Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator II

Tuotekoodi: ELGA3739-0000

Elga GasiQ Optimator® II on erikoisesti juurikaasulle tarkoitettu versio Elga GasiQ Optimator® -säätimestä. Tätä versiota käytetään silloin, kun suojakaasu ja juurikaasu otetaan samasta pullosta. Kaasun säästövaikutus on sama kuin Elga GasiQ Optimator®-säätimellä.

433.01 €
359.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 19.40 €/kk Näytä lisää »

Paino: 2.1 kg

3739-0000 Kaasumittari Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator II

ELGA Optimatorin® kaksivaiheinen säätö pitää kaasunvirtauksen erittäin tarkkana ja tasaisena myös pullonpaineen laskiessa. Erikoispakattu säädin on varustettu 5,0 ja 6,3 mm:n letkuille sopivalla letkukaralla.

 Kaasulaji  Argon / seoskaasut
 Pullon paine maks.  200 bar
 Liitäntä (pulloliitäntä)  W24,32x1/14"
 Liitäntä (ulostulo)  R3/8"
 Pullopainemittari  0-315 bar
 Virtausmittarit  0-34 l/min
 Paino  2,0 kg

ELGA Optimator® – mahdollisuus alentaa hitsauskustannuksia!

Useimmat, jotka työskentelevät MIG/MAG ja TIG-hitsauksen parissa, tietävät varsin hyvin mitä kilo hitsauslankaa maksaa. Harva kuitenkin tietää, että suojakaasu maksaa vähintään yhtä paljon metriltä valmista hitsisaumaa kohti laskettuna.
 
Uusi ELGA Optimator® on rakennettu vain yhtä tarkoitusta varten: vähentämään suojakaasun kulutustasi keskimäärin 30 %:lla. Muutamassa kuukaudessa saat takaisin ELGA Optimatoriin® sijoittamasi rahat - loppu on puhdasta voittoa! ELGA Optimator®
antaa optimaalisen suojakaasun virtauksen ensi sekunnista lähtien. Perinteinen paineensäädin sitä vastoin antaa tarpeettoman kovan aloituspuhalluksen ja siten myös tuhlaa tarpeettomasti suojakaasua. Pahimmassa tapauksessa se voi vastata jopa yli
50% koko kaasunkulutuksesta. Mitä enemmän lyhyitä saumoja, sitä enemmän kaasua menee hukkaan ja sitä enemmän säästät vaihtamalla ELGA Optimatoriin®. 
 
ELGA Optimator® antaa optimaalisen aloitusvirtauksen, joka on n. 1/4 perinteisen säätimen aloitusvirtauksesta. Tällä säästetään suuret määrät suojakaasua. Tasainen aloitusvirtaus poistaa sitä paitsi aloitushuokosen, kun hitsausta häiritsevä turbulenssi
jää pois aloituksesta. ELGA Optimator® voidaan varustaa myös lukittavalla kaasunvirtauksella. Tällä varmistetaan korkea ja mahdollisimman tasainen sauman laatu. ELGA Optimatoria® on saatavana sekä pulloliitännällä että ulosottopisteenä (ks. s. 8).
ELGA Optimatorin® varhaisempia versioita on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita, joten tiedämme tuotteen luotettavuuden. Selvitä mitä maksat suojakaasusta ja hitsauslangasta, ja ota yhteys Masinoon. Autamme sinut taloudellisempaan hitsaukseen.
Hämmästyt kuinka nopeasti ELGA Optimator® maksaa itsensä takaisin.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kaasunvirtausmittari / testipilari

Tarkan virtauksen mittaamiseen hitsauspistoolin kaasusuuttimesta.

Tuote lisätty
19.50 €
12.90 €

Hitsauslanganpuhdistin Weld-Aid Lube-Matic

POISTUVA TUOTE. Jäljellä 1 kpl.
Asennetaan suoraan hitsauslankaan ennen syöttölaitetta. Puhdistaja kerää mahdollisen öljyn, pölyn ja muut hiukkaset, jotka voivat häiritä hitsauslangan syöttöä. Voitelija voitelee langan ja vähentää siten kitkaa.
Mukana pussissa puhdistustyyny (punainen), voitelutyyny (musta). Sopii kaikille langanpaksuuksille ja merkeille. Alumiinilangalle käytetään vain puhdistustyynyä (punainen). 

Tuote lisätty
7.45 €
5.90 €

TIG-elektrodit

TUOTE 1,6MM / VALKOINEN TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Erittäin laaja valikoima korkealaatuisia Binzel ja Esab TIG-elektrodeja eri materiaalien hitsaamiseen.
HUOM! osa tilaustuotteita. Katso saatavuus taulukosta.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

 

Tuote lisätty
2.40 €

Tig-polttimen kulutusosat Esab, Kemppi, Binzel, Weldcraft yms. polttimiin

Korkealaatuiset Esab ja Binzel-kulutusosat Tig-hitsauspolttimiin, joissa on Weldcraft WP-17 tyyppiset kulutusosat. Sopivat mm. Esab, Kemppi, Binzel, Weldcraft polttimiin. Katso vastaavuudet taulukosta.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.
MItat kuvassa "noin"-mittoja.

Tuote lisätty
5.90 €