ALS HDL251R Ladattava otsavalaisin LED 250 lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
250 lumenin COB LED ladattava otsavalaisin, jonka valaisinosa on helposti irrotettavissa päähihnasta. Soveltuu erityisesti työskentelyyn laajan 120 asteen valokulman ansiosta. Valaisimessa 3 eri valomoodia: 250 lumenin 120 asteen valo, 150 lumenin 18 asteen valo jonka kantama 60m ja kaaren muotoinen 120 lumenin valo 120 asteen keilalla. Valaisimessa käytännöllinen liiketunnistin, jolla saat aktivoitua valon heilauttamalla kättä valaisimen edessä. Lampussa pimeässä loistavia osia, joten valaisin on helppo löytää myös pimeässä sen oltaessa pois päältä! Valaisimessa on myös takaosassa magneetti, jonka avulla voit kiinnittää valaisimen vaikka hyllyyn. Suojausluokka IP65.

Tuote lisätty
99.10 €
79.90 €

Brinno APL200 Infrapunavalaisin

Brinno APL200 on paristotoiminen valaisin, joka tuottaa infrapunavaloa. Käytetään yhdessä esim. Brinno MAC200DN valvontakameran kanssa kuvien ottamiseen pimeässä. Valaisimessa on liiketunnistin joka havaitsee liikkeen jopa 6 metrin päästä pimeissä olosuhteissa, valaisin ei käynnisty päivällä- tai valoisan aikana. IPX4 suojausluokka tekee valaisimesta vesitiiviin, ja turvallisen käytettäväksi ulkona- ja sisällä.

Tuote lisätty
151.97 €
116.90 €

Mr.Beams Kattovalaisin / liiketunnistin 100lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Mr. Beamsin kattovalaisin 100 lumenin valoteholla. Sopii erityisesti varastoihin, kellareihin ja muihin paikkoihin jossa ei ole riittävää sähkövalaistusta valmiina. Liiketunnistin havaitsee liikkeen n. 6 metrin etäisyydeltä.

Tuote lisätty
29.95 €
27.90 €

Mr.Beams Kattovalaisin / liiketunnistin 300lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Mr. Beamsin kattovalaisin sopii erityisesti varastoihin, kellareihin ja muihin paikkoihin jossa ei ole riittävää sähkövalaistusta valmiina. Kirkas 300 lumenin valoteho takaa näkyvyyden noin 28 m² alueelle.

Tuote lisätty
44.95 €
42.90 €

Mr.Beams Liiketunnistin 20lm "Stick Anywhere Light"

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Mr. Beamsin valaisin 20 lumenin valoteholla ja 1 metrin kantavuudella. "Stick Anywhere Light" -havaitsee liikkeen n. 4,5 metrin etäisyydeltä. Voit kiinnittää sen seinään, tai sijoittaa yksinkertaisesti hyllylle tai pöydälle. Kätevä käyttää esimerkiksi yövalona käytävissä ja lastenhuoneissa. Parhaimmillaan Stick Anywhere Light on valaistessaan komeroita, kaappeja ja pieniä varastotiloja.

Tuote lisätty
19.95 €
18.90 €

Mr.Beams Polkuvalo/liiketunnistin 30lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr. Beamsin johdoton polkuvalo valaisee pihapolun helposti ja turvallisesti. "Compact Path Light" on helppo asentaa ja irrottaa, joten voit ottaa ne mukaasi vaikkapa mökkireissulle valaisemaan tien puuvarastolle. Voit kiinnittää nämä pölytiiviit, vesisateen kestävät valaisimet näppärästi myös seinään tai ulkoportaiden kaiteisiin. Paketti sisältää 2 kpl polkuvaloja.

Tuote lisätty
39.95 €
37.90 €

Mr.Beams Spottivalaisin liiketunnistimella 80lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beams Mini Spotlight on korkealaatuinen paristokäyttöinen liiketunnistinvalaisin 80 lumenin valoteholla. Sopii pienen koon ansiosta mainiosti myös ahtaisiin tiloihin. Käytä esimerkiksi komeroissa, vaatekaapeissa, pimeissä nurkkauksissa ja varastoissa. Tämä johdoton liiketunnistinvalo on nopea asentaa sekä sisä- että ulkokäyttöön. Toimii kolmella C-paristolla jotka kestävät normaalikäytössä varsin pitkään energiatehokkaan led-tekniikan ansiosta.

Tuote lisätty
29.95 €
27.90 €

Mr.Beams Spottivalaisin/liiketunnistin 140lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beamsin korkealaatuinen spottivalaisin sopii mainiosti kotiin ja mökille. Johdoton nopea asennus, pitkä paristonkesto ja huippuunsa kehitelty LED-teknologia tekevät tästä valaisimesta ehdottoman joka kodin hankinnan. Käytä esimerkiksi terassilla, varastoissa tai autotallissa.

