Peltor 3M WorkTunes Pro HRXS220A Radiokuulonsuojain

3M Peltor WorkTunes Pro suojaa kuuloa ja mahdollistaa radionkuuntelun samaan aikaan. 5 tallennuspaikkaa kanaville.

Tuote lisätty
120.03 €
78.90 €

Peltor Alert M2RX7A Radiokuulonsuojain, aktiivinen

3M Peltor -radiokuulonsuojain M2RX7A tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Samalla se parantaa turvallisuutta, sillä sen aktiivinen kuuleva kuulonsuojaintoiminto vaimentaa voimakkaat ja vahvistaa heikot äänet. Radiovastaanotin parantaa työviihtyvyyttä. Stereoääni ja hyvä bassotoisto tekevät musiikin kuuntelusta nautinnon. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi

Tuote lisätty
198.65 €
149.90 €

Radiokuulonsuojain kypärään Silenta FM Radio Cap 25

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan viestintäkuulonsuojaimet kypärään. Tallentaa jopa viisi lempikanavaasi muistiin. Kuulonsuojaimessa on lyhyt antenni, joten se ei ole tiellä työskennellessä. Luonnollinen HiFi-luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä.

Tuote lisätty
169.00 €
151.90 €

Radiokuulonsuojain Silenta SNR26 FM Radio 26

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan viestintäkuulonsuojaimet. Tallentaa jopa viisi lempikanavaasi muistiin. Kuulonsuojaimessa on lyhyt antenni, joten se ei ole tiellä työskennellessä. Luonnollinen HiFi-luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä.

Tuote lisätty
169.00 €
159.90 €

Radiokuulonsuojain Worksafe Radio 3.0 (aktiivinen/kuunteleva)

Worksafe Radio 3.0 yhdistää radion- ja musiikinkuuntelun pitkälle kehitettyyn äänenvahvistustekniikkaan, joka auttaa pysymään selvillä ympäristön (ääni)tapahtumista. Suunnatut stereomikrofonit vähentävät ympäristökohinan ja -melun enintään 82 dB:iin, ja siksi tärkeät tiedotukset, kuten hälytys- ja varotussignaalit sekä kollegoiden äänet, kuuluvat selkeämmin. Worksafe Radio 3.0 ohjaa kaiuttimien ääntä siten, ettei niiden voimakkuus ylitä 82 dB:ä.

Tuote lisätty
171.12 €
139.90 €

Radiokuulosuojain Hellberg Secure 2H Relax

Laadukas kupukuulonsuojain pehmustetulla päälakisangalla ja mukavilla, hygieenisillä pehmusterenkailla vaivattomaan pitkäaikaiseen käyttöön. Ainutlaatuisen kaiutinrakenteen ansiosta suojain toistaa äänet hyvin koko ääniasteikolla. Soveltuu parhaiten työpaikoille, joissa melun voimakkuus on keskitasoa.

Tuote lisätty
85.56 €
69.90 €