Bactisept Desinfiointiaine käsille spray 75ml

Tuotekoodi: PENTI217140

POISTOTUOTE!
Bactisept on alkoholiton desinfiointiaine esim. käsilaukkuun, työpaikalle, WC:hen ym. Turvallinen käyttää, ei ärsytä, kuivata eikä imeydy ihon läpi. Tuote on myös hajuton ja väritön sekä myrkytön eikä vahingoita mitään vettä kestäviä pintoja. Ei syttymisvaaraa.  Eliminoi 99,99 % haitallisia sairauksia aiheuttavista mikrobeista ja bakteereista.

9.90 €
5.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.1 kg

Pentisol Bactisept Desinfiointiaine käsille aerosoli 75ml

Bactisept on kationinen desinfiointiaine, jonka vaikutusmekanismi perustuu sähkövaraukseen. Joutuessaan tekemisiin mikrobin solukalvon kanssa  PHMG aiheuttaa sähköiskun, joka puhkaisee sen. Se ei tunkeudu solun sisään. Tämän vuoksi mikrobien on erittäin hankalaa kehittää vastustuskykyä PHMG:lle.

Antaa nopeavaikutteisen suojan suurelle määrälle mikro-organismeja, kuten MRSA, VRE, E-coli, itiöitä muodostavia C-diff bakteeria ja monia muita vastaan.

Erinomainen alkoholiton vaihtoehto laitoksiin, joissa alkoholihuuhteen käyttö ei ole mahdollista (päihde- ja psykiatriset yksiköt). Hyvä teho myös itiöihin, ei toksinen. Tuotteemme pohjautuu vesiliukoiseen PHMG:hen (polyhexametyleeniguanidini), kationinen pinta-aktiiviaine, joka on paljon tutkittu ja erittäin monikäyttöinen biosidi. PHMG:n biosidinen teho on todettu erittäin hyväksi monin laboratoriotestein. Se on virusidinen, bakterosidinen ja fungisidinen.

Toimivuus testattu EN 1276:1997 mukaan.

Alla joitakin referenssejä tuotteen tehosta :

Bakteerit : Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Enterococcus faecalis, Klebsiella spp., Enterobacter spp., Escherichia coli, Salmonella spp., Shigella spp., Yersinia enterocolitica, Acinetobacter spp., Proteus spp., Pseudomonas aeruginosa, Stenotrophomonas maltophilia, Candida spp. sekä Aspergillus spp. Yli 200 erilaista bakteeria kuuluu tähän listaan.

Sienikasvusto : C.albicans, C. glabrata, C. parapsilosis, C. krusei, C. tropicalis, C. guillermondi, C. peliculosa, C. pseudotropicalis, C. lusitaniae, C. lipolytica, Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Microsporum canis, Trichophyton viollaceum, Trichophyton souadense, Aspergillus fumigatus, Aspergillus flavus, Aspergillus terreus, Acremonium speci, Dermatiaceae, Pencillium purpurescens, Scopulariopsis brevicularis sekä Emericella nidulans, jne.

Virukset : flunssavirus, HIV virus ja SARS virus.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Hylsysarja 1/4"+1/2" Bahco S910

Bahcon laadukas 91 osainen työkalusarja 1/4" ja 1/2" kiinnityksillä. Sarjassa mukana 6kpl kiintolenkkiavaimia ja 4kpl nivelhylsyavaimia. Toimitetaan vahvassa HDPE-muovisalkussa.

Tuote lisätty
199.00 €
119.90 €

Siirtoleukapihdit Bahco 8231

Bahcon laadukas siirtoleukapihti ammattikäyttöön. Nopea leukojen asetus painamalla yläkahvan lukitusnuppia. Säädettävissä 13 asentoon riippuen mallista. Oteväli 51 mm. Pituus 225 mm.

Tuote lisätty
48.70 €
19.90 €

Bahco 4559 Pulttisakset

Supertarjous
Bahcon legendaariset erittäin vahvat 4559 voimapihdit ammattikäyttöön. 6 eri kokoa. Taottu ja tarkkuuskarkaistu.

Tuote lisätty
49.90 €

Hitachi WH10DL Akkuiskuruuvinväännin

Kampanjassa mukana valintasi mukaan T-paita, pipo, lippis tai aurinkolasit!
Kevyt 40% kevyempi kuin tavanomaiset akut. Pitkä käyttöikä Jopa 280% pitempi käyttöikä kuin tavanomaisilla akuilla. Ei muisti-ilmiötä: Aina ladattavissa. Varauksen kesto: Lähes olematon itsepurkautuminen. Akkukennojen valvonta: Valvoo ylikuormitusta, sekä kennojen alipurkautumista.

Tuote lisätty
276.75 €
199.00 €