3M™ E-A-R™ Classic korvatulpat , PB-01-000

3M™ E-A-R™ Classic korvatulpat on valmistettu pehmeästä, energiaa absorboivasta polymeerivaahtomuovista ja ne suojaavat tehokkaasti kuuloa ja ovat mukavia pitää koko päivän ajan. Ihanteelliset silloin, kun melu on ongelma joko työssä tai vapaa-ajalla. Myyntiyksiköt 1 pari tai 200 parin laatikko, jokainen pari pakattu omaan suojamuoviin (polybag).

Tuote lisätty
1.00 €

Kasvonsuojainpaketti / Visiiri-kuulonsuojainsetti

Kevyt yhdistetty kasvon- ja kuulonsuojain tilanteisiin, joissa päänsuojausta ei tarvita. Kuppimalliset kuulonsuojaimet ja ylöskäännettävä kirkas polykarbonaattivisiiri. Erinomainen istuvuus ja monipuoliset säädöt: rattisäätö niskassa, säädettävä päälakikorkeus jne. Visiirin leveys 400 mm ja korkeus 200 mm. Tarkemmat tekniset tiedot alla.

Tuote lisätty
34.90 €

Kuulonsuojaimet

Suurtyhjennys
Edulliset kuulonsuojaimet. Vaimennuskyky 21 dB. Vastaa EN 352-1 vaatimuksia.

 

Tuote lisätty
7.92 €
2.90 €

Kuulonsuojaimet EP 106

Edullinen kuulonsuojain, jonka vaimennuskyky 23 dB. Vahvat ABS-kupit ja PU-vaahtopehmusteet. Säädettävä pehmustettu sanka antaa optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden.

Tuote lisätty
8.62 €
5.90 €

Peltor 3M Optime I H510A Kuulonsuojain

3M Peltor Optime I passiivinen kuulonsuojain H510A Päälakisankamalli. Monipuolinen ja erittäin kevyt kuulonsuojain, jota on erinomaisen mukava käyttää. Siinä on matala profiili ja runsaasti tilaa kupujen sisäpuolella, minkä ansiosta se on helppo yhdistää muihin suojaimiin tinkimättä korvien mukavuudesta. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi (kuva 2). Visiiri myydään erikseen.

 

Tuote lisätty
19.96 €
17.90 €

Peltor 3M Optime I H510P3E Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä

3M Peltor Optime I passiiviset kuulonsuojaimet H510P3E. Kypäräkiinnitteinen malli, hyväksytty käytettäväksi monissa erilaisissa teollisuuskypärissä. Antavat kattavan suojan ja ovat keveytensä ansiosta erittäin mukavia käyttää. Niissä on matala profiili ja runsaasti tilaa kupujen sisäpuolella, minkä ansiosta ne on helppo yhdistää muihin suojaimiin tinkimättä korvien mukavuudesta.

Tuote lisätty
26.35 €
19.90 €

Peltor 3M Optime II H520A Kuulonsuojain

3M Peltor Optime II passiivinen kuulonsuojain H520A. Päälakisankamalli. Kehitetty vaativiin meluympäristöihin, erityisesti meluun, jossa matalat ja keskikorkeat taajuudet ovat hallitsevia. Tiivisterenkaat ovat neste- ja vaahtotäytteiset. Tuloksena on optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi (kuva 2). Visiiri myydään erikseen.

 

Tuote lisätty
24.06 €
19.90 €

Peltor 3M Optime II H520B Kuulonsuojain, niskasangalla

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
3M Peltor Optime II passiivinen kupusuojain H520B. Niskasanka mahdollistaa kuulonsuojainten käytön mm. useiden hitsausmaskien kanssa. Kehitetty vaativiin meluympäristöihin, erityisesti meluun, jossa matalat ja keskikorkeat taajuudet ovat hallitsevia. Tiivisterenkaat ovat neste- ja vaahtotäytteiset. Tuloksena on optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja.

