Leica Disto DXT Etäisyysmittari

Tuotekoodi: DISTO-DXT

raksa

Jäljellä 1 kpl
Leican huippulaadukas ammattikäyttöön tarkoitettu laseretäisyysmittari. Ainoa malli joka on suojattu roiskevettä vastaan ja on täysin pölytiivis - IP 65 mukaisesti. Toimii täydellisesti myös epämiellyttävissä olosuhteissa.

259.16 €
149.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 10.40 €/kk Näytä lisää »

Paino: 1.0 kg

Laseretäisyysmittari Leica Disto DXT

Pölytiivis ja roiskevesisuojattu IP65
Kuori ja näppäimistö on erikoissuojattu vettä ja pölyä vastaan. Laitteen voi puhdistaa juoksevan veden alla.

Kestävä

Herkät mittauselementit on suojattu lujilla kumiosilla. Siksi Leica DISTO™ DXT on erityisen kestävä. Se kestää pudotustesteissä pudotuksen 2 metrin korkeudesta.

Monitoiminen päätykappale

Kun tarvitaan mittauksia kulmista ja nurkista, päätykappaleella kaikki mittaukset onnistuvat. Laite tunnistaa päätykappaleen automaattisesti, joten se auttaa välttämään kalliita mittausvirheitä.

Toimintoja

Leica DISTO™ DXT:ssä on hyvä valikoima toimintoja, etäisyyksien mittaamisen lisäksi esimerkiksi lisäys, vähennys, pinta-ala, tilavuus, Pythagoras, jatkuvat mittaukset ja minimi/maksimittaukset.

Toimituspaketin sisältö:

Kuljetuslakku
Rannelenkki
2 AA -paistot
CD sisältäen käyttöohjeenl / turvallisuusohjeet
Pikaohje

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Bahco BE-9877 Ruuvitalttasarja XXL 15-osainen

Bahcon laadukas 15-osainen ruuvimeisselisarja, Ura-, Phillips-, Pozidriv- ja TORX®-ruuveille. Sarja sisältää myös 5 kpl eristettyjä ruuvitalttoja Phillips- ja uraruuveille. Katso tarkempi sisältö kuvauksesta. Ergonomisesti muotoiltu kolmikomponenttinen kahva, polypropyleeniä ja termomuovista elastomeeriä.

Tuote lisätty
81.84 €
68.90 €

Bahco 426TOR9 Vesivaaka 25cm magneetein "torpedo"

Laadukas Bahco magneettivatupassi metallimiehille. Vahva alumiinirunko. 1 pystylibelli, 1 vaakalibelli sekä 1 kpl 45 asteen kulmassa oleva libelli.

Tuote lisätty
30.85 €
19.90 €

Akkusilikonipuristin Niko FP3100 / FP6000

TILAUSTUOTE: Toimitusaika 5-10 pv
Nikon akkutoimiset silikonipistoolit 310 ml:n patruunoille tai 600 ml "makkaroille". FP6000:een lisävarusteena tilattavissa lyhyempi syöttöputki 310ml:n patruunoilla. Palautusmekanismi estää jälkitiputuksen. Toimitetaan kahdella 10,8 V:n 3,0 Ah:n Li-ion akulla.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
499.90 €