Puikkohitsausinvertteri Wameta TIG 200 PRO - AC/DC PFC MW

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
TIG200AC/DC on monipuolisin säädöin ja käyttö helpottavin toiminnoin varustettu TIG /puikkohitsausinvertteri. Kone toimii 230 V liitäntäjännitteellä. Koneella voidaan hitata alumiinia vaihtovirralla (AC) sekä rakenneterästä, ruostumattomia teräksiä, titaania ja kuparia, nikkeliä ja magnesiumseoksia tasavirralla (DC).

Koneessa on pylssitoiminto, korkreataajuussytytys (HF) tai nostosytytys (LIFT), säädöt kaasun esi- ja jälkivirtausajalle, virran tasapainolle sekä nousu- ja laskuajoille.

Puikkohitsauksessa hitsausta helpottavat säädettävä sytytysvirtapulssi sekä säädettävä valokaaren karheus. Oikosulkuvirran estotoimito estää puikon kiinnitarttumista. 

Koneeseen on saatavana lisävarusteena toisessa kuvassa näkyvät langaton kaukosäätö kaikille hitsausarvoille sekä langaton jalkapoljin-kaukosäätö. Koneessa on liitäntä myös polttimesta tapahtuvaa kaukosäätäö varten.

Tuote lisätty
1 950.00 €
1 849.90 €

Tig-hitsauskone Deca Mastrotig 216 AC/DC

POISTOTUOTE! Jäljellä 1 kpl.
Italialaisen Decan mikroprosessoriohjattu invertteri TIG ja puikkohitsaukseen. Tasavirta (DC) ja vaihtovirta (AC/DC) sekä korkea taajuus pulssikaaren säätöön. Sopii sekä harrastajalle että ammattikäyttöön. Arc Force, Hot Start, Anti sticking.

 

Tuote lisätty
1 995.00 €
1 399.90 €

Tig-hitsauskone IMS Tig 200A/201A HF AC/DC

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMASTA.
Korvaava tuote WAMETA TIG 2000 tästä
Ranskassa valmistettu Gys-konserniin kuuluva IMS TIG 201HF AC/DC on suunniteltu alumiinin, teräksen ja ruostumattoman hitsaamiseen. Laite on paranneltu ja tehokkaampi versio TIG 180HF AC/DC-mallista. Sopii erinomaisesti sekä harrastajalle että ammattikäyttöön.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Tig-hitsauskone Telwin Technology TIG 182 AC/DC HF/LIFT

Mikroprosessori-ohjattu AC-DC TIG ja puikkohitsauskone.HF- tai LIFT-sytytys, 2/4-tahti, lopetusvirran- ja kaasunsäätö. Hitsausvirran 2-taso, balanssisäätö, pulssi. Hot-start sekä anti-stick-toiminnot. Kaukosäädinliitäntä. Toimitus sisältää TIG-polttimen, maakaapelin ja virtaussäätimen.

 

Tuote lisätty
2 077.00 €
1 699.00 €