Hengityssuojain 3M 4251 FFA1P2D

3M:n laadukas huoltovapaa hengityksensuojain. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut. Kevyt, pienikokoinen ja mukava käyttää. Suunniteltu erityisesti teollisuuteen suojaamaan orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisia hiukkasilta. Vastaa EN 405, luokka FFA1P2D, vaatimuksia. Suojaa orgaanisilta höyryiltä (kiehumispiste yli 65° C) pitoisuuksiin 10 x HTP tai 1000 ppm asti, alin arvo voimassa, sekä hiukkasilta maks. 10 x HTP. Suojaa myös bakteereilta ja viruksilta P2 luokituksen mukaisesti.

 

Tuote lisätty
49.90 €

Hengityssuojain 3M 4255 FFA2P3 R D

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin.
3M:n laadukas huoltovapaa hengityksensuojain. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut. Kevyt, pienikokoinen ja mukava käyttää. Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisilta hiukkasilta. Vastaa EN 405, luokka FFA2P3D, vaatimuksia. Suojaa orgaanisilta höyryiltä (kiehumispiste yli 65° C) pitoisuuksiin 10 x HTP tai 5000 ppm asti, alin arvo voimassa, sekä hiukkasilta maks. 50 x HTP. Suojaa myös tehokkaasti bakteereilta ja viruksilta P3 luokituksen mukaisesti.

Tuote lisätty
54.90 €

Hengityssuojain 3M 4277 FFABE1P3 R D

3M sarjan huoltovapaa puolinaamari. Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi monilta terveydelle haitallisilta orgaanisilta ja epäorgaanisilta höyryiltä, happamilta kaasuilta ja vaarallisilta hiukkasilta. Suojaa tehokkaasti myös bakteereilta ja viruksilta. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä. Suojaimen keskellä oleva uloshengitysventtiili ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Suodattimen tyyppi FFABE1P3 R D.

Tuote lisätty
59.90 €

Hengityssuojain 3M 4279 FFABEK1P3 D

3M:n laadukas huoltovapaa hengityksensuojain. Voidaan käyttää uudelleen kunnes hiukkassuodattimet tukkeuvat tai kaasusuodatin on saturoitunut. Kevyt, pienikokoinen ja mukava käyttää. Suojaa tehokkaasti ja miellyttävästi teollisuuden orgaanisilta höyryiltä ja vaarallisilta hiukkasilta. Vastaa EN 405, luokka FFABEK1P3D, vaatimuksia. Suojaa orgaanisilta höyryiltä (kiehumispiste yli 65° C) sekä epäorgaanisilta ja happamilta kaasuilta ja ammoniakilta pitoisuuksiin 10 x HTP tai 1000ppm asti, alin arvo voimassa, sekä hiukkasilta maks. 50 x HTP. Suojaa myös tehokkaasti bakteereilta ja viruksilta P3 luokituksen mukaisesti.

 

Tuote lisätty
64.90 €

Puolinaamari 3M 6501 QL, Koko S

Laadukas 3M:n uudelleenkäytettävä puolinaamari joka on suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Käytettäessä yhdessä asianmukaisen bajonettikiinnitteisen 3M-suodattimen kanssa suojaa vaarallisilta kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta. Pienessä puolinaamarissa on luja rakenne ja kestävä ja pitkäikäinen silikonikasvotiiviste, joka on pehmeä ja tukeva. Uloshengitysventtiilin suojus ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Saatavana myös kokoina M ja L.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
50.12 €
47.90 €

Puolinaamari 3M 6502 QL, Koko M

Laadukas 3M:n uudelleenkäytettävä puolinaamari joka on suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Käytettäessä yhdessä asianmukaisen bajonettikiinnitteisen 3M-suodattimen kanssa suojaa vaarallisilta kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta. Pienessä puolinaamarissa on luja rakenne ja kestävä ja pitkäikäinen silikonikasvotiiviste, joka on pehmeä ja tukeva. Uloshengitysventtiilin suojus ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Saatavana myös kokoina S ja L.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
50.12 €
47.90 €

Puolinaamari 3M 6503 QL, Koko L

Laadukas 3M:n uudelleenkäytettävä puolinaamari joka on suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Käytettäessä yhdessä asianmukaisen bajonettikiinnitteisen 3M-suodattimen kanssa suojaa vaarallisilta kaasuilta, höyryiltä ja/tai hiukkasilta. Pienessä puolinaamarissa on luja rakenne ja kestävä ja pitkäikäinen silikonikasvotiiviste, joka on pehmeä ja tukeva. Uloshengitysventtiilin suojus ohjaa uloshengitysilman ja kosteuden alaspäin. Saatavana myös kokoina S ja M.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
50.12 €
47.90 €

Puolinaamari 3M 7502 / 7503

Käyttömukavuudeltaan huippuluokan puolinaamari. Pehmeä ja joustava silikoni myötäilee kasvojen muotoa. Patentoitu Cool Flow-venttiili tuulettaa naamarin tehokkaasti samalla viilentäen sitä. Yhteensopiva 3M:n vaihdettavien bajonetti-kiinnitteisten hiukkas-, kaasu- sekä höyrysuodattimien kanssa, esim. 2000-, 5000- ja 6000 sarjan suodattimet pl. 6098/6099. Vastaa EN 140 vaatimuksia. Saatavilla 2 kokoa M ja L.

