Akkumutterinväännin 14,4V / 18V Panasonic EY75A2 X, runko ilman akkuja

Tuotekoodi: PAN-EY75A2X32

Panasonicin Dual Voltage -akkuteknologialla varustettu iskevä mutterinväännin 1/2" neliökaralla. Kosteus- ja pölysuojaus takaa sen, että Panasonic IP Tough Tool-sarjan tuotteet kestävät kunnon vesisuihkun.
HUOM! Toimitetaan ilman akkuja, laturia ja laukkua.

 

336.99 €
249.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 14.70 €/kk Näytä lisää »

Paino: 1.4 kg

Pyöröiskukone EY75A2X 32 (EY75A2LS2G:n runkoversio ilman akkuja)

Monipuolinen ja tehokas 18V pulttikone/pyöröiskuväännin suurtehoakuilla 4,2Ah sekä kaksoisjännitejärjestelmällä: voit käyttää sekä 14,4V että 18V Li-Ion -akkuja.

Työkalussa on kolme isku-, nopeus- ja momenttiasetusta, joilla tehoa voidaan nostaa tai laskea tarpeen mukaan. 205Nm:n kiristysmomentti - soveltuu lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Portaaton nopeudensäätö.

Koneessa on 1/2" hylsykiinnitys, hybridikytkin ja sähköjarru. Harjattoman moottorin ansiosta entistä pidempi käyttöikä.

Kosteus- ja pölysuojattu. Akun lämpotilan ja ylipurkautumisen valvonta.

Ergonomisen muotoilun ansiosta vältyt ylimääräiseltä rasitukselta ja työskentely on miellyttävää. Vyökoukku ja LED-valo työalueelle helpottavat työskentelyä.

Saatavana myös runkona: EY75A2X - voit käyttää sinulla jo olevaa 18V:n tai 14,4V:n akkua!

Katso uskomaton vesitesti Youtubessa tästä!

Jännite 14,4 / 18 V
Latausaika käytettävissä / täysi 55 / 70 min
Paino, kg 1,65
Nopeus ilman kuormaa (alhainen/keskitaso/korkea)  (rpm) 0-1000/1400/2300 (3-tasoinen vaihde)
Isku / min ipm 0-2000/2800/3500
Isku Bpm ala-/ylävaihde Ei
Iskuvoima, KN / J Ei
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Vääntömomentti, kova/pehmeä Max 205/140/50 Nm
3-tasoinen vaihde
Momenttisäädöt 3 (elektronista) 205/140/50
Istukka 1/2" neliövääntiö
Tärinäarvo 17,0 m/s
Äänenpaineen taso 96 dB lPa)
Äänitehon taso 109 dB (LWA)
Pöly- ja kosteussuojaus IP
Ylikuumenemissuoja Kyllä
Mitat 143x242x61 mm
Muuta Vyökoukku, LED-valo

Miksi Panasonic? 

Tough Tools IP -konsepti

Sähkötyökalut joutuvat kovalle koetukselle työmailla. Laitteet joutuvat usein kosketuksiin veden ja pölyn kanssa, mikä tuottaa monesti toimivuusongelmia ja viivästyttää töitä. Panasonic kehitti Tough Tool IP* -konseptin. Konseptin tuotteilla on ennennäkemätön vastus vettä ja pölyä vastaan – koneemme ovat luotettavia myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa!

Tough Tool IP-tuotteet ovat läpäisseet IP-standarditestin, jota hallinnoi International Electro technical Commission (IEC).

Panasonicin pölyn- ja vedenkestävä teknologia on yhtäpitävä IP-standardin kanssa. Tough Tool -malliston työkaluissa on akkukennojen valvontatoiminto, lämpötilan valvonta työskentelyn aikana ja ylipurkautumissuojaus. Kytkin, elektroniikka ja akkukennot on suunniteltu niin, ettei pöly ja kosteus pääse tunkeutumaan sisään. Kehittynyt tekniikka takaa työkalujen luotettavan, turvallisen ja tehokkaan toiminnan ammattikäytössä.

