Festool CTL Midi Järjestelmäimuri

Tuotekoodi: FESTOOL575261

CTL MIDI imuri uudella sileäpintaisella letkulla, jossa bajonettikiinnitys imurin ja työkalun keskinäiseen liitäntään. Pieni ja kevyt imuri moneen käyttöön. Niissä on monta hyödyllistä yksityiskohtaa: esimerkiksi kytkentä- ja katkaisuautomatiikka ja suodatinpussin tilavuuden optimaalinen hyödyksikäyttö tasosuodattimen ansiosta.

530.72 €
397.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 21.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 12.0 kg

575261 Festool CTL Midi Märkäkuivaimuri (korvaa tuotteen 584159 )

CTL MIDI on ihanteellinen työkalu asennus-, rakennus- tai remonttitöihin. Tämä 15 l säiliöllä varustettu kompakti märkä-/kuivaimuri soveltuu erinomaisesti pienten ja keskisuurten pölymäärien imurointiin. Myös ylivertaisten teknisten ominaisuuksiensa ansiosta: portaattomasti säädettävä imuvoima, 2-kerroksinen pölypussi, pussin koko tilavuuden hyödyntämisen mahdollistava laakasuodatin sekä suodattimen ja pölypussin työkaluitta tehtävä vaihto. Hyväksytty pölyluokan L pölylaaduille.

Hyödyllinen säilytyslokero
Varapölypussi pitää aina olla mukana! Käytännöllisessä säilytyslokerossa pidät aina uuden mukana valmiina, etkä joudu palaamaan hakemaan.

Suuri tilavuus
Integroitu laakasuodatin ja säiliön lähes täysin sileä sisäpinta takaa esteettömän tilan SELFCLEAN suodatinpussille. Siten suodatinpussi täyttyy tasaisesti ja sen tilavuus voidaan hyödyntää lähes sataprosenttisesti.

Kevyt käsitellä
Pieni, kevyt, liikuteltava: CTL MIDI kulkee aina mukana. Kompaktien mittojen ja pienen painon ansiosta kuljettaminen ei ole rasite. Silloinkaan, kun imuri on täynnä tai paikat ahtaita.

Kytkentä- ja katkaisuautomatiikka
Kytkentä- ja katkaisuautomatiikka käynnistää CTL MIDI-imurin automaattisesti, kun käynnistät sähkötyökalun. Luonnollisesti se varustettu pehmeällä käynnistyksellä, katkaisuviiveellä ja portaattomalla imutehon säädöllä.

Ei rullaa itsekseen pois
Painat kevyesti seisontajarrua ja järjestelmäimuri pysyy turvallisesti paikallaan. Siten imuri ei itsekseen liiku ja pysyy kuljetuksenkin aikana paikallaan.

Yksikertaisesti käytännöllinen
Verkkojohto ja letku ovat imurissa CTL MIDI aina suojassa ja järjestyksessä: integroitu letkuteline säilyttää järjestyksen.

Nopea liittää
CTL MINI:llä teet työsi siistimmin ja terveellisemmin myös työmailla. Nämä kätevät imurit voit kuljettaa mukanasi minne tahansa, ja voit liittää ne kaikkiin koneisiin.

Aina liikuteltavissa
CTL MIDI on vahva tekijä myös siivoustöissä. Pienen koon, huolella suunnitellun tekniikan ja käytännöllisten tarvikkeiden avulla sinulla on käytettävissäsi monipuoliset ja luotettavat imurit.

Kevyt
Koska käytännöllinen kahva sijaitsee kotelon painopisteen kohdalla ja koska imuri painaa vähän, voit käyttää näitä järjestelmäimureita myös ahtaissa paikoissa. Kapeat tikkaatkaan eivät muodostu esteeksi.

Imuroi vettä
Vettä imuroitaessa LevelStop-täyttymismääränvahti sulkee moottorin oikea-aikaisesti. Mikään ei valu yli, moottori on suojassa ja letku on imurin sammuttamisen jälkeen täysin tyhjä. Veden imuroimiseksi märkäsuodattimen vaihtaminen imuriin tapahtuu muutamalla kädenliikkeellä.

Varustus
CTL MIDI-imureissa on hyvä varustus liikkuvaan käyttöön: letkuteline varmistaa verkkojohdon ja letkun pysymisen järjestyksessä – seisontajarru estää imurin liikkumisen itsestään ja varmistaa paikallaan pysymisen kuljettamisen aikana.

Pääkäyttökohteet:

 • Pölyille joiden työpaikkapitoisuus > 1 mg/m³
 • Ihanteellinen asennustöihin
 • Työkaluliitäntä ja katkaisuautomatiikka
 • Hionta-, jyrsintä- ja sahaustöihin, joissa syntyy keskimääräisesti pölyä
 • Soveltuu märkä- ja kuivaimurointiin
 • Soveltuu loppusiivoukseen työn päätteeksi

Vahvuudet ja edut:

 • Hyväksytty pölyluokkaan L
 • Erittäin kompakti ja kevyt
 • Antistaattinen
 • Kätevät paikat letkulle ja verkkojohdolle
 • Systainer-teline
 • Varapölypussin säilytystila
 • Taloudellinen säiliön optimaalisen SELFCLEAN-suodatinpussilla toteutetun tilankäytön ansiosta

Letkun ja johdon teline, integroitu seisontajarru, telakointiasema Systainerille, uuden pölypussin säilytyslokero, kytkentä- ja käynnistysautomatiikka, imutehon säätö ja katkaisuviive. Nesteiden imurointia varten LevelStop: kytkee koneen automaattisesti pois päältä.

