Aktiivikuulonsuojain Hellberg XSTREAM LD BT 48001-001

Erinomaisen äänentoiston tarjoava Bluetooth-yhteydellä varustettu kuulonsuojain. Yhdistä kuulokkeet Bluetoothin avulla puhelimeesi ja kuuntele suosikkimusiikkiasi tai soita puhelu. Aktiiviset kuuntelumikrofonit molemmissa kuulokekupeissa auttavat kuuntelun lomassa sinua pysymään tietoisena siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Voit keskustella työtovereittesi kanssa sekä kuulla varoitussignaalit ja muut tärkeät äänet samalla kun suojaat kuuloasi.

Tuote lisätty
215.76 €
169.90 €

Aktiivikuulonsuojain Hellberg XSTREAM LD BT, kypärämalli 48101-001

Erinomaisen äänentoiston tarjoava Bluetooth-yhteydellä varustettu kuulonsuojain. Yhdistä kuulokkeet Bluetoothin avulla puhelimeesi ja kuuntele suosikkimusiikkiasi tai soita puhelu. Aktiiviset kuuntelumikrofonit molemmissa kuulokekupeissa auttavat kuuntelun lomassa sinua pysymään tietoisena siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Voit keskustella työtovereittesi kanssa sekä kuulla varoitussignaalit ja muut tärkeät äänet samalla kun suojaat kuuloasi. Kypäräkiinnityksellä.

Tuote lisätty
222.23 €
175.90 €

Aktiivikuulonsuojain Peltor WS Alert XP MRX21A2WS

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Uudessa 3M Peltor WS Alert XP Headset MRX21A2WS6 -kupukuulonsuojaimessa on sisäänrakennettu FM-vastaanotin, uusin Bluetooth-tekniikka ja äänenvoimakkuuden mukaan toimiva vaimennus. Peltor WS Alert XP mahdollistaa langattomat puhelut ja musiikin/radiolähetysten suoratoiston.

Tuote lisätty
619.44 €
469.90 €

Kuulonsuojain kypärään Silenta SNR25

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan tasorajoitteinen kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain, joka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaaTasorajoitteisen suojaimen avulla suojaudut haitalliselta melulta eristymättä ympäristöstä. Natural on hyvä valinta käyttäjälle, jonka tulee havainnoida ja kuulla ympäristön äänet, kuten hälytysäänet ja varoitussignalit ja samanaikaisesti suojautua haitalliselta melulta. Soveltuu myös erityisen hyvin ammuntaan ja metsästykseen, voit kommunikoida normaalisti ja suojain vaimentaa aseen laukauksen.

Tuote lisätty
179.00 €
160.90 €

Peltor Alert M2RX7A Radiokuulonsuojain, aktiivinen

3M Peltor -radiokuulonsuojain M2RX7A tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan suojan haitallista melua vastaan. Samalla se parantaa turvallisuutta, sillä sen aktiivinen kuuleva kuulonsuojaintoiminto vaimentaa voimakkaat ja vahvistaa heikot äänet. Radiovastaanotin parantaa työviihtyvyyttä. Stereoääni ja hyvä bassotoisto tekevät musiikin kuuntelusta nautinnon. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi

Tuote lisätty
198.65 €
149.90 €

Peltor Protac III MT13H221A Aktiivikuulonsuojain

3M Peltor Pro-Tac III kuulonsuojain mahdollistaa 82 dB alittavien ympäristöäänien, puheen, koneiden äänien, peruuttavien ajoneuvojen ja varoitussignaalien kuulemisen mutta auttaa suojautumaan haitallisilta impulssiääniltä

 

Tuote lisätty
125.24 €
87.90 €

Viestintäkuulonsuojain Silenta Silentex Natural SNR26

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Silentan tasorajoitteinen kuulonsuojain, joka toistaa ympäristön äänet, kuten puheen luonnollisena ilman häiritsevää taustakohinaa. Tasorajoitteisen suojaimen avulla suojaudut haitalliselta melulta eristymättä ympäristöstä. Natural on hyvä valinta käyttäjälle, jonka tulee havainnoida ja kuulla ympäristön äänet, kuten hälytysäänet ja varoitussignalit ja samanaikaisesti suojautua haitalliselta melulta. Soveltuu myös erityisen hyvin ammuntaan ja metsästykseen, voit kommunikoida normaalisti ja suojain vaimentaa aseen laukauksen.

Tuote lisätty
179.00 €
160.90 €