Maksimaalinen joustavuus ja suuri kapasiteetti

Panasonic Li-Ion – vanha ja uusi sopivat yhteen. Kaikkia 14,4V ja 18V Li-Ion-akkujamme voidaan käyttää Dual Voltage –sarjan työkaluissamme. Vastaavasti uudet 4,2Ah kapasiteetin LS-akut soveltuvat käytettäviksi aiemmissa 14,4V ja 18V koneissa. 

Erityisen tehokasta suorituskykyä vaativiin töihin 4,2Ah LS-akkumalliston akkujen kapasiteetti ja akkukesto ovat vertaansa vailla.

Dual Voltage eli Kaksoisjännite

Akun jännitteen mittaus takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Erikoispiirit tunnistavat akun jännitteen, kun akku asetetaan paikalleen. Tunnistuksen jälkeen järjestelmä optimoi virran ja jännitteen säädöt 14,4 V:n ja 18 V:n akulle taaten näin maksimaalisen käyttöiän koneelle ja akulle parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä ja käyttömukavuudella.

Hyvät työkalut vähentävät rasitusta

 hyvät työkalut helpottavat työtä. Kun suunnittelemme uusia työkaluja, otamme nämä seikat huomioon. Jokaisen uuden mallin kehittelyssä yritämme päihittää itsemme ja edeltävän mallin. Käyttäjän fyysisen rasituksen vähentäminen kombinaatiossa paremman suoritustehon kanssa. Olemme siis työkalu jolla teet työstäsi paremman.  

Päämäärä, jonka eteen teemme kaikkemme.

KAIKKIEN OSIEN OMA VALMISTUS TAKAA 100% KONTROLLIN. 

Tämä on ainutlaatuista tällä alalla. Meille pieninkin osa jokaisessa työkalussa on yhtä tärkeä. Emme jätä siis mitään sattuman varaan.  

Oma valmistuksemme takaa sen, että voimme kontrolloida koko prosessin. Itse asiassa me valmistamme myös erinäisiä osia kilpailijoidemme koneisiin. 

3 Vuoden Takuu

Panasonic tarjoaa nyt 3 vuoden takuun Li-Ion työkaluille!

Laajennettu takuu koskee työkaluja, jotka rekisteröidään 30 päivän kuluttua ostopäivästä.

Tutustu tarkempiin takuuehtoihin: www.panasonictools.fi/rekisteröinti

ja rekisteröidy: www.panasonic-powertools.eu/pt/registration.htm

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

DeWalt DW777 Jiirisaha

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMASTA.
KORVAAVA MALLIN LÖYDÄT TÄÄLTÄ  DeWalt DWS777
DeWalt DW777:ssä on parannettu klassista "kaappasahan" muotoilua ja päivitetty nykypäivän käyttäjälle sopivaksi. Uusi voimakas 1800 W moottori kaikkien materiaalien tehokkaaseen katkaisuun. Pölynpoisto on suunniteltu erityisesti ajatellen ammattikäyttäjän tarpeita kovassa käytössä suojaten käyttäjää pölyltä pidempäänkin työskenneltäessä.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Panasonic EY75A7X Akkuiskuruuvinväännin 14,4V /18V, runko

raksa

Ultrakompakti pyöröiskuruuvinväännin (1/4'') hiiliharjattomalla moottorilla, poraruuvitoiminnolla ja Dual Voltage - akkuteknologialla sekä 14,4V että 18V akulle! Toimitetaan ilman akkuja ja laturia.
Tuote lisätty
334.00 €
259.90 €

Akkupuukkosaha Panasonic EY45A1 X runko

Panasonicin akkukäyttöinen puukkosaha. Dual Voltage - kaksijännite sarjan kone, joka toimii sekä 14,4V että 18V Li-ion akuilla. Ei sisällä akkua eikä laturia. 

Tuote lisätty
382.00 €
279.90 €