Peltor 3M WorkTunes Pro HRXS220A Radiokuulonsuojain

3M Peltor WorkTunes Pro suojaa kuuloa ja mahdollistaa radionkuuntelun samaan aikaan. 5 tallennuspaikkaa kanaville.

Tuote lisätty
120.03 €
78.90 €

Peltor Alert M2RX7A Radiokuulonsuojain, aktiivinen

3M Peltor -radiokuulonsuojain M2RX7A tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Samalla se parantaa turvallisuutta, sillä sen aktiivinen kuuleva kuulonsuojaintoiminto vaimentaa voimakkaat ja vahvistaa heikot äänet. Radiovastaanotin parantaa työviihtyvyyttä. Stereoääni ja hyvä bassotoisto tekevät musiikin kuuntelusta nautinnon. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi

Tuote lisätty
198.65 €
149.90 €

Radiokuulonsuojain Hellberg Secure 2H React

Laadukas kupukuulonsuojain pehmeällä pehmustetulla pääpannalla ja mukavilla pehmeillä tyynyillä, erittäin miellyttävät käyttää. Hellberg Secure 2H React kuulonsuojaimet voidaan yhdistää turvallisesti AM / FM -radioon. Muut äänilähteet kytketään ulkoisen äänitulon (AUX 3,5 mm) kautta.

Tuote lisätty
165.48 €
139.90 €

Radiokuulonsuojain Hellberg Secure 2H Relax

Laadukas kupukuulonsuojain pehmustetulla päälakisangalla ja mukavilla, hygieenisillä pehmusterenkailla vaivattomaan pitkäaikaiseen käyttöön. Ainutlaatuisen kaiutinrakenteen ansiosta suojain toistaa äänet hyvin koko ääniasteikolla. Soveltuu parhaiten työpaikoille, joissa melun voimakkuus on keskitasoa.

Tuote lisätty
85.56 €
69.90 €

Radiokuulonsuojain kypärään Silenta FM Radio Cap 25

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan viestintäkuulonsuojaimet kypärään. Tallentaa jopa viisi lempikanavaasi muistiin. Kuulonsuojaimessa on lyhyt antenni, joten se ei ole tiellä työskennellessä. Luonnollinen HiFi-luokan äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä.

Tuote lisätty
169.00 €
151.90 €

Radiokuulonsuojain Silenta FM Radio 33

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Laadukkaat Silenta FM Radio 33 radiokuulonsuojaimet tallentaa jopa viisi lempikanavaasi muistiin. Kuulonsuojaimissa on lyhyt antenni, joten työskentely ahtaissakin paikoissa käy vaivattomasti, sillä antenni ei tule tielle työskennellessä. Todella miellyttävät käyttää tilavien kupujen sekä pehmustetun päälakisangan ansiosta. Varustettu ladattavalla Li-Ion akulla, jonka kesto n. 35 tuntia, paristoja ei vaadita.

Tuote lisätty
175.00 €
169.90 €