muut metallinpaljastimet

Metallinpaljastimet edullisesti tooloutletista

Muun muassa Minelab ja Nokta metallinpaljastimet löydät tästä tuoteryhmästä. Garrett-metallinpaljastimet löydät tästä

Metallinpaljastimella löydät aarteet ja vanhat kätköt maan alta jopa kymmenien senttejen syvyydestä. Metallinpaljastimet sopivat erityyppisten metallien etsintään riippuen paljastimesta. Kelalliset etsimet sopivat suurempien pinta-alojen "haravoimiseen", ja ensimmäisen havainnon tekemiseen, jonka jälkeen voit käyttää myös pointer-mallista etsintä kohteen tarkempaan etsimiseen. Metallinpaljastin saattaa olla myös korvaamaton työkalu hukkuneiden metallisten esineiden, kuten esim. avainten etsinnässä.
 

Huom! Metallinetsintä jakaa mielipiteitä maanomistajien keskuudessa, eikä kaikki ole sitä mieltä että se kuuluu jokamiehen oikeuksiin - ja lakikin on asiasta melko tulkinnanvarainen. Parasta lienee kysyä maanomistajalta toimintaan lupa.

Gold Hunter Basic pinpointer metallinpaljastin

Pinpointer-tyyppinen metallinpaljastin, jolla voit kohdistaa etsintäsi pienemmälle alueelle. Mitä lähempänä kohdetta paljastin on, sitä intensiivisemmän värinän ja äänimerkin laite tuottaa. LED-valo helpottaa laitteen käyttöä hämärässä. Auto-off toiminta sammuttaa laitteen automaattisesti 20 minuutin kuluttua mikäli laite on jäänyt päälle, ja laite hälyttää myös pariston tyhjentyessä. Soveltuu hyvin myös metallin etsimiseen rakenteista, mm. putket ja kaapelit.

Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

Tuote lisätty
57.90 €
55.90 €

Gold Hunter Sand Scoop metallinetsintäkauha

Metallinetsintää huomattavasti helpottava ja nopeuttava teräksinen reikäkauha, jolla kaivat esineet helposti maasta esiin. 

Katso metallinpaljastinvalikoimamme tästä

Tuote lisätty
59.00 €
57.90 €

Gold Hunter TM pinpointer metallinpaljastin, vesitiivis

Pinpointer-tyyppinen 3 metrin syvyyteen vesitiivis metallinpaljastin, jolla voit kohdistaa etsintäsi pienemmälle alueelle. Mitä lähempänä kohdetta paljastin on, sitä intensiivisemmän värinän ja äänimerkin laite tuottaa. LED-valo helpottaa laitteen käyttöä hämärässä. Auto-off toiminta sammuttaa laitteen automaattisesti 20 minuutin kuluttua mikäli laite on jäänyt päälle, ja laite hälyttää myös pariston tyhjentyessä. Soveltuu hyvin myös metallin etsimiseen rakenteista, mm. putket ja kaapelit.

 

 

 

Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

Tuote lisätty
99.90 €
89.90 €

Kenttälapio Espina

Kokoontaittuva army-tyyppinen kenttälapio vaikka aarteenetsijälle tai mönkijän tarvikelaatikkooon! Lapio-osa hiiliterästä. Kestävä nylon-varsi. Lapio-osan koko 210x150 mm. Pituus kokoontaitettuna 240 mm ja avattuna 600 mm. Mukana säilytyspussi vyölenkilä.

Tuote lisätty
14.90 €
13.90 €

Kenttälapio Patrol

Armeija-mallinen 3 osaan taittuva kenttälapio. Pituus avattuna 560 mm, taitettuna 250 mm. Paino 1,0 kg. Mustaa maalattua terästä. Mukana vyölenkillinen nailon-säilytyspussi. Aarteenetsintään, autoon, mönkijään,...

