Kertakäyttökäsine nitriili Gripster Skins Orange 50 kpl

suojatuote_varastosta
Nämä ovat juuri "Ne käsineet"! Kertakäyttöinen nitriilisormikas on suunniteltu erityisesti korjaamoille. Oranssi huomioväri, kestävä koostumus ja ainutlaatuinen kalansuomukuvioinen, kaksipuolinen karhennettu pinta, joka antaa hyvän pidon käsiteltäessä märkiä, öljyisiä tai rasvaisia pintoja. Kestävämpi normaalit nitriilisormikkaat. Toimii kosketusnäytön kanssa. 100% nitriiliä, ei sisällä silikonia eikä lateksia. Kestää kemikaaleja. Kätevä ottopakkaus sisältää 50 sormikasta. Valikoimassa koot 9/L ja 10/XL. Huom! Suosittelemme käyttämään yhtä nroa tavallista pienempää kokoa niin käsineestä tulee napakka.

Tuote lisätty
17.90 €
15.90 €

Kertakäyttökäsine nitriili, Worksafe Indigo Fine, HUOM! 150 kpl

suojatuote_varastosta
Worksafen laadukkaat ja erittäin mukavan tuntuiset nitriilikertakäyttökäsineet. Hyvä pito kuvioitujen sormenpäiden ansiosta. Käsine on puuteriton ja silikooniton. Soveltuu erityisesti terveydenhuoltoon, elintarvikkeiden käsittelyyn sekä asennustöihin. Väri: Indigo. Pituus 24 cm. Koot S, M, L ja XL.

Huom! Pakkauskoko 150 kpl (yleisen 100 kpl sijaan)

 

Tuote lisätty
21.90 €

Kertakäyttökäsine Polyeteeni, Worksafe Premium 100 kpl

suojatuote_varastosta
Worksafen laadukkaat ja erittäin mukavan tuntuiset puuteroitumattomat kertakäyttökäsineet. Soveltuu erityisesti elintarvikkeiden käsittelyyn, siivoukseen tai maalaukseen. Käsineiden kuviointi parantaa käyttömukavuutta ja pitävyyttä. Vähäinen allergiariski. Käsineen pituus 53 cm. Pakkauskoko 100 kpl.

Tuote lisätty
7.90 €

Kertakäyttökäsine vinyyli Sense Vinyl

suojatuote_varastosta
Kestävät ja pehmeät kertakäyttökäsineet. Soveltuu mm. terveydenhuoltoon, laboratorioihin sekä elintarviketeollisuuteen. 100 kpl / pakkaus.

Tuote lisätty
14.90 €

Kertakäyttökäsine Worksafe Milky Sensitive 150kpl/pakkaus

suojatuote_varastosta

WS Milky Sensitive kertakäyttöiset nitriilikäsineet, jotka ei sisällä ollenkaan sinkkiä tai sulfaatteja. Käsine on täysin kuvioimaton, joka tuo käyttäjälle erinomaisen sormituntuman ja pidon. Puuteroimaton, silikooni- ja lateksivapaa. Pääkäyttökohteet: ;hoitotyö ja näytteenotto. Saatavana koot S / 6-7, M / 7-8 sekä L / 8-9. Huom! Pakkauskoko 150 kpl (yleisen 100 kpl sijaan).

Tuote lisätty
18.90 €

Kertakäyttökäsine, Guide 611, Koko 10/XL

suojatuote_varastosta
Laadukkaat puuteroidut PVC-muodista valmistetut kertakäyttökäsineet. Paksuus 0,09 mm, pituus 24 cm. Läpinäkyvät / valkoiset. AQL 1.5. Koko 10 / XL.

Tuote lisätty
12.90 €

Kertakäyttökäsine, Semperguard Style Nitrile, 90kpl

suojatuote_varastosta

XL KOKO TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Laadukas Semperguard®  Style kertakäyttöinen nitriilikäsine. Soveltuu hyvin esim. terveydenhuoltoon sekä elintarvikkeiden käsittelyyn. Puuteriton sekä luonnonlateksivapaa. Väri musta. Pakkauskoko: 90 kpl.

Tuotevaihtoehtoina koot L/8-9 ja XL/9-10.

Tuote lisätty
18.90 €

Kertakäyttökäsine, Semperguard Xpert Nitrile, 100kpl, L

suojatuote_varastosta
Jäljellä 1 rasiaa kokoa L
Erikoisohut nitriili-kertakäyttökäsine. Soveltuu elintarvikkeiden käsittelyyn. Erittäin joustava ja käyttäjäystävällinen materiaali. Voidaan hävittää energiajätteenä. Pituus 24cm. Paksuus 0,07 mm. Pakkaus 100kpl/rasia
Laadukkaat, erittäin vahvat nitriilikäsineet. Soveltuu erityisesti terveydenhuoltoon, laboratorioihin- sekä elintarviketeollisuuteen. Ei sisällä silikonia tai puuteria. Hyvä kemikaalien kestävyys. Koko: L. Pakkauskoko: 100 kpl.

Tuote lisätty
21.90 €

Neopreenikäsine Ansell Neotop 29-500

Erinomaiset hanskat käytettäväksi kylmiin olosuhteisiin. Suojaa laajasti hapoilta, peittausaineilta, alkoholilta ja useilta liuottimilta. Sisältää lateksia. Hanskojen sametoitu vuori on pehmeää puuvillaa, joka on hyvin mukavan tuntuinen ja imee kosteutta. Käyttöalueet: Maatalous, kemianteollisuus, öljynjalostus ja bensiininkäsittely, puhdistus, kunnossapito.

Tuote lisätty
4.90 €
3.90 €