Heijastinliivi, keltainen XL CE/EN471 King

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
CE / EN471-hyväksytty heijastinliivi, luokka 2. Koko XL.

Tuote lisätty
6.25 €
5.90 €

Heijastinliivi, keltainen XXL EN471 King

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
CE / EN471-hyväksytty keltainen heijastinliivi, luokka 2. Pitkä kiinnitystarra edessä takaa liivin hyvän paikallaolon ja turvallisuuden, materiaalina 100% polyesteri. Henkilökorttitasku. Koko XXL.

Tuote lisätty
9.00 €
7.90 €

Riipputaskuliivi, huomioväri EN 20471 Lk.1 Priha 4040

poistotuote
Katso jäljellä olevat koot ja määrät taulukosta.
Huomiovärillinen likaa hylkivä työliivi. 15 taskua mm. kännykkätasku, henkilökorttitasku, kynätasku, rintatasku, 4 isoa vapaasti riippuvaa taskua 2 edessä ja 2 takana, vapaasti riippuvat rintataskut nepparikiinnityksellä, vasaralenkki, työkalulenkkejä, D-lenkki. 3M Scotchlite heijastimet. EN 20471:2013 Lk.1.

Tuote lisätty
54.90 €
39.90 €

Timperi työkaluliivi, huomioväri heijastimin

KELTAINEN M TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi keltaisena tai oranssina huomiovärinä. Varustettu olan yli kulkevin heijastimin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
229.00 €
195.90 €

Timperi työkaluliivi, musta

Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi joustaa kaikkiin työtilanteisiin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
219.00 €
179.90 €

TurvaTimperi työkaluliivi Creston 1121 turvavaljailla, huomioväri heijastimin

TILAUSTUOTE, toimitusaika 2-5 pv
Helppokäyttöiset turvavaljaat/putoamissuojat. Työkaluliivissä on yhdistetty työmukavuus ja turvallisuus. Kestävään työkaluliiviin on integroitu turvavaljaat siten, ettei niiden olemassaolo häiritse työntekoa ja voivat olla aina mukana. Työkaluliivi myös suojaa itse valjaita esim. betonilta ja näin ollen niiden käyttöikä kasvaa. Näiden liivien mukana toimitetaan vakiona Creston 1121 -valjaat. Valjaat ovat kuitenkin irroitettavat, joten niiden huoltaminen ja vaihtaminen onnistuu helposti.

 

Huom! Jos haluat liivit ilman valjaita tai haluat jonkin toisen mallin ota yhteyttä (sales@tooloutlet.fi) niin sovitaan asiasta erikseen.

Tuote lisätty
599.00 €
459.90 €

Työliivi Worksafe Worker Tool Waistcoat

poistotuote
Katso jäljellä olevat koot ja määrät taulukosta.
Käytännöllinen riipputaskuliivi säädettävällä lantiovyöllä. Liivissä on kaksi kiinnitettävää, löysästi riippuvaa rintataskua sekä kaksi sivutaskua. Kaksi pidikettä vasaroille, nappi ja pidike veitselle/puukolle. D-lenkillinen hihna edessä ja sivulla.

Tuote lisätty
76.14 €
39.90 €