineosuus on etanoli/asetonisuspensiossa apuaineineen, ja tehoaine kuivuu liuottimien haihduttua valkoiseksi, jauhemaiseksi pinnaksi, joka kestää korkeita lämpötiloja.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Sorvinteräsarja 7-osainen vaihtopaloilla Glanze

OSA TILAUSTUOTTEITA. Toimitusaiaka 3-7 pv.. Tarkasta saatavuus taulukosta!
Glanzen laadukas ja monipuolinen sorvausteräsarja metallinsorvaukseen. Sarjassa 6 kpl ulko- ja 1 kpl sisäsorvausteränpitimiä. Kaikkiin varsiin sopii sama teräpala! Toimitetaan säilytyksen kannalta kätevässä muovisalkussa. Mukana myös teränvaihtoon tarvittava työkalu. Sarja on saatavissa 6:lla eri varrenpaksuudella.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
235.90 €

Mig-hitsauslanka alumiini AlMg5

AlMg5-tyyppinen MIG-hitsauslanka alumiiniseosten hitsaukseen. Tarkoitettu lähinnä merivettä kestävien AlMg- sekä erilaisten AlMgSi- ja AlZnMg-seosten hitsaukseen. Hitsauskaasuna argon. Valmistumaa Italia. Saatavlla halkaisijat 0,8 ja 1,0 mm.
 

 

Tuote lisätty
29.90 €

Kaasunvirtausmittari / testipilari

Tarkan virtauksen mittaamiseen hitsauspistoolin kaasusuuttimesta.

Tuote lisätty
19.50 €
12.90 €

Piirtopiikki kovametallikärjellä

Kovametallikärkinen piirtopiikki. Pituus 150 mm. Taskuklipsi. Kuusikulmaisuus parantaa otetta.

Tuote lisätty
4.46 €
2.90 €

Maskispray Euromaski 150ml

Antistaattinen maskin puhdistus- ja hoitoaine. Estää huurtumisen. Puhdistaa maskin läpinäkyvästä osasta lian ja jättää antistaattisen ja likaa hylkivän pinnan. Ei sisällä voimakkaita liuottimia

Tuote lisätty
15.90 €
12.50 €