Tuote lisätty
32.18 €
24.90 €

Peltor 3M Optime II H520P3E Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä

3M Peltor Optime II passiiviset kuulonsuojaimet H520P3E Kypäräkiinnikemalli. Kehitetty vaativiin meluympäristöihin, erityisesti meluun, jossa matalat ja keskikorkeat taajuudet ovat hallitsevia. Tiivisterenkaat ovat neste- ja vaahtotäytteiset. Tuloksena on optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Tämä tuote on testattu ja hyväksytty käytettäväksi monissa erilaisissa teollisuuskypärissä.

Tuote lisätty
32.30 €
24.90 €

Peltor 3M Optime III H540A Kuulonsuojain

Passiivinen kuulonsuojain PELTOR OPTIME 3 H540A on kehitetty vaativiin meluympäristöihin, erityisesti meluun, jossa matalat ja keskikorkeat taajuudet ovat hallitsevia ja se täyttää täyttää kovimmatkin vaimennusvaatimukset. Päälakisankamalli. Tiiviit tiivisterenkaat ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Laajennettavissa V40F visiirin avulla kuulonsuojain/kasvonsuojain-yhdistelmäksi (kuva 2). Visiiri myydään erikseen.

 

Tuote lisätty
32.12 €
24.90 €

Peltor 3M Optime III H540P3E Kuulonsuojain

3M Peltor Optime III passiivinen kuulonsuojain H540P3E. Kypäräkiinnikemalli. Kehitetty äärimmäisen voimakkaaseen meluun, erityisesti meluun, jossa matalat taajuudet ovat hallitsevia. Suojaus perustuu kaksikuoriteknologiaan, joka minimoi kuvun kuoren resonanssit vaimentaen maksimaalisen tehokkaasti korkeat taajuudet.

Tuote lisätty
37.39 €
28.90 €

Peltor 3M V40F Visiiri kuulonsuojaimiin

Kirkas polykarbonaattivisiiri kiinnitettäväksi kuulonsuojaimiin, jolloin saadaan Peltor Multisystem -tyyppinen kasvonsuojain-kuulosuojainyhdistelmä (kuva 2). Sopii mm. Peltor H510A, H520A, H540A kuulonsuojaimiin. Varavisiiri myydään erikseen.

Tuote lisätty
27.84 €
21.90 €

Peltor Optime I H510B Kuulonsuojain, niskasangalla

3M Peltor Optime I passiiviset kupusuojaimet H510B. Niskasanka mahdollistaa kuulonsuojainten käytön mm. hitsausmaskin kanssa. 

Tuote lisätty
27.78 €
20.90 €

Sankasuojain Ear Caps

3M™ E-A-R™ E-A-RCaps™ -sankatulpat EC-01-000 kuuluvat markkinoiden kevyimpiin sangallisiin kuulonsuojaimiin. Ne antavat koko päivän kestävän suojan työntekijöille, jotka työssään ovat alttiina melulle, ja ovat ihanteellisia kertakäyttösuojia tehdaskäyntien yhteydessä. Suojaimiin on saatavana varatulppia.

Tuote lisätty
5.95 €
5.40 €

Sankasuojain Ear Flexicap

3M™ E-A-R™ Flexicap -korvatulpissa FX-01-000 on innovatiivinen, patentoitu nivelletty päälakisanka, jonka ansiosta sitä voi pitää useissa eri asennoissa estämättä muiden henkilösuojaimien samanaikaista käyttöä. Siinä on suosittujen sangallisten 3M™ E-A-RCaps™ tapaan patentoitu muotoiltu pehmeä ja sileä polyuretaanitulppa.

Tuote lisätty
8.43 €
6.90 €

Sankasuojain Ear Reflex

Suurtyhjennys
Jäljellä 1 kpl
3M™ E-A-R™ Reflex RF-01-000 -sankatulpissa on innovatiivisesti nivelletty päälakisanka, jonka ansiosta sitä voi käyttää useissa eri asennoissa. Valmistettu EARForm vaahdosta, joka vaimentaa erittäin tehokkaasti. EAR Reflex on nopea ottaa käyttöön ja sitä on helppo pitää muiden suojainten kanssa. Vaihdettavissa olevat kartiomalliset tulpat.

 

 

Tuote lisätty
10.17 €
6.90 €