Kertakäyttökäsine nitriili Gripster Skins Orange 50 kpl

suojatuote_varastosta
Nämä ovat juuri "Ne käsineet"! Kertakäyttöinen nitriilisormikas on suunniteltu erityisesti korjaamoille. Oranssi huomioväri, kestävä koostumus ja ainutlaatuinen kalansuomukuvioinen, kaksipuolinen karhennettu pinta, joka antaa hyvän pidon käsiteltäessä märkiä, öljyisiä tai rasvaisia pintoja. Kestävämpi normaalit nitriilisormikkaat. Toimii kosketusnäytön kanssa. 100% nitriiliä, ei sisällä silikonia eikä lateksia. Kestää kemikaaleja. Kätevä ottopakkaus sisältää 50 sormikasta. Valikoimassa koot 9/L ja 10/XL. Huom! Suosittelemme käyttämään yhtä nroa tavallista pienempää kokoa niin käsineestä tulee napakka.

Tuote lisätty
17.90 €
15.90 €

Kertakäyttökäsine nitriili, Worksafe Indigo Fine, HUOM! 150 kpl

suojatuote_varastosta
Worksafen laadukkaat ja erittäin mukavan tuntuiset nitriilikertakäyttökäsineet. Hyvä pito kuvioitujen sormenpäiden ansiosta. Käsine on puuteriton ja silikooniton. Soveltuu erityisesti terveydenhuoltoon, elintarvikkeiden käsittelyyn sekä asennustöihin. Väri: Indigo. Pituus 24 cm. Koot S, M, L ja XL.

Huom! Pakkauskoko 150 kpl (yleisen 100 kpl sijaan)

 

Tuote lisätty
25.90 €

Kertakäyttökäsine Polyeteeni, Worksafe Premium 100 kpl

suojatuote_varastosta

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Worksafen laadukkaat ja erittäin mukavan tuntuiset puuteroitumattomat kertakäyttökäsineet. Soveltuu erityisesti elintarvikkeiden käsittelyyn, siivoukseen tai maalaukseen. Käsineiden kuviointi parantaa käyttömukavuutta ja pitävyyttä. Vähäinen allergiariski. Käsineen pituus 53 cm. Pakkauskoko 100 kpl.

Tuote lisätty
7.90 €

Kertakäyttökäsine vinyyli Sense Vinyl

suojatuote_varastosta

Kestävät ja pehmeät kertakäyttökäsineet. Soveltuu mm. terveydenhuoltoon, laboratorioihin sekä elintarviketeollisuuteen. 100 kpl / pakkaus.

Tuote lisätty
15.90 €

Kertakäyttökäsine Worksafe Milky Sensitive 150kpl/pakkaus

suojatuote_varastosta

WS Milky Sensitive kertakäyttöiset nitriilikäsineet, jotka ei sisällä ollenkaan sinkkiä tai sulfaatteja. Käsine on täysin kuvioimaton, joka tuo käyttäjälle erinomaisen sormituntuman ja pidon. Puuteroimaton, silikooni- ja lateksivapaa. Pääkäyttökohteet: ;hoitotyö ja näytteenotto. Saatavana koot S / 6-7, M / 7-8, L / 8-9 JA XL / 9-10. Huom! Pakkauskoko 150 kpl (yleisen 100 kpl sijaan).

Tuote lisätty
18.90 €

Kertakäyttökäsine, Guide 611, Koko 10/XL

suojatuote_varastosta
Laadukkaat puuteroidut PVC-muodista valmistetut kertakäyttökäsineet. Paksuus 0,09 mm, pituus 24 cm. Läpinäkyvät / valkoiset. AQL 1.5. Koko 10 / XL.

Tuote lisätty
12.90 €

Kertakäyttökäsine, nitriili Musta Gripster Grippaz 50kpl/pkt

suojatuote_varastosta
Erityisesti korjaamoille suunnitellut mustat CE merkityt EN 374 mukaiset nitriilihanskat. Käsineissä on kestävä koostumus ja patentoitu kaksipuoleinen karhennettu pinta, joka antaa hyvän pidon kun käsitellään märkiä, öljyisiä ja rasvaisia pintoja. Jopa kolme kertaa paksummat kuin normaalit nitriilihanskat. Toimii kosketusnäyttöjen kanssa. 100 % nitriiliä, ei sisällä silikonia eikä lateksia. Kestää kemikaaleja. Huom! Toimii parhaiten kun käsine on "napakka", joten suosittelemme ottamaan tavallista pienemmän koon. 
Pakkauskoko: 50 kpl (25 paria), koot 8/M, 9/L ja 10/XL.

Tuote lisätty
17.90 €
15.90 €

Kertakäyttökäsine, Semperguard Style Nitrile, 90kpl

suojatuote_varastosta

Laadukas Semperguard®  Style kertakäyttöinen nitriilikäsine. Soveltuu hyvin esim. terveydenhuoltoon sekä elintarvikkeiden käsittelyyn. Puuteriton sekä luonnonlateksivapaa. Väri musta. Pakkauskoko: 90 kpl. Koko L/8-9.

Tuote lisätty
18.90 €

Kertakäyttökäsine, Superieur, musta nitriili 100kpl/pkt EN455

suojatuote_varastosta
Laadukkaat Superieur CE EN 455 mukaiset mustat nitriilikertakäyttökäsineet terveydenhuoltoon, elintarvikkeiden käsittelyyn, henkilökohtaiseen suojaukseen yms. Erinomainen tuntoherkkyys ja istuvuus rullatulla ranteella, sopii molempiin käsiin. Puuteriton. Suojausluokka EN 455. Tarkemmat EN ISO 374-1:2016+A1:2018 luokitustulokset esitetty kuvassa kolme. Saatavilla olevat koot valintalistassa alla. Pakkauskoko 100 kpl (50 paria).

Tuote lisätty
23.90 €
19.90 €

Neopreenikäsine Ansell Neotop 29-500

Erinomaiset hanskat käytettäväksi kylmiin olosuhteisiin. Suojaa laajasti hapoilta, peittausaineilta, alkoholilta ja useilta liuottimilta. Sisältää lateksia. Hanskojen sametoitu vuori on pehmeää puuvillaa, joka on hyvin mukavan tuntuinen ja imee kosteutta. Käyttöalueet: Maatalous, kemianteollisuus, öljynjalostus ja bensiininkäsittely, puhdistus, kunnossapito.

Tuote lisätty
4.90 €
3.90 €