Kasvonsuojain Euromaski Samu EM350

Tuotekoodi: EM350

suojatuote_varastosta
Euromaskin korkealaatuinen CE EN 166 mukainen kasvonsuojain esim. hiontaan, puutarhatöihin, laboratoriotyöskentelyyn, terveydenhuoltoon tai mihin tahansa tilanteeseen kun kasvot halutaan suojata roiskeilta.  Maskissa on kirkas iskunkestävä huurtumaton polykarbonaattivisiiri. Alaosan muotoilu suojaa kasvot tehokkaasti alhaalta päin, mutta tarvittaessa tämän leukasuojan voi myös irroittaa. Suotimen tummuusaste 1.2, suodattaa 99,9 % UV-säteilystä. CE EN 166 Luokka 2 B.

49.00 €
45.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.5 kg

EM350 Kasvonsuojain Euromaski SAMU EM350 ( kasvosuojain kasvosuoja visiiri)

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Geelimäinen käsidesinfiointiaine 5L 73%, APChemicals

suojatuote_varastosta
Erittäin edullinen 5 litran suurpakkaus!
Geelimäinen herkkäihoisille sopiva tehokas käsidesi käsien hygieeniseen desinfiointiin. Tuotteella on laaja bakterisidinen ja fungisidinen vaikutus, se hävittää Gram-positiivisia ja Gram-negatiivisia bakteereita esim. tuberkuloosin aiheuttaja, viruksia esim. koronavirus, HBV, HIV. Ihoa suojaavat ainesosat rauhoittavat ihoa ja auttavat ihon normaalia mikroflooraa, kosteustasapainoa ja suojatoimintoja nopeasti palautumaan. Täyttää standardit EN 1500, EN 12791. Pakkauskoko 5 L.

 

Tuote lisätty
59.00 €
39.90 €

Kasvonsuojain H85A

suojatuote_varastosta
Laadukas kevyt kasvonsuojain polykarbonaattivisiirillä. Rattisäätö niskassa, säädettävä päälakikorkeus. Visiirin leveys 400 mm ja korkeus 200 mm. Paino vain 235 g. Erinomainen istuvuus, koska panta asettuu kallonpohjaan eikä takaraivoon.

Tuote lisätty
24.90 €
19.90 €

Kasvonsuojain Patron HM003

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin.
Erityisesti katkaisutöihin, hiontaan sekä kaasuhitsaukseen soveltuva kasvonsuojain iskunkestävällä polykarbonaatti visiriillä, mutta soveltuu myös moneen muuhun käyttöön. Visiiri kaareutuu luonnollisesti kasvojen mukaan ja suojaa luotettavasti roiskeilta, hiukkasilta ja sinkoutuvilta roskilta. Kirkkaan suojavisiirin sisäpuolella lippamainen DIN 5 tummennettu silmäsuojain, jota voi käyttää esim. kaasuhitsauksessa. Tätä tummaa osaa voi liikutella maskin yläosassa olevan liukusäätimen avulla. Suoja UV- ja infrapunasäteilyä vastaan koko työskentelyn ajan. Maski on kuumuuden-, iskun- ja roiskeenkestävä.

Tuote lisätty
Kysy hintaa