Autonpesuharja Korrek New

Erittäin pehmeä autonpesuharja vesiliitännällä. Taattua Korrek laatua.

Tuote lisätty
3.90 €

Esipesuaine Pro-Kleen pH-neutral Snow Foam Pre-Wash 5 L

Pro-kleen pH-neutral Snow Foam Pre-Wash on ammattilaisten käyttämä autonpesuaine, joka on tarkoitettu erityisesti esipesuun ja ylläpitopesuun. Ei sisällä mitään värejä tai hajusteita eikä vahaa, vain puhdasta pH-neutraalia pesuainetta, joka ei vahingoita vahattua / pinnoitettua maalipintaa. Muodostaa vaahdottimen avulla erittäin paksun pitkäkestoisen vaahdon. Ylläpitopesuun riittää usein pelkästään pesuaineen levitys ja huuhtelu painepesurilla.

Tuote lisätty
19.90 €
18.90 €

Hiekkasihti ämpäriin Kungs

Hiekkasihti on ämpärin pohjalle laitettava apuväline, joka estää autonpesussa pesuveteen jäävän hiekan ja muun lian päätymisen takaisin harjaan tai sieneen. Hiekka ja muu kiinteä lika painuu ämpärin pohjalle sihdin alapuolelle ja yläpuolella säilyy puhtaampi vesi, jossa harjan tai sienen voi kastella. Hiekkasihdissä on sormille sopivat kolot, joten sihti on helppo laittaa ämpäriin ja ottaa pois.

Tuote lisätty
5.90 €

Mikrokuitukinnas Blueline 170x240 mm

Mikrokuituinen pesukinnas. Imukykyinen, tehokas, kestävä ja hellävarainen. Soveltuu auton pesun lisäksi moneen muuhun käyttöön.

Huom! Kuvasta poiketen kintaan väri voi olla muukin, esim. keltainen.

Tuote lisätty
2.90 €

PRO-KLEEN SNOW FOAM CHERRY 5L PESUAINE

Ammattilaisten käyttämä Pro-Kleen Snow Foam autonpesuaine valkealla vaahdolla ja kirsikan tuoksulla 5 litran kanisterissa. Muodostaa vaahdottimen avulla erittäin paksun ja pitkäkestoisen vaahdon. Pro-kleen sopii sekä esipesuun että varsinaiseen pesuun. Mukana myös vaha. Tehokas ja turvallinen tuote.

Tuote lisätty
19.90 €

PRO-KLEEN SNOW FOAM STRAWBERRY SHAKE 5L

Ammattilaisten käyttämä Pro-Kleen Snow Foam autonpesuaine pinkillä vaahdolla ja mansikan tuoksulla 5 litran kanisterissa. Muodostaa vaahdottimen avulla erittäin paksun ja pitkäkestoisen vaahdon. Pro-kleen sopii sekä esipesuun että varsinaiseen pesuun. Mukana myös vaha. Tehokas ja turvallinen tuote.

Tuote lisätty
23.90 €
22.90 €

PRO-KLEEN TROLLS BREATH VANNEPESU 1L

Ammattilaisten käyttämä Pro-Kleen Trolls Breath vannepesu / rautajäänteiden poistaja. Erittäin tehokas aine jolla puhdistat vanteet nopeasti ja turvallisesti. Sopii myös rautajäänteiden poistoon maalipinnalta (eli liuottaa tehokkaasti ne pienet mustat pilkut jotka näkyvät erityisesti vaaleilla maalipinnoilla).

Tuote lisätty
12.90 €
11.90 €

Puhdistussavi Carlake Magic Clay Bar 100 g

Carlake puhdistussavi syväpuhdistaa maalipinnan pihkasta, ruosteesta, hapoista, piestä, noesta, jarrupölystä ja muusta pinttyneestä liasta sekä tasoittaa pinnan sileäksi. Erinomainen apu maalipinnan tarkkaan puhdistukseen esim. ennen vahausta.

Tuote lisätty
8.90 €

Rekanpesuharja SC HD teleskooppivarsi 1.8m

Rekanpesuharja pitkällä teleskooppiharjalla ja vesiliitännällä. Pituus säädettävissä 105-180 cm. Soveltuu hyvin erityisesti isojen ajoneuvojen kuten kuorma-autojen pesuun. 

Tuote lisätty
16.90 €
15.90 €

Vaahdotin Arctic Auto Snow Foam Lance

Loistava supersuosittu pesuainevaahdotin painepesuriin! Vaahdottimen avulla pesuaine leviää runsaana vaahtona, joka valuu ja kuivuu erittäin hitaasti. Tämän vuoksi pesuaineen vaikutusaika on paljon pidempi ja pesutulos parempi. Vaahdottimessa pesuviuhkan ja pesuaineen seossuhteen säätö. Setissa mukana sovittimet yleisimpiin painepesureihin (Kärcher, Kränzle, Nilfisk jne. kts tarkempi lista alla).

Tuote lisätty
29.90 €
28.90 €

Vanneharja Kungs 43 cm

Pitkävartinen laadukas hyvin muotoiltu vanneharja auton ja moottoripyörän vanteiden puhdistamiseen. Mahtuu pieniinkin väleihin ja pitkän varren ansiosta tällä harjalla saa puhdistettua varsin hyvin myös vanteiden sisäkehän. Kungs vanneharja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlipputunnus.

Tuote lisätty
4.90 €

Vanneharja SC 28 cm

Näppärä edullinen vanneharja joka soveltuu erityisen hyvin tiheäpuolaisten vanteiden puhdistukseen. Hyvin muotoiltu kahva mahdollistaa pitävän otteen.

Tuote lisätty
1.90 €