Tuote lisätty
34.95 €
32.90 €

Mr.Beams Spottivalaisin/liiketunnistin 400lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beamsin erittäin kirkas 400 lumenin liiketunnistimella varustettu spottivalo tuo näkyvyyttä ja turvallisuutta kaikille huonosti valaistuille alueille. Voit kiinnittää sen helposti ja nopeasti esimerkiksi rakennuksen seinään, puuhun, aitaan tai autokatokseen. Pölytiivis valaisin kestää myös vesisadetta ja sopiikin erityisen hyvin esimerkiksi pihan perälle tuomaan valoa siellä liikuttaessa. UltraBright Spotlight havaitsee liikkeen noin 7,5 metrin etäisyydeltä ja valaisee tehokkaasti laadukkaalla LED-teknologialla.

Tuote lisätty
44.95 €
42.90 €

Mr.Beams Spottivalaisin/liiketunnistin 500lm ruskea

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beamsin kirkas, 500 lumenin spottivalo tuo näkyvyyttä ja turvallisuutta suuremmillekin piha-alueille. High Performance Security Light havaitsee liikkeen noin 9 metrin säteellä, ja valaisee jopa noin 74 m² kokoisen alueen. Tämä laadukas valaisin kestää hyvin vesisadetta ja on suojattu pölyltä, joten se on erinomainen pihavahti kotiin ja mökille. Väri: ruskea.

Tuote lisätty
64.95 €
61.90 €

Mr.Beams Spottivalaisin/liiketunnistin 500lm valkoinen

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beamsin kirkas, 500 lumenin spottivalo tuo näkyvyyttä ja turvallisuutta suuremmillekin piha-alueille. High Performance Security Light havaitsee liikkeen noin 9 metrin säteellä, ja valaisee jopa noin 74 m² kokoisen alueen. Tämä laadukas valaisin kestää hyvin vesisadetta ja on suojattu pölyltä, joten se on erinomainen pihavahti kotiin ja mökille. Väri: valkoinen.

Tuote lisätty
64.95 €
61.90 €

Mr.Beams XT ruskea Spottivalaisin/liiketunnistin 200lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beamsin korkealaatuinen spottivalaisin 200 lumenin valoteholla. XT -spottivalaisin tuo turvallisuutta kotipihallesi, valaisten jopa 55 m² kokoisen alueen. Helppo ja nopea johdoton asennus, aivan kuten muissakin Mr Beams -valaisimissa. Laadukas valaisin on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön, joten voit kiinnittää sen juuri sinne missä lisävalaistusta tarvitset. XT Spotlight on pölytiivis ja kestää myös voimakkaamman vesisateen. XT Spotlightin saat kahdessa eri värissä. Väri: ruskea.

Tuote lisätty
34.95 €
32.90 €

Mr.Beams XT valkoinen Spottivalaisin/liiketunnistin 200lm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mr.Beamsin korkealaatuinen spottivalaisin 200 lumenin valoteholla. XT -spottivalaisin tuo turvallisuutta kotipihallesi, valaisten jopa 55 m² kokoisen alueen. Helppo ja nopea johdoton asennus, aivan kuten muissakin Mr Beams -valaisimissa. Laadukas valaisin on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön, joten voit kiinnittää sen juuri sinne missä lisävalaistusta tarvitset. XT Spotlight on pölytiivis ja kestää myös voimakkaamman vesisateen. XT Spotlightin saat kahdessa eri värissä. Väri: valkoinen.

Tuote lisätty
35.95 €
33.90 €

Scangrip I-View otsavalaisin ladattava

valoshow_tooloutlet

Uudella LED-teknologialla varustettu ladattava otsavalaisin. Uutena myös ”handsfree” toiminto. Valon voi kytkeä päälle ja pois päältä pelkällä käden liikkeellä. Käyttö on siten helppoa esimerkiksi hanskat kädessä tai rasvaisilla käsillä. Valokuvio on suunniteltu korjaamo –ja teollisuuskäyttöön. Valokuvio on pallomainen, eikä kiilamainen kuten monissa otsavaloissa. Näin saadaan erinomainen työkohteen valaisu. Kaikki toiminnot on sijoitettu eteen, siksi valaisimessa ei ole ärsyttäviä johtoja ja akkukoteloita niskassa. Muotoilun ja keveytensä ansiosta valaisin on huomaamaton otsalla.

Tuote lisätty
60.00 €
49.90 €

Valaisinpaketti Scangrip Promotion Kit

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Upea valaisinpaketti sisältäen Sensor 2 -otsavalaisimen ja Flash Pen -käsivalaisimen. Suurella valaisinteholla varustetut valaisimet sisältävät myös paristot (3 x AAA - Sensor 2 ja 2 x AAA - Flash Pen)

Tuote lisätty
45.00 €
39.90 €