Timperi työkaluliivi, huomioväri heijastimin

KELTAINEN L, S JA M SEKÄ ORANSSI M JA L TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi keltaisena tai oranssina huomiovärinä. Varustettu olan yli kulkevin heijastimin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
219.00 €
189.90 €

Timperi työkaluliivi, musta

Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi joustaa kaikkiin työtilanteisiin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
189.00 €
167.90 €

TurvaTimperi työkaluliivi Creston 1121 turvavaljailla, huomioväri heijastimin

TILAUSTUOTE, toimitusaika 2-5 pv
Helppokäyttöiset turvavaljaat/putoamissuojat. Työkaluliivissä on yhdistetty työmukavuus ja turvallisuus. Kestävään työkaluliiviin on integroitu turvavaljaat siten, ettei niiden olemassaolo häiritse työntekoa ja voivat olla aina mukana. Työkaluliivi myös suojaa itse valjaita esim. betonilta ja näin ollen niiden käyttöikä kasvaa. Näiden liivien mukana toimitetaan vakiona Creston 1121 -valjaat. Valjaat ovat kuitenkin irroitettavat, joten niiden huoltaminen ja vaihtaminen onnistuu helposti.

 

Huom! Jos haluat liivit ilman valjaita tai haluat jonkin toisen mallin ota yhteyttä (sales@tooloutlet.fi) niin sovitaan asiasta erikseen.

Tuote lisätty
599.00 €
459.90 €