Kuulonsuojain kypärään Silenta SNR25

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan tasorajoitteinen kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain, joka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaaTasorajoitteisen suojaimen avulla suojaudut haitalliselta melulta eristymättä ympäristöstä. Natural on hyvä valinta käyttäjälle, jonka tulee havainnoida ja kuulla ympäristön äänet, kuten hälytysäänet ja varoitussignalit ja samanaikaisesti suojautua haitalliselta melulta. Soveltuu myös erityisen hyvin ammuntaan ja metsästykseen, voit kommunikoida normaalisti ja suojain vaimentaa aseen laukauksen.

Tuote lisätty
179.00 €
160.90 €

Peltor Alert M2RX7A Radiokuulonsuojain, aktiivinen

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
3M Peltor -radiokuulonsuojain M2RX7A tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Samalla se parantaa turvallisuutta, sillä sen aktiivinen kuuleva kuulonsuojaintoiminto vaimentaa voimakkaat ja vahvistaa heikot äänet. Radiovastaanotin parantaa työviihtyvyyttä. Stereoääni ja hyvä bassotoisto tekevät musiikin kuuntelusta nautinnon. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi

Tuote lisätty
183.52 €
139.90 €

Peltor Protac III MT13H221A Aktiivikuulonsuojain

syysmyrsky
Jäljellä 2 kpl
3M Peltor Pro-Tac III kuulonsuojain mahdollistaa 82 dB alittavien ympäristöäänien, puheen, koneiden äänien, peruuttavien ajoneuvojen ja varoitussignaalien kuulemisen mutta auttaa suojautumaan haitallisilta impulssiääniltä

 

Tuote lisätty
125.24 €
84.90 €

Radiokuulonsuojain Worksafe Radio 3.0 (aktiivinen/kuunteleva)

Worksafe Radio 3.0 yhdistää radion- ja musiikinkuuntelun pitkälle kehitettyyn äänenvahvistustekniikkaan, joka auttaa pysymään selvillä ympäristön (ääni)tapahtumista. Suunnatut stereomikrofonit vähentävät ympäristökohinan ja -melun enintään 82 dB:iin, ja siksi tärkeät tiedotukset, kuten hälytys- ja varotussignaalit sekä kollegoiden äänet, kuuluvat selkeämmin. Worksafe Radio 3.0 ohjaa kaiuttimien ääntä siten, ettei niiden voimakkuus ylitä 82 dB:ä.

Tuote lisätty
171.12 €
139.90 €

Viestintäkuulonsuojain Silenta Silentex Natural SNR26

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan tasorajoitteinen kuulonsuojain, joka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaa. Tasorajoitteisen suojaimen avulla suojaudut haitalliselta melulta eristymättä ympäristöstä. Natural on hyvä valinta käyttäjälle, jonka tulee havainnoida ja kuulla ympäristön äänet, kuten hälytysäänet ja varoitussignalit ja samanaikaisesti suojautua haitalliselta melulta. Soveltuu myös erityisen hyvin ammuntaan ja metsästykseen, voit kommunikoida normaalisti ja suojain vaimentaa aseen laukauksen.

Tuote lisätty
179.00 €
160.90 €