Bactisept Desinfiointiaine käsille spray 75ml

Tuotekoodi: PENTI217140

POISTOTUOTE!
Bactisept on alkoholiton desinfiointiaine esim. käsilaukkuun, työpaikalle, WC:hen ym. Turvallinen käyttää, ei ärsytä, kuivata eikä imeydy ihon läpi. Tuote on myös hajuton ja väritön sekä myrkytön eikä vahingoita mitään vettä kestäviä pintoja. Ei syttymisvaaraa.  Eliminoi 99,99 % haitallisia sairauksia aiheuttavista mikrobeista ja bakteereista.

9.90 €
5.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.1 kg

Pentisol Bactisept Desinfiointiaine käsille aerosoli 75ml

Bactisept on kationinen desinfiointiaine, jonka vaikutusmekanismi perustuu sähkövaraukseen. Joutuessaan tekemisiin mikrobin solukalvon kanssa  PHMG aiheuttaa sähköiskun, joka puhkaisee sen. Se ei tunkeudu solun sisään. Tämän vuoksi mikrobien on erittäin hankalaa kehittää vastustuskykyä PHMG:lle.

Antaa nopeavaikutteisen suojan suurelle määrälle mikro-organismeja, kuten MRSA, VRE, E-coli, itiöitä muodostavia C-diff bakteeria ja monia muita vastaan.

Erinomainen alkoholiton vaihtoehto laitoksiin, joissa alkoholihuuhteen käyttö ei ole mahdollista (päihde- ja psykiatriset yksiköt). Hyvä teho myös itiöihin, ei toksinen. Tuotteemme pohjautuu vesiliukoiseen PHMG:hen (polyhexametyleeniguanidini), kationinen pinta-aktiiviaine, joka on paljon tutkittu ja erittäin monikäyttöinen biosidi. PHMG:n biosidinen teho on todettu erittäin hyväksi monin laboratoriotestein. Se on virusidinen, bakterosidinen ja fungisidinen.

Toimivuus testattu EN 1276:1997 mukaan.

Alla joitakin referenssejä tuotteen tehosta :

Bakteerit : Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Enterococcus faecalis, Klebsiella spp., Enterobacter spp., Escherichia coli, Salmonella spp., Shigella spp., Yersinia enterocolitica, Acinetobacter spp., Proteus spp., Pseudomonas aeruginosa, Stenotrophomonas maltophilia, Candida spp. sekä Aspergillus spp. Yli 200 erilaista bakteeria kuuluu tähän listaan.

Sienikasvusto : C.albicans, C. glabrata, C. parapsilosis, C. krusei, C. tropicalis, C. guillermondi, C. peliculosa, C. pseudotropicalis, C. lusitaniae, C. lipolytica, Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Microsporum canis, Trichophyton viollaceum, Trichophyton souadense, Aspergillus fumigatus, Aspergillus flavus, Aspergillus terreus, Acremonium speci, Dermatiaceae, Pencillium purpurescens, Scopulariopsis brevicularis sekä Emericella nidulans, jne.

Virukset : flunssavirus, HIV virus ja SARS virus.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Ruuvauskärkisarja iskeville 31-os Bahco 60T/31-1 Torsion

inventaario-supertarjous
Bahcon laadukas 31-osainen ruuvauskärkisarja erityisesti iskeville ruuvinvääntimille. Ammattilaisten suosima todella kestävä sarja! 

Tuote lisätty
26.46 €
17.90 €

Siirtoleukapihdit Bahco 8231

Bahcon laadukas siirtoleukapihti ammattikäyttöön. Nopea leukojen asetus painamalla yläkahvan lukitusnuppia. Säädettävissä 13 asentoon riippuen mallista. Oteväli 51 mm. Pituus 225 mm.

Tuote lisätty
48.70 €
19.90 €

Siirtoleukapihti Bahco 8224

SUPERTARJOUS!
Bahcon laadukkaat liukunivelpihdit ammattikäyttöön. Nopea leukojen asetus painamalla yläkahvan lukitusnuppia. Säädettävissä 11 asentoon. Oteväli 45 mm. Pituus 250 mm.

 

Tuote lisätty
46.50 €
18.90 €

Käsisaha Bahco Barracuda 550mm

Bahcon laadukas käsisaha keskipaksulle puumateriaalille. Kärkikarkaistuilla ja erittäin terävillä Barracuda-hampailla. Ergonominen kaksikomponenttikahva. Sahassa on 25 % paksumpi terä kuin muissa sahoissa.

Tuote lisätty
22.90 €
12.90 €

Espina XTP103 Raivaussaha/siimaleikkuri 2-tahti

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Todella edullinen Espina siimaleikkuri, joka toimii hyvin myös kevyessä raivaussahakäytössä.
Toimitus mahdollista pituuden takia vain Matkahuollolla, Kaukokiidolla tai Nouto myymälästämme.

Tuote lisätty
149.00 €

Räikkälenkkisarja 5-osainen Bahco 1RM/S5

Bahcon 5-osainen sarja 1RM suunnanvaihdollisia räikkälenkkiavaimia. Sarjassa kaikki eniten käytetyy koot: 8, 10, 13, 17 ja 19mm. Räikkämekanismissa 72 hammasta, jolloin tarvitaan ainoastaan 5 asteen liikekulma. Räikkäavainpäässä on 13 asteen kallistus. Mutterinpysäytin, joka estää lenkkiavainta valumasta mutterista pois.

Tuote lisätty
124.31 €
67.90 €