Esab Caddy Tig 1500i TA34 DC Tig-hitsauskone

OPERAATIO SYYSMYRSKY! Jäljellä 1 kpl.
Esabin pienikokoinen kannettava valovirtakäyttöinen invertteri puikko- ja TIG-hitsaukseen HF- tai LiftArc™ -sytytyksellä. Tasavirta (DC)-kone: ei sovellu alumiinin hitsaukseen. Koneessa on kaukosäätövalmius ja monipuolinen TA34- käyttöpaneeli, jossa on pulssi, säädettävät virran nousu- ja laskuajat, muistit ym.  Voidaan täydentää CoolMini-jäähdytyslaittella ja TXH™ 250w-pistoolilla.

VIIMEINEN POISTOKONE NYT SUPERHINTAAN ALLE 1500 € !!

Tuote lisätty
2 418.00 €
1 499.00 €

MIG / TIG / puikko-hitsauskone Telwin Technomig 215 Dual Synergic Inverter

Nyt kolme konetta yhdessä! Ja vieläkin enemmän tehoa!
Italiassa valmistettu Telwinin synerginen yhdistelmähitsauskone MIG-, TIG- ja puikkohitsaukseen. Uuden One Touch LCD-teknologian ansiosta erittäin helppo säädettävä. Sopii myös ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaukseen sekä CuSi-kaarijuottoon. Soveltuu myös kaasuttomaan ydintäytelankahitsaukseen. 
HUOM! TIG-poltin ja puikkokaapeli ei sisälly toimitukseen.

Tuote lisätty
1 078.80 €
999.90 €

Tig-hitsauskone Telwin Force TIG 170 DC Lift

Italialainen Telwin DC-tasavirta TIG-hitsauskone. Soveltuu teräksen, ruostumattoman teräksen, titaanin ja kuparin hitsaamiseen. Soveltuu myös puikkohitsaukseen (MMA). Voidaan käyttää myös generaattorilla. Kevyt ja pienikokoinen helposti siirrettävä laite sopii erityisen hyvin paikan päällä tapahtuvaan hitsaukseen.

Tuote lisätty
499.00 €
479.90 €

Wameta DC TIG 180 Pulse TIG-hitsauskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Tig- ja puikkohitsaukseen soveltuva hitsausinvertteri. Moderni teknologia helpottaa hitsaustyötä ja parantaa hitsien laatua. Pulssi-TIG-hitsaus helpottaa erityisesti ohuiden materiaalien hitsausta. Soveltuu teräksen ja ruostumattoman hitsaukseen. Tasavirta (DC) Tig-hitsauskoneet eivät sovellu alumiinin hitsaukseen. Sytytyspulssi (Hot Start), dynaaminen valokaaren säätö (Arc Force) ja tarttumisenestotoiminto (Anti Stick).

Tuote lisätty
1 097.00 €
889.90 €