minelab

Minelab on arvostettu johtaja metallinetsintään siviili-, sotilas- ja humanitaarisessa miinanraivauskäytössä. Minelabin valikoimasta löytyy metallinpaljastimet niin aloittelevan harrastajan kuin myös vaativan ammattilaisen käyttöön.

Minelab Equinox 600 Metallinpaljastin

Minelab Equinox 600 on useilla huippuominaisuuksilla varustettu metallinpaljastin. Laitteessa on muun muassa patentoitu monitaajuusteknologia (multi-IQ). Laitteessa on langaton kuuloke -yhteensopivuus (WM08), paketin mukana tulee langallinen kuuloke.

Nopean ja tarkan Target ID:n avulla aarteet eivät jää huomaamatta. 3 etsintämoodia joihin voit tallentaa 2 eri etsintäprofiilia per moodi. LCD näytöltä saat kaikki tarvitsemasi informaatiot etsinnän aikana. Laite on myös vesitiivis, joten sen voi upottaa kokonaan veteen 3 metrin syvyyteen asti. 

Laite on yhtä tehokas ja monipuolinen kuin Minelab Equinox 800, mutta ei sisällä Gold-hakumoodia sekä langattomia kuulokkeita!
 

Tuote lisätty
729.00 €

Minelab Equinox 800 Metallinpaljastin

Minelab Equinox 800 on useilla huippuominaisuuksilla varustettu metallinpaljastin. Laitteessa on muun muassa patentoitu monitaajuusteknologia (multi-IQ). Laitteen mukana tulee langaton kuuloke. Monipuolisten ääniasetusten avulla voit käyttää laitetta juuri sinulle sopivalla tavalla.

Nopean ja tarkan Target ID:n avulla aarteet eivät jää huomaamatta. 4 etsintämoodia joihin voit tallentaa 2 eri etsintäprofiilia per moodi. LCD näytöltä saat kaikki tarvitsemasi informaatiot etsinnän aikana. Laite on myös vesitiivis, joten sen voi upottaa kokonaan veteen 3 metrin syvyyteen asti.

Sisäänrakennettu ladattava Li-ion akku ja USB-latauskaapeli.

Tuote lisätty
969.00 €

Minelab GO-Find 22 Metallinpaljastin

Aloita aarteiden tai hukkuneiden esineiden etsintä helposti Minelab GO-Find 22 metallinpaljastimella! Tuote on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, kytke laite päälle ja aloita käyttö. Laitetta on myös helppo kuljettaa kokoontaitettuna. Paljastimessa on 2 etsintämoodia, 3 herkkyysasetusta ja 5 äänenvoimakkuuden tasoa.

 

Tuote lisätty
159.00 €

Minelab GO-Find 44 Metallinpaljastin

Minelab Go-Find 44 on helppokäyttöinen ja kehittynyt metallinpaljastin, jolla suoriudut etsintätehtävästä nopeasti. Soveltuu kaikkien metallieni etsintään. Ilmaisella puhelinsovelluksella voit identifioida löytöjä, kuunnella musiikkia jne. Laitteessa on 3 etsintämoodia, 4 herkkyysasetusta, 5 äänenvoimakkuuden tasoa ja 5 "aarrenäkymää". Kokoontaitettavan rakenteen ansiosta helppo kuljettaa. 

Tuote lisätty
219.00 €

Minelab GO-FIND 66 Metallinpaljastin + Go Find Carry Bag + Minelab-laukku

Kaupan päälle Go Find Carry Bag + Minelab-laukku!
Minelab Go-Find 66 on metallinpaljastin vaativammalle käyttäjälle. Laitteella löydät aarteet ja metalliesineet entistä syvemmältä.Puhelinsovelluksella voit identifioida löytöjä ja seurata sekä etäkäyttää laitetta. Laitteessa on 4 etsintämoodia, 5 herkkyysasetusta ja 5 äänenvoimakkuuden tasoa. Kokoontaitettavan rakenteen ansiosta helppo kuljettaa. 

Tuote lisätty
279.00 €