Dunwore OZ-150H 12 V 3500 mg otsonaattori auto/vene

12 V tupakansytyttimeen liitettävä otsonointilaite/otsonaattori. Esim. autoon, mökille, asuntovaunuun, veneeseen ym. Otsonoinnilla voidaan poistaa tehokkaasti hajuhaittoja, esimerkiksi tupakanhajua tai kaatuneen juoman aiheuttamaa hajua. Laitteen tuotto riittää kaikkien Suomessa myytävien automallin puhdistukseen. Käsittelyn jälkeen kohde on tuuletettava. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa.
 

Tuote lisätty
109.90 €
84.90 €

Ilmanpuhdistaja Nordpure

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Hajujen poistamiseen - hygienian hallintaan -puhdistamiseen.

Poistaa hajut ja haitalliset mikrobit ilmasta ja pinnoilta UV- valon avulla. Poistaa epämiellyttävät hajut sekä raikastaa ilman asunnoista, työpaikoilta, varastoista, ajoneuvoista ym. tiloista nopeasti ja tehokkaasti. Poistaa mikrobisaasteet ilmasta ja pinnoilta. Puhdistaa ilman ja poistaa monet tunnetut ilman välityksellä siirtyvät saasteet ja tuottaa puhtaampaa ja turvallisempaa hengitysilmaa.

Tuote lisätty
780.00 €
659.90 €

Otsonaattori Errecom Pure O Zone Machine

Ei saatavilla tilapäisesti.
Italialisen Errecomin otsonaattori erityisesti ajoneuvojen sisätilojen hajunpuhdistamiseen. Poistaa tehokkaasti ja turvallisesti ei-toivotut hajut kuten tupakanhaju, eläinhajut, ummehtuneen tai homeen haju jne. Erittäin laadukas laite, jossa elektroninen tarkka ajastus. Huom! tuotto optimoitu nimenomaan pieniin tiloihin kuten autoihin eli tämä laite tekee otsonoinnin juuri oikealla annostuksella ja käyttöaikaa pidentämällä toimii toki myös suuremmissa tiloissa. Erinomainen hankinta autoliikkeille, -pesuloille, -fixareille tai vaikka autokerhoille tai yhteiskäyttöön kaveriporukalle. 

Lisätietoja valmistajan sivulta:
PURE OZONE MACHINE

 

Tuote lisätty
Kysy hintaa