Tuote lisätty
17.50 €
15.90 €

Metallinpaljastin 0,4m ALL015

Todella edullinen ja pienikokoinen metallinpaljastin mm. kullan, hopean, alumiinin, kuparin, platinan ja messingin etsimiseen. Herkkyyden säätö. Kuulokeliitännän avulla laitteeseen voidaan kytkeä kuulokkeet, jotta vain käyttäjä kuulee sen äänen. Säädettävän varren ansiosta metallinetsintä on mukava käyttää.
Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

Tuote lisätty
34.90 €
29.90 €

Metallinpaljastin ALL014

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Tehokas metallinpaljastin metalliesineiden paikantamiseen maan alta, jopa 120 cm*. Helppolukuinen taustavalaistu LCD-näyttö. Herkkyyden säätö. Maahäiriön poisto. Kohteen syvyysilmaisin. Rautapitoisen ja ei-rautapitoisen metallin ilmaisin. Kuulokeliitännän avulla laitteeseen voidaan kytkeä kuulokkeet, jotta vain käyttäjä kuulee sen äänen.
* max. etsintäsyvyys saavutetaan etsittäessä 30 x 30 x 1 cm kokoista rautalevyä, joka on haudattu kuivaan maahan.
Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

Tuote lisätty
239.00 €
219.90 €

Metallinpaljastin ALL017

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Lisää tulossa noin 15.09.2021.
Tehokas metallinpaljastin metalliesineiden paikantamiseen maan alta, jopa 70cm*. Säädettävä herkkyys (tuning), erottelu (discrimination) ja äänenvoimakkuus (volume). Helppokäyttöinen ja kevyt.
* etsintäsyvyys saavutetaan etsittäessä 60 x 60 x 1 cm kokoista rautalevyä, joka on haudattu kuivaan maahan.
Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

Tuote lisätty
89.00 €
79.90 €

Minelab Equinox 600 Metallinpaljastin

Minelab Equinox 600 on useilla huippuominaisuuksilla varustettu metallinpaljastin. Laitteessa on muun muassa patentoitu monitaajuusteknologia (multi-IQ). Laitteessa on langaton kuuloke -yhteensopivuus (WM08), paketin mukana tulee langallinen kuuloke.

Nopean ja tarkan Target ID:n avulla aarteet eivät jää huomaamatta. 3 etsintämoodia joihin voit tallentaa 2 eri etsintäprofiilia per moodi. LCD näytöltä saat kaikki tarvitsemasi informaatiot etsinnän aikana. Laite on myös vesitiivis, joten sen voi upottaa kokonaan veteen 3 metrin syvyyteen asti. 

Laite on yhtä tehokas ja monipuolinen kuin Minelab Equinox 800, mutta ei sisällä Gold-hakumoodia sekä langattomia kuulokkeita!
 

Tuote lisätty
729.00 €

Minelab Equinox 800 Metallinpaljastin

Minelab Equinox 800 on useilla huippuominaisuuksilla varustettu metallinpaljastin. Laitteessa on muun muassa patentoitu monitaajuusteknologia (multi-IQ). Laitteen mukana tulee langaton kuuloke. Monipuolisten ääniasetusten avulla voit käyttää laitetta juuri sinulle sopivalla tavalla.

Nopean ja tarkan Target ID:n avulla aarteet eivät jää huomaamatta. 4 etsintämoodia joihin voit tallentaa 2 eri etsintäprofiilia per moodi. LCD näytöltä saat kaikki tarvitsemasi informaatiot etsinnän aikana. Laite on myös vesitiivis, joten sen voi upottaa kokonaan veteen 3 metrin syvyyteen asti.

Sisäänrakennettu ladattava Li-ion akku ja USB-latauskaapeli.

Tuote lisätty
969.00 €

Minelab GO-Find 22 Metallinpaljastin

Aloita aarteiden tai hukkuneiden esineiden etsintä helposti Minelab GO-Find 22 metallinpaljastimella! Tuote on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, kytke laite päälle ja aloita käyttö. Laitetta on myös helppo kuljettaa kokoontaitettuna. Paljastimessa on 2 etsintämoodia, 3 herkkyysasetusta ja 5 äänenvoimakkuuden tasoa.

 

Tuote lisätty
159.00 €

Minelab GO-Find 44 Metallinpaljastin

Minelab Go-Find 44 on helppokäyttöinen ja kehittynyt metallinpaljastin, jolla suoriudut etsintätehtävästä nopeasti. Soveltuu kaikkien metallieni etsintään. Ilmaisella puhelinsovelluksella voit identifioida löytöjä, kuunnella musiikkia jne. Laitteessa on 3 etsintämoodia, 4 herkkyysasetusta, 5 äänenvoimakkuuden tasoa ja 5 "aarrenäkymää". Kokoontaitettavan rakenteen ansiosta helppo kuljettaa. 

