Esab Caddy Arc 151i A31 Puikkohitsausinvertteri

Tuotekoodi: 0460445881

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMASTA
Legendaarinen invertteri puikko- ja TIG-hitsaukseen raapaisusytytyksellä. Esab Caddy ®-nimeä on aina voitu pitää synonyymina vankoille ja kestäville ammattihitsaajille suunnitelluille hitsaustyökaluille. Käytännön Maamies-lehden vertailuvoittaja 11/2010.

Kysy hintaa
Klarna
Osamaksulla erät alk. 0.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 11.4 kg

0460445881 Puikkohitsauskone Esab Caddy Arc 151i A31

Uusimmissa viidennen sukupolven Caddy®- koneissa on hyödynnetty invertteritekniikkaa, josta on jo 30 vuoden kokemus.

Suunniteltu kestämään

Esab Caddy® Arc 151i A31 on varustettu suurilla OKC 50 -kaapeliliittimillä, jotta ne kestävät pidempään. Koneiden kompakti rakenne ja iskunkestävä polymeeri/alumiinirunko tekevät niistä kevyen ja helposti kannettavan ilman, että koneiden sisäisten komponenttien jäähdytys vaarantuu. Suuret jäähdytyslevyt ja tyylikäs rakenne tekevät koneiden jäähdytysyksiköstä tavallista pitkäikäisemmän kovissa työympäristöissä. Koneiden rakenne pitää myös kaikki niiden sisällä olevat herkät osat puhtaina ja suojaa niitä pölyltä. Caddy®-koneet on rakennettu suojausluokan IP23 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää myös ulkona – jopa sateessa. Käyttöpaneelit ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Kestävä rakenne ja erinomainen hitsausteho antavat koneille sellaista luotettavuutta, joka säilyy päivästä päivään.

Tehokertoimen korjaus – PFC

Caddy® Arc 151i-kone on 230 V:n yksivaiheinen virtalähde, jotka on varustettu PFC-piirillä. PFC-piirin ansiosta näitä koneita on mahdollista käyttää 16 A:n sulakkeella. PFC suojaa koneita myös verkkojännitteen vaihteluita vastaan, jonka vuoksi niitä on turvallista käyttää generaattorin kanssa. Caddy® Arc 151i -koneita voi käyttää erittäin pitkillä, yli 100 metrin verkkokaapeleilla, jolloin saavutetaan erittäin laaja työskentelyalue.

Käyttöpaneelit

Caddy® A31 -peruskäyttöpaneelissa on vain yksi nuppi virran asettamiseen. Tämä paneeli on siis erittäin helppokäyttöinen. (Edistyneemmässä Caddy® A33 -paneelissa on digitaalinen näyttö, kuuma-aloituksen ja kaaripaineen asetus hitsauksen hienosäätöä varten, puikkohitsauksen ja TIG-hitsauksen valitsin, LiveTig™-aloitus TIG-tilassa, kaksi muistia ja kaukosäätötoiminto.) Molemmat paneelit ovat selkeitä ja parametrien asettaminen on helppoa vaikka hitsauskäsineet kädessä.

Puikkohitsaus ja ArcPlus™ II

Caddy® Arc -koneet toimivat tasavirralla, ja niillä voi hitsata useimpia metalleja, mukaan lukien seostettua ja seostamatonta terästä, ruostumatonta terästä ja valurautaa. Caddy® Arc 151i - koneella voi hitsata useimmilla 1,6–-3,2 mm:n paksuisilla puikoilla ja joillakin 4 mm:n paksuisilla puikoilla. (Caddy® A33 -ohjauspaneeliin sisältyy uusin säätötoiminto, ArcPlus™ II, joka mahdollistaa entistäkin voimakkaamman mutta silti tasaisen ja vakaan kaaren, jota on helppo hallita. Arc Plus™ II muodostaa pienempiä pisaroita ja kaari palaa tasaisesti, jolloin hitsausta ei tarvitse keskeyttää reunojen kohdalla sivuttaisliikkeen yhteydessä. ArcPlus™ II mahdollistaa paremmat hitsausominaisuudet, yksinkertaistaa työskentelyä ja tuottaa paremman hitsin laadun vähemmällä jälkikäsittelyllä.)

