Riipputaskuliivi, huomioväri EN 20471 Lk.1 Priha 4040

poistotuote
Katso jäljellä olevat koot ja määrät taulukosta.
Huomiovärillinen likaa hylkivä työliivi. 15 taskua mm. kännykkätasku, henkilökorttitasku, kynätasku, rintatasku, 4 isoa vapaasti riippuvaa taskua 2 edessä ja 2 takana, vapaasti riippuvat rintataskut nepparikiinnityksellä, vasaralenkki, työkalulenkkejä, D-lenkki. 3M Scotchlite heijastimet. EN 20471:2013 Lk.1.

Tuote lisätty
54.90 €
39.90 €

Timperi työkaluliivi, huomioväri heijastimin

Keltainen XL TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi keltaisena tai oranssina huomiovärinä. Varustettu olan yli kulkevin heijastimin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
219.00 €
189.90 €

Timperi työkaluliivi, musta

Kotimainen, kestävä, ergonominen ja tyylikäs Timperi työkaluliivi joustaa kaikkiin työtilanteisiin. Liiviosa on on helppo pukea, ja ulkotöitä varten vakiona on laajennuskappale eteen, jolloin Timperin voi pukea vaikka turkishaalarin päälle. Taskujen ja koteloiden materiaalina on aito nahka.

Tuote lisätty
189.00 €
167.90 €

TurvaTimperi työkaluliivi Creston 1121 turvavaljailla, huomioväri heijastimin

TILAUSTUOTE, toimitusaika 2-5 pv
Helppokäyttöiset turvavaljaat/putoamissuojat. Työkaluliivissä on yhdistetty työmukavuus ja turvallisuus. Kestävään työkaluliiviin on integroitu turvavaljaat siten, ettei niiden olemassaolo häiritse työntekoa ja voivat olla aina mukana. Työkaluliivi myös suojaa itse valjaita esim. betonilta ja näin ollen niiden käyttöikä kasvaa. Näiden liivien mukana toimitetaan vakiona Creston 1121 -valjaat. Valjaat ovat kuitenkin irroitettavat, joten niiden huoltaminen ja vaihtaminen onnistuu helposti.

 

Huom! Jos haluat liivit ilman valjaita tai haluat jonkin toisen mallin ota yhteyttä (sales@tooloutlet.fi) niin sovitaan asiasta erikseen.

Tuote lisätty
599.00 €
459.90 €

Työliivi Snickers Duratwill 4192-0404

poistotuote
Katso jäljellä olevat koot ja määrät taulukosta.
Leveillä hartiaosilla varustettu työkaluliivi. Liivissä kätevät tarrapidikkeet työkaluille. Vyö tekee liivin istuvuudesta erinomaisen. Työkalujen helppo saatavuus taskusta.

Tuote lisätty
96.31 €
49.90 €

Työliivi Worksafe Worker Tool Waistcoat

poistotuote
Katso jäljellä olevat koot ja määrät taulukosta.
Käytännöllinen riipputaskuliivi säädettävällä lantiovyöllä. Liivissä on kaksi kiinnitettävää, löysästi riippuvaa rintataskua sekä kaksi sivutaskua. Kaksi pidikettä vasaroille, nappi ja pidike veitselle/puukolle. D-lenkillinen hihna edessä ja sivulla.

Tuote lisätty
76.14 €
39.90 €

Työliivi, koko XL Snickers Durawill Flexi 4294

poistotuote
Jäljellä 1 kpl.
Monipuolisuutta ilman rajoja, täydellinen Flexi -työkaluliivi pitää tärkeimmät työkalut helposti saatavilla, ilman lisäkuormitusta. Verkkorakenteen ansiosta erinomainen hengittävyys sekä lujuus. Tarrakiinnikkeet työkalupidikkeille. Leveät hartiaosat. Liivin vyö vähentää hartioiden kuormitusta, ja parantaa istuvuutta. Koko XL.

Tuote lisätty
96.31 €
49.90 €