 • Ottoteho 400 - 1.200 W
 • Käsityökalun pistorasian suurin sallittu liitäntäteho: 2400 W
 • Virtaus (ilma) maks., Siirrettävät imurit /turbiini 145/222 m3/h
 • Alipaine maks. 24.000 Pa
 • Suodatinpinta-ala 5.000 cm2
 • Imuletku ø 27 mm x 3,5 m
 • Melutaso EN 60704-1:n mukaan 72 dB(A)
 • Säiliön vetoisuus 15 l
 • Mitat S x L x K 430 x 330 x 470 mm
 • Paino 9,0 kg
 • Verkkokaapelin pituus 7,5 m
 • Suojaluokka IP X4

Toimitusvarusteet:

 • pölypussi
 • sileä imuletku Ø 27/32 x 3,5 m-AS/CT imurin puoleisella pyörivällä liittimellä (500680)
 • letkuteline
 • T-LOC-toiminnolla varustettu SYS-Dock-telakka
 • pahvipakkauksessa

Lisävarusteita ja tarvikkeita:

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Avotyökalupakki Festool SYS-ToolBox SYS-TB-2 Systainer

Avonainen SYSTAINER käsityökalujen, kulutusmateriaalien tai tarvikkeiden kätevään kuljettamiseen. Tilavuus 20 litraa. Sisältää vain välttämättömimmän ja varmistaa työkalujen, varusteiden ja käyttötarvikkeiden nopean löytymisen. Yhteensopivan SYSTAINER-järjestelmän kanssa. SYS-ToolBoxin voi liittää SYSTAINER-salkkuun, Festool-järjestelmäimuriin ja toiseen SYS-ToolBoxiin – näin pystyt kuljettamaan kerralla entistä enemmän työkaluja ja tarvikkeita.

Tuote lisätty
65.60 €
53.90 €

Festool TS 55 REBQ-Plus-FS Upotussaha

TS 55 R on ainoa laatuaan, uniikkituote! Paras upotussaha, minkä olemme koskaan valmistaneet: Entistä tarkempi, Edeltäjäänsä monipuolisempi. Sahaussyvyys 55 mm.

 

Tuote lisätty
709.28 €
517.90 €

Yläjyrsin Festool OF 1010 EBQ-Set + jyrsinteräsarja 10-os

Mukana 10-osainen jyrsinteräsarja!
Erittäin kompakti, mutta silti riittävän tehokas yläjyrsin kaikkeen perustyöhön. Pieni paino ja yhdenkäden käyttö. Tasainen pyörintäliike ja moitteeton jyrsintä, tarkka pylväsohjaus ja kiertymisjäykkä jyrsinpöytä. Säädettävä ja vakiona pysyvä kierrosluku. Jyrsinpöytään integroitu purunpoisto.

Tuote lisätty
822.12 €
654.90 €

Festool FSV liitoskappale

Festool FSV liitoskappale kahden ohjainkiskon liittämiseen. Myydään kappaleittain.
HUOM! Tarvitaan 2 kpl / liitos. 

Tuote lisätty
20.58 €
17.90 €

Festool MFT/3 Monitoimipöytä

Monitoimipöytä voidaan varustaa kulloiseenkin käyttökohteeseen sopivilla tarvikkeilla: olipa kyse sitten ohjainkiskosta tai siirtokulmasta, kaikki osat saadaan kiinnitettyä luotettavasti. MFT 3 -jatke mahdollistaa kaikkien CMS-moduulien käyttämisen sahaamiseen, jyrsintään ja hiontaan, työntöpöydällä pystytään tekemään katkaisut enintään 830 mm leveydellä.

Tuote lisätty
860.68 €
649.90 €

Pölypussit fleece 5kpl H&H 23586235

Fleecepölypussit seuraaviin imureihin: Festool CT/CTL Mini ja Midi. M-luokka. Pakkaus sisältää 5 kpl. Toimivuustakuu em. imureihin.

Fleece-pussien edut: paperipussia vahvempi, puhtaampi poistoilma, säästöä suodattimien harvemmalla vaihdolla sekä isompi koko ja suurempi täyttöaste.

Tuote lisätty
24.80 €
22.90 €

Festool Delta DTS 400 REQ-Plus Kärkihiomakone

Uusi malli perinteisestä Festool DTS 400 kärkihiomakoneesta pienten, kulmikkaiden ja vaikeasti käsiksi päästävien pintojen hiontaan. Kolmion muotoinen hiomatalla sopii optimaalisesti nurkkien ja muiden vaikeapääsyisten kohtien työstöön. Kompaktinkokoinen ja kevyt (paino vain 1,2 kg). Varustettu MMC-säätöelektroniikalla, joka takaa tasaisen kierrosluvun ja jopa 25 % suuremman työstötehon. Lyömättömiin etuihin kuuluvat myös monet loppuunmietityt yksityiskohdat: esimerkiksi pölyttömään työskentelyn mahdollistava Longlife-pölypussi, miellyttävän pehmeä kädensija ja jälkitöitä vähentävä PROTECTOR-reunasuoja.

Tuote lisätty
403.00 €
349.90 €

Siivoussetti Festool D 27 / D 36 S-RS

Edullinen Perussiivoussetti kartonkipakkauksessa. Sisältää vakiotarvikkeet: muunneltava lattiasuulake 270 mm, huonekalusuulake 120 mm ja rakosuulake. Sopii Festool -imureihin.

Tuote lisätty
49.90 €
39.90 €