Suojahaalari Tyvek 800 J

Tuotekoodi: TYVEK-800J-M

suojatuote_varastosta
DuPontin korkealaatuinen hupullinen Cat III kemikaalisuojahaalari. Tyvek 800 J suojaa nesteiltä, hiukkasilta, suihkuilta, biologisilta altisteilta ja radioaktiivisesti saastuneilta partikkeleilta. Valmistettu kestävästä ja hengittävästä materiaalista. Luokitus: Kemikaalinsuojavaate kategoria III, tyyppi 3-B, 4-B, 5-B ja 6-B.

Huom! Saatavana tällä hetkellä vain koot M (17 kpl) ja XL (1 kpl).

34.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.5 kg

TJ0198TWHPI Suojahaalari Tyvek 800 J

DePont Tyvek® 800 J on hupullinen valkoinen kemikaalisuojahaalari. Haalarissa on oranssit, teipatut saumat ja ompeleet. Tyvek® 800 J -suojahaalarit ovat kestävät ja hengittävät haalarit jotka tarjoaa suojan nesteiltä, hienoilta hiukkasilta, suihkuilta, biologisilta altisteilta sekä radioaktiivisesti saastuineilta partikkeleilta. Soveltuu erityisesti kosteisiin olosuhteisiin, mitkä vaativat kemiallista ja nesteitä hylkivää suojaa, esim. kemianteollisuuteen tai viemäreihin.

Täyttää vaatimukset:

  • Cat III, Type 3-B, 4-B, 5-B, 6-B
  • EN 14126 
  • EN 1073-2
  • EN 1149-5

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Käsidesi kotimainen Nordic Premium Beverages 500 ml 1 & 10 kpl

suojatuote_varastosta
Suomalaisen Nordic Premium Beveragesin Suomessa valmistama laadukas ja turvallinen standardien mukainen käsidesi. Pakkauskoko 500 ml eli puolen litran pullo. Kätevä helposti avattava korkki jonka ansiosta annostelu on helppoa. Pullo voidaan myös täyttää uudelleen. Sisältö: 75 til.-% etanoli, vesi, denaturointiaine (tertiäärinen butyylialkoholi), glyseriini.

Tuotevaihtoehtoina 1 ja 10 kpl myyntierät.

Huom! Saatavilla myös 16 kpl:een laatikossa tästä

Tuote lisätty
11.90 €

Käsidesi kotimainen Pramia 0,5 litraa

suojatuote_varastosta
Huolehdi omasta ja muiden käsihygieniasta tämän kotimaisen tehokkaan ja turvallisen käsidesin avulla. Pakkauskoko: 0,5 l. Sisältö: Alcohol Denat, Aqua, Glyserin.

Tuote lisätty
12.90 €

Peltor 3M Optime II H520A Kuulonsuojain

3M Peltor Optime II passiivinen kuulonsuojain H520A. Päälakisankamalli. Kehitetty vaativiin meluympäristöihin, erityisesti meluun, jossa matalat ja keskikorkeat taajuudet ovat hallitsevia. Tiivisterenkaat ovat neste- ja vaahtotäytteiset. Tuloksena on optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi (kuva 2). Visiiri myydään erikseen.

 

Tuote lisätty
24.06 €
19.90 €

Kasvonsuojain H85A

suojatuote_varastosta
Laadukas kevyt kasvonsuojain polykarbonaattivisiirillä. Rattisäätö niskassa, säädettävä päälakikorkeus. Visiirin leveys 400 mm ja korkeus 200 mm. Paino vain 235 g. Erinomainen istuvuus, koska panta asettuu kallonpohjaan eikä takaraivoon.

Tuote lisätty
24.90 €
19.90 €

Puhalluspistooli ilmamäärän säätimellä JWL Air Boy

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Korkealaatuinen tanskalaisvalmisteinen puhalluspistooli ilmamääränrajoittimella. Korkea puhallusteho, pieni painehäviö. Kahvan venttiilirakenteen ansiosta puhalluksen säätö on portaaton ja tarkka. Ergonominen rakenne. Rakenne kestävää asetaalimuovia. Toimitetaan ilman pikaliitintä.

Tuote lisätty
21.00 €
19.90 €

Kertakäyttökäsine nitriili, Worksafe Indigo Fine, HUOM! 150 kpl

suojatuote_varastosta
Toistaiseksi saatavilla vain koot S ja M.
Worksafen laadukkaat ja erittäin mukavan tuntuiset nitriilikertakäyttökäsineet. Hyvä pito kuvioitujen sormenpäiden ansiosta. Käsine on puuteriton ja silikooniton. Soveltuu erityisesti terveydenhuoltoon, elintarvikkeiden käsittelyyn sekä asennustöihin. Väri: Indigo. Pituus 24 cm. Koot S, M, L ja XL.

Huom! Pakkauskoko 150 kpl (yleisen 100 kpl sijaan)

 

Tuote lisätty
18.90 €