Bluetooth LED-Pipo ja kosketusnäyttösormikkaat K27

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Pysy lämpimänä samalla kun kuuntelet musiikkia tai vastaat puheluihin! Tyylikäs ja lämmin langattomilla kuulokkeilla sekä 115 lumenin LED-valolla varustettu pipo. Yhteensopiva kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Pipossa on USB-kaapelilla (sisältyy toimitukseen) ladattava Li-Ion akku, jonka käyttöaika yhdellä latauksella on jopa 5 - 6 tuntia. Kuulokkeet ja LED-valon voi irrottaa pesua varten. Mukana kosketusnäyttösormikkaat.

Tuote lisätty
32.20 €
24.90 €

Bluetooth LED-Pipo K27

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Pysy lämpimänä samalla kun kuuntelet musiikkia tai vastaat puheluihin! Tyylikäs ja lämmin langattomilla kuulokkeilla sekä 115 lumenin LED-valolla varustettu pipo. Yhteensopiva kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Pipossa on USB-kaapelilla (sisältyy toimitukseen) ladattava Li-Ion akku, jonka käyttöaika yhdellä latauksella on jopa 5 - 6 tuntia. Kuulokkeet ja LED-valon voi irrottaa pesua varten. 
Kaksi eri väriä, musta ja oranssi.

Tuote lisätty
24.90 €

Festool Pipo

Festoolin laadukas ja lämmin pipo. Unisize eli yhden koon malli joka sopii hyvin joustavan materiaalin ansiosta lähes kaikille.

 

Tuote lisätty
13.76 €
11.90 €

Metabo HJA lämpötakki, akkukäyttöinen

metabo_kampanja
Korkealaatuinen akkutoimisilla vastuksilla varustettu takki Metabon 14,4-18V.n liuku-mallisille akuille. Erittäin hyvin kulutusta kestävä, tuulta ja vettä hylkivän sekä repeytymättömän materiaalin ansiosta. Miellyttävä fleece -vuoraus, paljon taskuja ja suojattu huppu kauluksessa. 3 tehoaluetta. 5 lämmitysvastusta. Mukana akkusovitin, jolla akku kytketään takkiin. Sovittimesa on myös LED-työvalo sekä 2 kpl USB-liittimiä esim matkapuhelimen lataamista varten. Vihreän värin ansiosta sopii hyvin myös luonnossa liikkumiseen ja vaikka metsästykseen kun ei haluta tulla havaituksi.

 

Huom! Tuotevaihtoehtoina pelkkä takki tai takki + akku-laturi-paketti (koko M loppu)

Tuote lisätty
89.90 €

Riipputasku työhousut Snickers 3214 harmaa, koko 60

POISTOTUOTE. Jäljellä 2 kpl
Snickers 3214 työhousut on valmistettu Canvas+™ -kankaasta. Twisted Leg™ -muotoilu, lisäkestoa antavat Cordura® -vahvikkeet ja tarrakiinnikkeet työkaluvyötarvikkeita varten. Runsaasti fiksuja taskuja, kuten riipputaskut ja puhelintasku. Mitoitus vartalopituuksille 170-181 cm.

Tuote lisätty
106.70 €
59.90 €

Talvityöasu Priha 4104

poistotuote
Katso jäljellä olevat koot ja määrät taulukosta.
2-osainen talvityöasu, jossa takki ja talviavohaalari "henkselihousut". Materiaali polyester/puuvillaa (55%/45%) Kangas kulutusta ja kosteutta kestävää Super-Beaver -materiaalia.

Tuote lisätty
99.00 €
49.90 €