Tuote lisätty
219.00 €

Minelab GO-FIND 66 Metallinpaljastin + Go Find Carry Bag + Minelab-laukku

Kaupan päälle Go Find Carry Bag + Minelab-laukku!
Minelab Go-Find 66 on metallinpaljastin vaativammalle käyttäjälle. Laitteella löydät aarteet ja metalliesineet entistä syvemmältä.Puhelinsovelluksella voit identifioida löytöjä ja seurata sekä etäkäyttää laitetta. Laitteessa on 4 etsintämoodia, 5 herkkyysasetusta ja 5 äänenvoimakkuuden tasoa. Kokoontaitettavan rakenteen ansiosta helppo kuljettaa. 

Tuote lisätty
279.00 €

Nokta Makro Simplex+ metallinpaljastin

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Simplex+ on ensimmäinen markkinoilla oleva vesitiivis metallinetsin, joka tarjoaa erinomaista syvyystunkeumaa sekä korkealaatuisia ominaisuuksia yhdessä paketissa kuluttajahintaan!

Laitteessa on helppokäyttöinen valikkosysteemi. Etsintätiloja on neljä: All Metal / Field / Park / Beach. Muita ominaisuuksia ovat mm. raudan äänenvoimakkuus (Iron Volume), notch-erottelu, värinä, langaton äänivalmius ja laiteohjelmiston päivitykset verkon yli. Laitteessa on IP68-luokituksen mukainen vesitiiveys 3 metriin. Säädettävä varsi (menee jopa 63 cm mittaiseksi) helpottaa laitteen kuljetusta ja säilyttämistä. Mukana suomenkielinen ohjekirja, 11" DD-kela, USB-kaapeli ja 6.3 mm kuulokeadapteri.

Tuote lisätty
279.90 €

Nokta Makro Simplex+ metallinpaljastin + langattomat kuulokkeet

Simplex+ on ensimmäinen markkinoilla oleva vesitiivis metallinetsin, joka tarjoaa erinomaista syvyystunkeumaa sekä korkealaatuisia ominaisuuksia yhdessä paketissa kuluttajahintaan!

Laitteessa on helppokäyttöinen valikkosysteemi. Etsintätiloja on neljä: All Metal / Field / Park / Beach. Muita ominaisuuksia ovat mm. raudan äänenvoimakkuus (Iron Volume), notch-erottelu, värinä, langaton äänivalmius ja laiteohjelmiston päivitykset verkon yli. Laitteessa on IP68-luokituksen mukainen vesitiiveys 3 metriin. Säädettävä varsi (menee jopa 63 cm mittaiseksi) helpottaa laitteen kuljetusta ja säilyttämistä. Mukana suomenkielinen ohjekirja, 11" DD-kela, USB-kaapeli, langattomat kuulokkeet ja tyylikäs Nokta-lippis!

Tuote lisätty
397.90 €

Raider MD-3009 II metallinpaljastin

Täysautomaattinen metallinpaljastin LED syvyysilmaisimella.

Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

 

Tuote lisätty
99.00 €
82.90 €

Raider MD-3020 II metallinpaljastin

Edullinen metallinpaljastin, jossa kuitenkin perusetsintään tarvittavat ominaisuudet. Kolme erilaista toimintoa: kaikkien metallien hälytys, hälytys ainoastaan halutuille metalleille tai ei-haluttujen metallin poisrajaus hälytyksestä. LCD näyttö.

Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

 

Tuote lisätty
99.90 €
94.90 €

Raider MD-3030 metallinpaljastin

Metallinpaljastin jossa LCD näyttö näyttää metallin tyypin ja syvyyden. Kolme erilaista toimintoa: kaikkien metallien hälytys, hälytys ainoastaan halutuille metalleille tai ei-haluttujen metallin poisrajaus hälytyksestä. 

Katso koko metallinpaljastinvalikoimamme tästä

 

Tuote lisätty
149.90 €
118.90 €