Aerosolimaali AT Color

Tuotekoodi: AT1100

AT-Color aerosolimaalit ovat nopeasti kuivuvia alkydipintamaaleja. Maali kestää hyvin kulutusta sekä säilyttää erittäin hyvin kiiltonsa ja värisävynsä ilmastonrasituksessa. Soveltuu mm. puulle, metallille, kivelle, lasille ja muille koville pinnoille.

5.20 €
3.99 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.6 kg

Spraymaali AT Color

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi puhdista maalattava pinta huolellisesti ja käytä AT-Color Primer pohja-maaleja antamaan maalattavalle kappaleelle tarvittava korroosiosuoja sekä riittävä tartuntapinta pintamaalille.

Kuivumisajat:

Kuivakalvonpaksuus 50 µm + 10 ºC   + 23 ºC   + 35 ºC

Pölykuiva                                    40 min    15 min     10 min

Kosketuskuiva                            3 h           1½ h         1 h

Päälle maalattavissa n.15 min kuluttua tai vasta 7 vrk:n kuluttua. Kuivumisajat ovat viitteellisiä ja niihin vaikuttavat mm. kalvonpaksuus, lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja ilmanvaihto.

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli + 15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalattavan pinnan pintalämpötilan on oltava vähintään 3 ºC ilman kastepiste-lämpötilan yläpuolella.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Muovikorjaussarja Power Tec 92480

Erittäin kätevä sarja muovikorjauksiin. Mukana tulevat puikot käyvät yleisimmille muovilaaduille: PE, PP, PS, ABS . Sisältää kolvin/raudan, 24 muovipuikkoa (4x6kpl) ja 5 verkkoa (ruostumaton teräs).

 

Tuote lisätty
116.00 €
94.90 €