Dräger X-plore 4740 Puolinaamari

suojatuote_varastosta
Yhteensopiva Scott Pro 2000 suodattimien kanssa. 
Laadukas Dräger X-plore 4740 on vaativiin olosuhteisiin soveltuva puolinaamari joka tarjoaa käyttäjälle erinomaisen käyttömukavuuden sekä suojauksen kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan. Puolinaamarin uloshengitysventtiili, käyttäjää painamaton FlexFit -hihnasto sekä ergonominen muotoilu tekee puolinaamarista mukavan käyttää pidempiäkin aikoja.

Tuote lisätty
69.90 €

Hengityssuojain 3M 4251 FFA1P2D

suojatuote_varastosta
3M:n laadukas huoltovapaa A1P2-luokan hengityksensuojain. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut. Kevyt, pienikokoinen ja mukava käyttää. Suunniteltu erityisesti teollisuuteen suojaamaan orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisia hiukkasilta. Vastaa EN 405, luokka FFA1P2D, vaatimuksia. Suojaa orgaanisilta höyryiltä (kiehumispiste yli 65° C) pitoisuuksiin 10 x HTP tai 1000 ppm asti, alin arvo voimassa, sekä hiukkasilta maks. 10 x HTP. Suojaa myös bakteereilta ja viruksilta P2 luokituksen mukaisesti.

Tuote lisätty
39.90 €

Hengityssuojain 3M 4255 FFA2P3 R D

suojatuote_varastosta
3M:n laadukas huoltovapaa hengityksensuojain. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut. Kevyt, pienikokoinen ja mukava käyttää. Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisilta hiukkasilta. Vastaa EN 405, luokka FFA2P3D, vaatimuksia. Suojaa orgaanisilta höyryiltä (kiehumispiste yli 65° C) pitoisuuksiin 10 x HTP tai 5000 ppm asti, alin arvo voimassa, sekä hiukkasilta maks. 50 x HTP. Suojaa myös tehokkaasti bakteereilta ja viruksilta P3 luokituksen mukaisesti.

Tuote lisätty
47.90 €

Hengityssuojain 3M 4277 FFABE1P3 R D

suojatuote_varastosta
3M:n laadukas huoltovapaa puolinaamari. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut.Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi monilta terveydelle haitallisilta orgaanisilta ja epäorgaanisilta höyryiltä, happamilta kaasuilta ja vaarallisilta hiukkasilta. Suojaa tehokkaasti myös bakteereilta ja viruksilta. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä. Suojaimen keskellä oleva uloshengitysventtiili ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Suodattimen tyyppi FFABE1P3 R D.

Tuote lisätty
54.90 €

Hengityssuojain 3M 4279 FFABEK1P3 D

suojatuote_varastosta
3M:n laadukas huoltovapaa hengityksensuojain. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut. Kevyt, pienikokoinen ja mukava käyttää. Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisilta hiukkasilta. Vastaa EN 405, luokka FFABEK1P3D, vaatimuksia. Suojaa orgaanisilta höyryiltä (kiehumispiste yli 65° C) sekä epäorgaanisilta ja happamilta kaasuilta ja ammoniakilta pitoisuuksiin 10 x HTP tai 1000ppm asti, alin arvo voimassa, sekä hiukkasilta maks. 50 x HTP. Suojaa myös tehokkaasti bakteereilta ja viruksilta P3 luokituksen mukaisesti.

Tuote lisätty
62.90 €

Hengityssuojainsetti 3M 6002 PRO, Puolinaamari suodattimilla

suojatuote_varastosta
3M 6002 Pro on käyttövalmis puolinaamarisetti, joka soveltuu erityisesti ammattilaistason maalaus- ja hiontatöihin. 3M 6200 (koko M) maskin kaksi sisäänhengitysventtiiliä ja suurikokoiset suodattimet vähentävät hengitysvastusta, jotka tekee maskista todella mukavan hengittää. Helppokäyttöisessä puolinaamarissa on bajonettikiinnitys, jonka ansiosta suodattimet ja patruunat voidaan napsauttaa helposti paikoilleen. Hyväksytty standardien EN 140, EN 143,EN 14387:2004+A1:2008 A2 mukaisesti. Toimitus sisältää puolinaamarin 6200, A2 kaasunsuodattimet 6055 ja P3 hiukkassuodattimet 5935 sekä pidikkeet 501. Linkit muihin sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
79.90 €

Puolinaamari 3M 6200, koko M

suojatuote_varastosta
3M™-puolinaamari 6200 (koko M) on taloudellinen, lähes huoltovapaa, helposti käsiteltävä ja äärimmäisen kevyt. Valmistettu TPE-materiaalista. Naamarissa on 3M bajonettikiinnitys ja sitä käytetään 3M:n vaihdettavien suodattimien kanssa. Hengitysventtiili. Vastaa EN 140 vaatimuksia.
HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia, linkit sopiviin suodattimiin alla.