HUOM! Toimitetaan ilman suodattimia! Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
58.90 €
52.90 €

Puolinaamari Scott Aviva 40

Aviva 40 puolinaamari yhdelle suodattimelle. Aviva 40 -puolinaamari on muotoiltu käyttäjän mukavuutta ja suojausta ajatellen: siinä on kaksiosainen kasvotiiviste, helppokäyttöinen tiiviydentarkistus ja syvennys suojalaseille. Koko M. EN140.
HUOM! Toimitetaan ilman kuvassa näkyvää suodatinta!

 

Tuote lisätty
48.95 €
45.90 €

Puolinaamari Sundström SR 100

KOOT S/M JA M/L HETI VARASTOSTA!
L/XL TILAPÄISESTI LOPUSSA

Korkealaatuinen ja miellyttävä Sunström puolinaamari. Valmistettu silikonista, joten sopii myös kumiallergiselle. Leveät ja pehmeät vastepinnat mukautuvat kasvoille erittäin hyvin. Kolme kokoa.
Huom! Toimitetaan ilman kuvassa olevaa suodatinta!

 

Tuote lisätty
61.90 €

Puolinaamari Sundström SR 100 Premium Pack A1 Aloituspakkaus

Kätevä ”Premium Pack” sisältää kaiken tarvittavan: SR 100 -puolinaamarin (koko M/L), P3 R hiukkassuodattimen SR 510 , A1 kaasusuodattimen SR 217, viisi esisuodatinta, testikiekon, esisuodattimen pitimen, puhdistusliinan sekä käyttöoppaan huolto-ohjeineen. Kaikki on pakattu käytännölliseen säilytyslaatikkoon. Soveltuu hyvin maalaukseen telalla, liimaukseen, rasvanpoistoon sekä laboratorioihin. Vaihtamalla A2-suodattimen soveltuu myös ruiskumaalaukseen (ei kuitenkaan isosyaniittien käytössä!).

Tuote lisätty
79.90 €

Puolinaamari Sundström SR 100 Premium Plus Pack ABEK Aloituspakkaus

Kätevä ”Premium Plus Pack” sisältää kaiken tarvittavan: SR 100 -puolinaamarin (koko M/L), hiukkassuodattimen, ABEK1 kaasusuodattimen, viisi esisuodatinta, testikiekon, esisuodattimen pitimen, puhdistusliinan sekä käyttöoppaan huolto-ohjeineen. Kaikki on pakattu käytännölliseen säilytyslaatikkoon. Sopii pölyisissä ja saastuneissa ympäristöissä työskenteleville, esimerkiksi teollisuudessa, maatalouteen, viemäröinti- ja puhdistuslaitoksiin ja jätteenkäsittelyalalle.

Tuote lisätty
89.90 €

Puolinaamari Sundström SR 900 Basic Pack Aloituspakkaus

Edullinen ja näppärä aloituspakkaus Basic Pack sisältää kaiken tarvittavan: puolinaamarin (koko M), hiukkassuodattimen, 5 kpl esisuodattimia, esisuodattimen pitimen, puhdistusliinan ja käyttöohjeen sekä kätevän säilytyskotelon. Suojain voidaan varustaa myös kaasunsuodattimilla.

Tuote lisätty
69.90 €

Suojahuppu Sundström SR 64

SR 64 -suojahuppu soveltuu käytettäväksi Sundströmin puoli- ja kokonaamareiden kanssa, tai SR 307 -paineilmalaitteen sekä SR 90 Airlinen kanssa. Huppu suojaa pölyltä, hiukkasilta, roiskeilta sekä tippuvilta nesteiltä. SR 64 on valmistettu kuitumateriaalista (Tyvec) ja sitä voidaan käyttää kaikissa tilanteissa, joissa puolinaamaria voidaan käyttää. Huppu ei suojaa myrkyllisiltä, syövyttäviltä tai ärsyttäviltä höyryiltä tai aerosoleilta. Huppu on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, eikä se sovellu puhdistamiseen.

Tuote lisätty
11.90 €
9.90 €