Virtaussäädin Argon/seoskaasu 2-pilari

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Kahdella rotametrilla varustettu virtaussäädin esim. putkien TIG-hitsaukseen, jolloin myös juurisuojakaasulle saadaan letkutus ja säätö omasta pilarista.

Tuote lisätty
190.96 €
159.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Maxex

Korkealuokkainen hitsauskaasun virtaussäädin Argonille ja seoskaasuille. Suuri kapasiteetti. Sisäänrakennettu turvaventtiili, joka suojaa äkillisen paineennousun aiheuttamilta vahingoilta. Mittakellot varustettu kumisuojilla.

MUISTA myös takaiskuventtiilit!

Tuote lisätty
106.64 €
87.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Minex

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Edullinen perusmittari argonille ja seoskaasuille. ELGA Minex on kehitetty erityisesti pienille ja keskisuurille kaasunvirtauksille. Minex pitää paineen tasaisena ja virtauksen vaihtelut pienen toleranssin sisällä. Minexissä on sisäänrakennettu turvaventtiili joka suojaa äkillisen paineennousun aiheuttamilta vahingoilta.

Tuote lisätty
89.53 €
75.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator

Kaksivaiheinen paineensäädin laadukkaaseen suojakaasuhitsaukseen. ELGA Optimatorin® erittäin herkkä toinen vaihe poistaa aloituspuhalluksen, joka normaalisti syntyy kaasukaarihitsauksen aloitusvaiheessa. Aloituspuhalluksen poistuminen vähentää suojakaasun kulutusta jopa yli 50 %. Alhaisempi kaasunkulutus vähentää myös pullonvaihtoihin kuluvaa alkaa, mikä osaltaan lisää hitsauksen tehollista työaikaa. Lisäksi saavutetaan parempi hitsin laatu, koska aloituksen huokosvaara pienenee.

Tuote lisätty
298.82 €
249.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator II

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Elga GasiQ Optimator® II on erikoisesti juurikaasulle tarkoitettu versio Elga GasiQ Optimator® -säätimestä. Tätä versiota käytetään silloin, kun suojakaasu ja juurikaasu otetaan samasta pullosta. Kaasun säästövaikutus on sama kuin Elga GasiQ Optimator®-säätimellä.
Tuote lisätty
348.94 €
299.90 €

Virtaussäädin argon/seoskaasu Harris 601

Lincoln-konserniin kuuluvan Harris:n edullinen virtausmittari argonille ja seoskaasuille kevyeen ammattikäyttöön ja harrastajalle. Sopii käytettäväksi Woikoski ja Aga 200 bar:n pulloissa. Vaativaan ammattikäyttöön soveltuu paremmin Harris 801-sarjan säädin.

Tuote lisätty
86.80 €
69.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Harris 801

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Legendaarinen Harris virtausmittari argonille ja seoskaasuille (mm. Aga Mison, Woikoski SK-18, SK-25). Sintrattu metallisuodatin karassa sekä ulostulonipassa estää roskien joutumisen säätimen sisään. Kuminen mittarinsuojus lisävarusteena. Mittakellot ja kalvosarja saatavana varaosana.

 

Tuote lisätty
124.00 €
95.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Oxyturbo MaxySmart

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Italialaisen Oxyturbon edullinen virtaussäädin argonille ja seoskaasuille. 

Tuote lisätty
58.90 €
53.90 €