Festool VAB-20/1 Säiliö

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Kestävä ja pinottavissa oleva lisäsäiliö Festool CT-VA-20 esierottimelle. Mahdollistaa suurten pölymäärien helpon ja turvallisen kuljetuksen – lisäksi sen voi sulkea siististi kannella. Saatavana myös kolmen kappaleen pakkauksena tästä, joka varmistaa työmaan töiden optimaalisen sujumisen.

Tuote lisätty
88.78 €
69.90 €

Festool VAB-20/1 Säiliö 3kpl

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Kestävä ja pinottavissa oleva lisäsäiliö Festool CT-VA-20 esierottimelle. Mahdollistaa suurten pölymäärien helpon ja turvallisen kuljetuksen – lisäksi sen voi sulkea siististi kannella. Saatavana myös yksittäin tästä

Tuote lisätty
196.54 €
152.90 €

Kauko-ohjain Festool CT-F I/M-Set Bluetooth

Bluetooth-kauko-ohjain malleille CT 26, 36, 48. Bluetooth-moduulista ja imuletkun kauko-ohjaimesta koostuvan yhdistelmän ansiosta sinun ei tarvitse enää kävellä imurin luokse: käynnistä imurointi suoraan letkun kauko-ohjaimen avulla. Sopii erinomaisesti töiden aikana tehtäviin puhdistustehtäviin - helppo vaihtaa puhdistustilaan, vaikka järjestelmäimuri olisi automaattitilassa. Järjestelmäimurin Bluetooth-moduuli muodostaa tietoliikenneyhteyden uuteen kauko-ohjaimeen ja myös Festoolin Bluetooth-akkuihin. Tämän ansiosta myös akkutyökalun päällekytkennän yhteydessä järjestelmäimuri käynnistyy automaattisesti. Näin hyödyt myös Festool akkutyökaluja käyttäessäsi Festoolin koko pölynpoistojärjestelmästä.

Tuote lisätty
107.76 €
93.90 €