 

Tuote lisätty
54.90 €

Puolinaamari 3M 6200, koko M + 3M 2135 P3 hiukkassuodattimilla

suojatuote_varastosta
Nyt saatavilla ERINOMAINEN paketti - 3M puolinaamari + P3 suodatinpari!
3M™-puolinaamari 6200 (koko M) on taloudellinen, lähes huoltovapaa, helposti käsiteltävä ja äärimmäisen kevyt. Valmistettu kevyestä, miellyttävästä ja kestävästä elastomeerimateriaalista (TEP). Naamarissa on 3M bajonettikiinnitys ja sitä käytetään 3M:n vaihdettavien suodattimien kanssa. Uloshengitysventtiili. CE-hyväksytty, vastaa EN 140:1998 vaatimuksia. Laadukas ja pitkäikäinen puolinaamari on oiva vaihtoehto esimerkiksi kertakäyttöisten FFP3 hengityssuojaimien sijaan.  Laadukas 3M 2135 hiukkassuodatin tarjoaa P3 R tason suojauksen kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta. Suojaa myös bakteereilta ja viruksilta.

Toimitetaan laadukkaassa muovilaatikossa yhden suodatinparin (eli 2 kpl suodattimia) kanssa.
Huom! Linkit lisäsuodattimiin alla pidemmässä kuvauksesta.

Tuote lisätty
84.80 €
49.90 €

Puolinaamari 3M 6501 QL, Koko S

suojatuote_varastosta
Laadukas 3M:n uudelleenkäytettävä puolinaamari joka on suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Käytettäessä yhdessä asianmukaisen bajonettikiinnitteisen 3M-suodattimen kanssa suojaa vaarallisilta kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta. Pienessä puolinaamarissa on luja rakenne ja kestävä ja pitkäikäinen silikonikasvotiiviste, joka on pehmeä ja tukeva. Uloshengitysventtiilin suojus ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Saatavana myös kokoina M ja L.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
59.90 €

Puolinaamari 3M 6502 QL, Koko M

suojatuote_varastosta
Laadukas 3M:n uudelleenkäytettävä puolinaamari joka on suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Käytettäessä yhdessä asianmukaisen bajonettikiinnitteisen 3M-suodattimen kanssa suojaa vaarallisilta kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta. Pienessä puolinaamarissa on luja rakenne ja kestävä ja pitkäikäinen silikonikasvotiiviste, joka on pehmeä ja tukeva. Uloshengitysventtiilin suojus ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Saatavana myös kokoina S ja L.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
59.90 €

Puolinaamari 3M 6503 QL, Koko L

suojatuote_varastosta
Laadukas 3M:n uudelleenkäytettävä puolinaamari joka on suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Käytettäessä yhdessä asianmukaisen bajonettikiinnitteisen 3M-suodattimen kanssa suojaa vaarallisilta kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta. Pienessä puolinaamarissa on luja rakenne ja kestävä ja pitkäikäinen silikonikasvotiiviste, joka on pehmeä ja tukeva. Uloshengitysventtiilin suojus ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Saatavana myös kokoina S ja M.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
59.90 €

Puolinaamari 3M 7502 / 7503

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin.
Käyttömukavuudeltaan huippuluokan puolinaamari. Pehmeä ja joustava silikoni myötäilee kasvojen muotoa. Patentoitu Cool Flow-venttiili tuulettaa naamarin tehokkaasti samalla viilentäen sitä. Yhteensopiva 3M:n vaihdettavien bajonetti-kiinnitteisten hiukkas-, kaasu- sekä höyrysuodattimien kanssa, esim. 2000-, 5000- ja 6000 sarjan suodattimet pl. 6098/6099. Vastaa EN 140 vaatimuksia. Saatavilla 2 kokoa M ja L.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
69.90 €

Puolinaamari Scott Aviva 40, koko M

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
suojatuote_varastosta
Aviva 40 puolinaamari yhdelle suodattimelle. Aviva 40 -puolinaamari on muotoiltu käyttäjän mukavuutta ja suojausta ajatellen: siinä on kaksiosainen kasvotiiviste, helppokäyttöinen tiiviydentarkistus ja syvennys suojalaseille. Koko M. EN140.
HUOM! Toimitetaan ilman kuvassa näkyvää suodatinta!

