Akkuporakone / iskuruuvinväännin 14,4V Panasonic EY7549LS2S

Tuotekoodi: PAN-EY7549LS2S32


Jäljellä 1 kpl
Panasonicin ainutlaatuinen Multi-isku-/porakone. Samassa koneessa 3 asetusta: poraus, ruuvaus ja pyöröisku. Koneessa 1/2‘‘ hylsykiinnitys ja vakiovarusteena 1/4‘‘ hex istukka-adapteri ja 13mm avaimeton pikaistukka. Led-valo. Kosteus- ja pölysuojaus takaa sen, että Panasonic IP Tough Tool-sarjan tuotteet kestävät kunnon vesisuihkun. Toimitetaan 2:lla 14,4V 4,2 Ah akulla.

752.00 €
449.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 23.30 €/kk Näytä lisää »

Paino: 5.3 kg

Pyöröiskukone/ruuvinväännin/porakone Panasonic EY7549LS2S 32

Katso uskomaton vesitesti Youtubessa tästä!

 Akun tyyppi  Li-ion
 Jännite  14,4 V
 Akun kapasiteetti  4,2 Ah
 Latausaika
 käytettävissä / täysi
 50 / 60 min
 Paino akun kanssa  1,85 kg
 Kierrosnopeus
 (alhainen/korkea)
 min (rpm)

 Ruuvaus/poraus:
 60-380/180-1200
 Iskuasetus: 0 - 2300

 Isku / min ipm  0-3200
 Isku Bpm  ala-/ylävaihde  Ei
Iskuvoima, KN / J Ei
Harjaton moottori Kyllä
Vääntömomentti, Max

Ruuvaus/poraus:
9/26 Nm

Iskuasetus: 130 (M14) /150 (M16)

Momenttisäädöt 21 porrasta + pora-asento
Istukka 1/4" hex-adapteri + 13mm pora-istukka
Tärinäarvo 5,88 m/s
Äänenpaineen taso (lPa) 98,2 dB
Äänitehon taso (LWA) 109,2 dB
Kosteus- ja pölysuojaus IP
Ylikuumenemissuoja Kyllä
Mitat 210x234x61 mm
Muuta  


Vakiovarusteet

  • Laukku
  • Akku EY9L45B 2 kpl
  • Laturi EY0L82B
  • Pora-istukka EY9X003E
  • Hex-adapteri EY9HX110E

Miksi Panasonic? 

Tough Tools IP -konsepti

Sähkötyökalut joutuvat kovalle koetukselle työmailla. Laitteet joutuvat usein kosketuksiin veden ja pölyn kanssa, mikä tuottaa monesti toimivuusongelmia ja viivästyttää töitä. Panasonic kehitti Tough Tool IP* -konseptin. Konseptin tuotteilla on ennennäkemätön vastus vettä ja pölyä vastaan – koneemme ovat luotettavia myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa!

Tough Tool IP-tuotteet ovat läpäisseet IP-standarditestin, jota hallinnoi International Electro technical Commission (IEC).

Panasonicin pölyn- ja vedenkestävä teknologia on yhtäpitävä IP-standardin kanssa. Tough Tool -malliston työkaluissa on akkukennojen valvontatoiminto, lämpötilan valvonta työskentelyn aikana ja ylipurkautumissuojaus. Kytkin, elektroniikka ja akkukennot on suunniteltu niin, ettei pöly ja kosteus pääse tunkeutumaan sisään. Kehittynyt tekniikka takaa työkalujen luotettavan, turvallisen ja tehokkaan toiminnan ammattikäytössä.

Maksimaalinen joustavuus ja suuri kapasiteetti

Panasonic Li-Ion – vanha ja uusi sopivat yhteen. Kaikkia 14,4V ja 18V Li-Ion-akkujamme voidaan käyttää Dual Voltage –sarjan työkaluissamme. Vastaavasti uudet 4,2Ah kapasiteetin LS-akut soveltuvat käytettäviksi aiemmissa 14,4V ja 18V koneissa. 

Erityisen tehokasta suorituskykyä vaativiin töihin 4,2Ah LS-akkumalliston akkujen kapasiteetti ja akkukesto ovat vertaansa vailla.

Dual Voltage eli Kaksoisjännite

Akun jännitteen mittaus takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Erikoispiirit tunnistavat akun jännitteen, kun akku asetetaan paikalleen. Tunnistuksen jälkeen järjestelmä optimoi virran ja jännitteen säädöt 14,4 V:n ja 18 V:n akulle taaten näin maksimaalisen käyttöiän koneelle ja akulle parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä ja käyttömukavuudella.

Hyvät työkalut vähentävät rasitusta

 hyvät työkalut helpottavat työtä. Kun suunnittelemme uusia työkaluja, otamme nämä seikat huomioon. Jokaisen uuden mallin kehittelyssä yritämme päihittää itsemme ja edeltävän mallin. Käyttäjän fyysisen rasituksen vähentäminen kombinaatiossa paremman suoritustehon kanssa. Olemme siis työkalu jolla teet työstäsi paremman.  

Päämäärä, jonka eteen teemme kaikkemme.

KAIKKIEN OSIEN OMA VALMISTUS TAKAA 100% KONTROLLIN. 

Tämä on ainutlaatuista tällä alalla. Meille pieninkin osa jokaisessa työkalussa on yhtä tärkeä. Emme jätä siis mitään sattuman varaan.  

Oma valmistuksemme takaa sen, että voimme kontrolloida koko prosessin. Itse asiassa me valmistamme myös erinäisiä osia kilpailijoidemme koneisiin. 

3 Vuoden Takuu

Panasonic tarjoaa nyt 3 vuoden takuun Li-Ion työkaluille!

Laajennettu takuu koskee työkaluja, jotka rekisteröidään 30 päivän kuluttua ostopäivästä.

Tutustu tarkempiin takuuehtoihin: www.panasonictools.fi/rekisteröinti

ja rekisteröidy: www.panasonic-powertools.eu/pt/registration.htm