EU REKISTERIKILVEN ALUSLEVY M+

Jämäkkä rekisterikilven taustalevy Suomalaiselle EU-kilvelle. Ehdoton varuste kun asennat suomen kilvet esim. tuontiautoon tai haluat rekisterikilven ilman ylimääräisiä mainoksia tms. Levyssä runsaasti valmiita reikiä joiden avulla kilven kohdistus onnistuu helposti käytännössä lähes kaikkiin autoihin. Sisältää itselukkiutuvat asetusten mukaiset valkoiset Nylon-ruuvit kilven luotettavaan kiinnittämiseen.

Tuote lisätty
9.60 €
6.90 €

Opetuspoljinsarja 910-F7

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. LISÄÄ TULOSSA ELOKUUN LOPUSSA.

Varustepaketti omatoimiseen ajo-opetukseen. Helppo asentaa. Sisältö: poljinsarja, jarruvaijeri, lisäpeili ja valkoinen magneettikolmio. Sisältää valokuvin havainnollistetun asennusohjeen. HUOM! asentamiseen tarvitaan myyntipakkauksen sisällön lisäksi kiinnitystarvikkeita riippuen automallikohtaisesta asennusratkaisusta.

Muistathan että 1.7.2018 alkaen opetusajoneuvossa pitää yhä olla opettajan jarrupoljin, mutta sitä ei tarvitse enää muutoskatsastaa. Lisätietoa AJOKORTTI-INFO.FI sivulta.

Huom! Suuren kysynnän vuoksi polkimen toimitusaika on nyt tavallista pidempi. Seuraava erä on tulossa elokuun lopussa, joten varaa omasi ajoissa. Ilmoitamme kyllä täällä jos tuokin erä myydään loppuun.

Tuote lisätty
169.00 €
147.90 €