 

 

Tuote lisätty
40.82 €
34.90 €

Puolinaamari Scott Profile 2 5032071, koko M

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin.
Scott Profile² on edistyksellinen kahdella suodattimella varustettu puolinaamari, jossa yhdistyvät mukavuus, suojaus, alhaiset käyttökustannukset sekä poikkeuksellisen alhainen hengitysvastus.Täydellisesti tasapainotettu, käyttäjäystävällinen ja moderni Profile² on yhteensopiva kaikkien Scottin tehokkaiden Pro² kaasu- ja hiukkassuodattimien sekä yhdistelmä suodattimien kanssa ja mahdollistaa siten laajamittaisen hengityksensuojauksen monissa eri sovelluksissa. 
HUOM! Toimitetaan ilman kuvassa olevia suodattimia.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Puolinaamari Sundström SR 100

suojatuote_varastosta

S/M TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin. 
Korkealaatuinen ja miellyttävä Sunström puolinaamari. Valmistettu silikonista, joten sopii myös kumiallergiselle. Leveät ja pehmeät vastepinnat mukautuvat kasvoille erittäin hyvin. Valikoimassa koot S/M, M/L ja L/XL.
Huom! Toimitus sisältää maskin, 1 kpl esisuodatin SR 221 sekä 1 kpl esisuodattimen pidike R01-0605, joten sopivat suodattimet hankittava erikseen. Linkit näihin alla.

Tuote lisätty
69.90 €

Puolinaamari Sundström SR 100 Premium Pack A1 Aloituspakkaus

suojatuote_varastosta
Sundströmin kätevä ”Premium Pack” sisältää kaiken tarvittavan: SR 100 -puolinaamarin (koko M/L), P3 R hiukkassuodattimen SR 510 , A1 kaasusuodattimen SR 217, viisi esisuodatinta, testikiekon, esisuodattimen pitimen, puhdistusliinan sekä käyttöoppaan huolto-ohjeineen. Kaikki on pakattu käytännölliseen säilytyslaatikkoon. Suojaa paketin mukana tulevilla suodattimilla hiukkasilta sekä orgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, joiden kiehumispiste on ≥ 65°C. Soveltuu hyvin esim. pölyäviin töihin, maalaukseen telalla, liimaukseen, rasvanpoistoon sekä laboratorioihin jne. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
69.90 €

Puolinaamari Sundström SR 100 Premium Plus Pack ABEK Aloituspakkaus

suojatuote_varastosta
Sundströmin kätevä ”Premium Plus Pack” sisältää kaiken tarvittavan: SR 100 -puolinaamarin (koko M/L), SR 510 P3 R hiukkassuodattimen, SR 297 ABEK1 kaasusuodattimen, viisi esisuodatinta, testikiekon, esisuodattimen pitimen, puhdistusliinan sekä käyttöoppaan huolto-ohjeineen. Kaikki on pakattu käytännölliseen säilytyslaatikkoon. Suojaa paketin mukana tulevilla suodattimilla hiukkasilta sekä orgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, joiden kiehumispiste on ≥ 65°C sekä epäorgaanisilta yhdisteiltä ja happamilta kaasuilta/höyryiltä sekä ammoniakilta. Sopii pölyisissä ja saastuneissa ympäristöissä työskenteleville, esimerkiksi teollisuudessa, maatalouteen, viemäröinti- ja puhdistuslaitoksiin ja jätteenkäsittelyalalle. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
79.90 €

Puolinaamari Sundström SR 900 Basic Pack Aloituspakkaus

suojatuote_varastosta
Sundströmin laadukas aloituspakkaus Basic Pack sisältää kaiken tarvittavan: SR 900 puolinaamarin (koko M), hiukkassuodattimen, 5 kpl esisuodattimia, esisuodattimen pitimen, puhdistusliinan ja käyttöohjeen sekä kätevän säilytyskotelon. Suojain voidaan varustaa myös kaasunsuodattimilla. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
59.90 €

Puolinaamari Sundström SR 900, koko L

suojatuote_varastosta
Tehokkaasti suojaava Sundströmin puolinaamari. Koko L. Mukava hengittää kahden uloshengitysventtiilin ansiosta, jotka varmistavat alhaisen uloshengitysvastuksen. Venttiilin osioidut suojukset suojaavat uloshengityskalvoa tehokkaasti pölyltä ja maalisumulta. Valmistettu termoplastisesta elastomeerista (TPE) ja polypropeenista (PP). Hyväksytty EN 140:1998 ja (EU) 2016/425 PPE mukaisesti. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
67.90 €

Puolinaamari Sundström SR 900, koko M

suojatuote_varastosta
Tehokkaasti suojaava Sundströmin puolinaamari. Koko M. Mukava hengittää kahden uloshengitysventtiilin ansiosta, jotka varmistavat alhaisen uloshengitysvastuksen. Venttiilin osioidut suojukset suojaavat uloshengityskalvoa tehokkaasti pölyltä ja maalisumulta. Valmistettu termoplastisesta elastomeerista (TPE) ja polypropeenista (PP). Hyväksytty EN 140:1998 ja (EU) 2016/425 PPE mukaisesti. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
67.90 €