TIG-hitsaus

Caddy® Arc -koneilla voi suorittaa helposti TIG-hitsausta. Tarvitset vain TIG-pistoolin, jossa on kaasuventtiili, kaasun säätimen ja kaasupullon. Käytettäessä Caddy® A31 -käyttöpaneelia käytetään raapaisualoitusta. (Caddy® A33 -paneelissa voit valita LiveTig™-aloituksen, joka hallitsee aloitusvirtaa elektronisesti. Voit hitsata pehmeää tai ruostumatonta terästä hitsauslisäaineella tai ilman.

Säädettävä kuuma-aloitus (A33)

• helppo puikon sytytys auttaa ehkäisemään aloitusongelmia.

Säädettävä kaaripaine (A33)

• säätää kaaren voimakkuutta hitsin laadun parantamiseksi. ruostumatonta terästä hitsauslisäaineella tai ilman.

• Iskunkestävä luotettava rakenne sekä OKC 50 -kaapeliliittimet.
• Helppokäyttöinen. Vain virran säätö.
• Automaattinen kuuma-aloituksen ja kaaripaineen säätö.
• Voidaan käyttää yli 100 m pitkää verkkokaapelia sisäänrakennetun PFC-piirin ansiosta.
• Caddy™ Arc 151i hitsaa useimpia Ø 1,6 – 3,2 mm:n puikkoja ja joitakin 4 mm:n puikkoja.
• IP 23 – tarkoitettu myös ulkokäyttöön.

Toimitukseen sisältyy:

  • 3 m:n kaapelisarja
  • 3 m:n verkkokaapeli pistokkeella

Tekniset tiedot

Verkkojännite 230V /1-v. 50/60 Hz
Sulakekokovaatimus maks. teholla hidas 16 A
Verkkokaapeli 3x2,5 mm2
Kaapeliliitäntä OKC 50 (tappi n. 13 mm)
Maks. virta 25 %:n kuormituksella 150/26 A
Maks. virta 60 %:n kuormituksella 100/24 A
Maks. virta 60 %:n kuormituksella 90/23,6 A
Säätöalue 8-150 A
Tyhjäkäyntijännite 58-72 V
Paino 7,9 kg
Toimituspakkauksen mitat 580 x 240 x 290 mm

Tarvikkeita:

  • Sopiva TIG-hitsauspoltin tästä
  • Hitsauspuikot seostamattomille teräksille tästä
  • Hitsausmaskit tästä
  • Yleismallinen hitsauskonevaunu tästä

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Ruuvauskärkisarja 45-os Probuilder

Probuilder.n edullinen ruuvauskärkisarja. Sarjassa monipuolinen lajitelma 25 ja 50 mm pitkiä kärkiä. Kestävä ja näppärä muovikotelo.

Tuote lisätty
14.90 €
9.90 €

Irwin Vice-Grip 5WR / 7WR / 10WR lukkopihti leikkurilla

Legendaarinen Irwin ViceGrip lukkopihti leikkurilla. Valikoimassa kolme eri kokoa.

Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
14.90 €

Otsavalaisin Led Lenser H7R.2 ladattava

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
H7R.2 on ladattava versio H7.2:sta. Eri lajien harrastajat suosivat kätevää otsavalaisinta, samoin usean alan ammattilaiset. Portaattoman himmentimen avulla säädät valotehon näppärästi kuhunkin aktiviteettiin sopivaksi. Valoteho 200 lumenia,  boost-toiminnolla jopa 300 lumenia. Paloaika yli 50 tuntia. Valaisimen kantama on niin hyvä, että se sopii mainiosti vauhdikkaisiin harrastuksiin.

Tuote lisätty
94.00 €
78.90 €

Putoamisvaljas Worksafe H

Skylotec:n valmistamassa Worksafe H putoamissuojainvaljaassa on edessä yksi kiinnityspiste (2 x A/2) ja takana yksi (A). H on pujotettavilla soljilla (varastotuote) & H-click pikapaininsoljilla (Tilaustuote). Edullinen huomiovärinen valjas.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

 

Tuote lisätty
43.28 €
39.90 €