Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Alto Aero 21-01 PC

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja kätevillä ominaisuuksilla. AERO 21 on kompakti ja helppo käyttää - se soveltuu erityisesti pienenpiin puhdistustöihin työpajoissa tai asiakkaan tiloissa. Se on kevyt imuri imuri teollisuuteen, auto- ja rakennusteollisuuteen puoliautomaattisella suodattimen puhdistuksella, ergonomisella muotoilulla ja kätevillä säilytysratkaisuilla.

Tuote lisätty
199.00 €
179.90 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Alto Aero 26-21 PC

Kompakti märkä/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja pistorasia automaattisella on/off—toiminnolla, jossa imuri käynnistyy/sammuu yhtä aikaa kytketyn työkalun kanssa.Aero 26 on pienikokoinen ja helppokäyttöinen -hyvä valinta pienimpiin puhdistustöihin huoltotiloissa tai asiakkaan tiloissa. AERO 26 on kevyt imuri työntekijöiden käyttöön teollisuudessa, autoteollisuus- ja rakennusalalla.

 

Tuote lisätty
310.00 €
259.00 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Attix 30-21 PC

Nilfisk Attix 30 on hiljainen ja ketterä teollisuusmärkä- ja kuivaimuri huippu imuteholla. Täydellinen ratkaisu kirvesmiehille ja muille liikkuvassa työssä oleville ammattilaisille. Push&Clean suodatinpuhdistusjärjestelmä. Automaattinen On/Off sähkötyökalutoiminto käynnistää tai sammuttaa myös imurin.

 

 

Tuote lisätty
703.00 €
629.90 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Multi 20

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Nilfisk Multi-imuri on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen. Se toimii sekä kuiva- että märkäimurina. Multi-imurin automaattisen puhallustoiminnon ansiosta voit täyttää kumiveneesi tai puhaltaa lasten lelut kasaan hetkessä. Push&Clean puoliautomaattinen suodattimenpuhdistustoiminto.

Tuote lisätty
149.00 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Multi 20 Inox

Nilfisk Multi 20 Inox märkäkuivaimuri on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen ruostumattomalla säiliöllä. Se toimii sekä kuiva- että märkäimurina. Likaveden tyhjennysventtiili. Multi 20 T-imurissa on myös  automaattisen puhallustoiminto. Push&Clean puoliautomaattinen suodattimenpuhdistustoiminto.

Tuote lisätty
227.50 €
189.90 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Multi 20 T

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Nilfisk Multi 20T märkäkuivaimuri on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen sähkötyökalujen on/off-liitännällä. Se toimii sekä kuiva- että märkäimurina. Multi 20 T-imurissa on myös  automaattisen puhallustoiminto. Push&Clean puoliautomaattinen suodattimenpuhdistustoiminto.

 

Tuote lisätty
209.00 €
199.00 €

Nilfisk Multi II 50 Inox Märkä-/kuivaimuri

Multi II on oiva valinta esimerkiksi varastoon tai työpajaan, kun tarvitsee imuroida myös märkää ainetta. Multi II -märkä-/kuivaimuria voidaan pitää myös kiinteänä yksikkönä, sen suuren säiliökoon ansiosta. Puoliautomaattinen suodattimen puhdistustoiminto, jossa käänteinen ilmavirta puhdistaa suodattimen. Yhdessä suodattimenpuhdistuksen ilmaisimen kanssa Push & Clean toiminto tekee Multi II -imurista loistavan valinnan. Tämä takaa sen, että imuteho pysyy jatkuvasti korkeana. 

Tuote lisätty
269.00 €
239.90 €

Pölynimuri Nilfisk Saltix 10

Nilfisk Saltix 10 on erinomainen ja kompakti imuri jokapäiväiseen käyttöön hotellien, toimistojen ja pienten kauppojen siivoukseen. Tehokas moottori ja laadukas suutin takaavat huipputehokkuuden. Alhainen äänitaso 50 dB(A) tekee imurista sopivan päiväsiivoukseen.

Tuote lisätty
356.00 €
269.00 €