Kokonaamari 3M 6800, koko M

suojatuote_varastosta
Uudelleen käytettävää 3M™-kokonaamaria on helppo käsitellä ja miellyttävä käyttää. Uusi uloshengitysventtiili parantaa kestävyyttä ja on helppo pitää puhtaana. Varustettu 3M™-bajonettikiinnityksellä, joka mahdollistaa monien erilaisten kevyiden kaksoissuodattimien kiinnityksen yksilölliseksi suojaksi kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan. Koko M. Linkit sopiviin suodattimiin alla.

Tuote lisätty
220.41 €
199.90 €

Kokonaamari e-breathe Multimask Pro 2. vaahtomuovi tiivisteellä

Saksalaisen e-breathen laadukas kokonaamari. Voidaan käyttää e-breathen puhaltimien tai esim. Scott Automask / Autoflow tai Promask / Proflow puhaltimien kanssa yhteensopivan letkun avulla. Tiiviste miellyttävää vaahtomuovia. Varaosina saatavissa kasvotiivisteitä, visiirejä, visiirinsuojia sekä puhaltimen letkuja.

Tuote lisätty
318.68 €
279.90 €

Kokonaamari Scott FM2 NR Luonnonkumi

Scott Safetyn FM2 NR -on luonnonkumista valmistettu kokonaamari, joka tarjoaa korkean suojauskyvyn sekä käyttömukavuuden. FM2 NR perustuu Scott Safetyn Sari -kokonaamariin, joka on tunnettu turvallisuudesta, liitettävyydestä ja turvallisuudesta. Kokonaamarin leveä tiiviste takaa hyvän ja mukavan istuvuuden, joten sitä on mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Naamarissa on säädettävä kuminen nauhasto, sekä iso visiiri, joka ei vääristä. Kokonaamarin puherasia takaa selkeän kommunikaation. FM2 on hyväksytty hengityksensuojaimeksi, kun sitä käytetään SPIRIT, Tornado, Autoflow tai Proflow -puhaltimien kanssa. Vastaa EN 147 TM3, 136 - 10 ja EN 143 vaatimuksia.

 

Tuote lisätty
173.06 €
149.90 €

Kokonaamari Scott FM2 Silikoni

suojatuote_varastosta
Scott Safetyn FM2 silikonista valmistettu kokonaamari tarjoaa korkean suojauskyvyn ja käyttömukavuuden ja sopii kumiallergisille. FM2 perustuu Scott Safetyn Sari -kokonaamariin, joka on tunnettu turvallisuudesta, liitettävyydestä ja turvallisuudesta. Kokonaamarin leveä tiiviste takaa hyvän ja mukavan istuvuuden, joten sitä on mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Naamarissa on säädettävä kuminen nauhasto, sekä iso visiiri, joka ei vääristä. Kokonaamarin puherasia takaa selkeän kommunikaation. FM2 on hyväksytty hengityksensuojaimeksi, kun sitä käytetään SPIRIT, Tornado, Autoflow tai Proflow -puhaltimien kanssa. Vastaa EN 147 TM3, 136 - 10 ja EN 143 vaatimuksia.

Tuote lisätty
230.45 €
199.90 €

Kokonaamari Scott FM3 halobutyylikumi

Scott Safetyn FM3 kokonaamari on erityisesti teollisuuskäyttöön luotu kokonaamari. Scott FM3 on varustettu T-palkin muotoisella kasvotiivisteellä, joka luo tehokkaan tiivistyksen painamatta kasvoja. Maskissa on suuri visiiri, jonka ansiosta maski ei peitä näkökenttää. Maskin etuosassa on puhekalvo, joka mahdollistaa helpon kommunikoinnin muiden kanssa.
Soveltuu käytettäväksi Scott Pro 2000 -suodattimien kanssa ja Scott Proflow 2 SC -puhallinyksikön kanssa.

Tuote lisätty
190.05 €
164.90 €

Kokonaamari Scott FM3 silikoni

suojatuote_varastosta
Scott:n silikoninen kokonaamari. Hyväksytty käytettäväksi myös Pro2000-suodattimien kanssa. Sivulle asennettu letku parantaa mukavuutta ja tasapainoa. CE-sertifioitu standardien EN12942 TM3 ja AS/NZS1716-P3 mukaan

 

Tuote lisätty
226.67 €
199.90 €

Kokonaamari Scott Sari SIL silikoni

suojatuote_varastosta

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Scott Safetyn silikonista valmistettu kokonaamari tarjoaa korkean suojauskyvyn ja käyttömukavuuden ja sopii kumiallergisille. Naamarin säädettävä, elastinen nauhasto on helppo pukea ja riisua, sillä siinä on viisi pikasoljella varustettua säätönauhaa. Erityinen sisänaamari takaiskuventtiileineen pitää hiilidioksiditason alhaisena. Sopii käytettäväksi sekä kypärän ja kuulosuojainten kanssa. Puhekalvo, jonka ansiosta kommunikointi on helppoa Sari on hyväksytty käytettäväksi Pro2000 -suodattimien, Autoflow- ja Proflow puhallinlaitteiden sekä paineilmajärjestelmien kanssa. Vastaa EN 147 TM3, 136 - 10 ja EN 143 vaatimuksia.

Tuote lisätty
220.72 €
199.90 €

Kokonaamari Sundström SR 200 PC

Laadukas Sundströmin kokonaamari joka suojaa tehokkaasti myös silmät sekä takaa erinomaisen hengitysmukavuuden väsyttämättä käyttäjää. SR 200 -kokonaamari on valmistettu silikonista ja siinä on kolme sisäänhengitysventtiiliä, joten hengitysvastus on matala. Maskissa on helposti säädettävä, joustava päänauhasto mikä yhdessä suuren päälakilevyn kanssa varmistaa käyttömukavuuden ja hyvän istuvuuden. Maskin visiiri on valmistettu naarmuuntumattomasta polykarbonaatista, ja se tuo käyttäjälle laajan näkökentän. Hyväksytty standardien EN 136:1998, EN 148-1:1999 ja EN 166 mukaisesti.

Tuote lisätty
299.90 €

Puhallinsuojainpaketti JSP Jetstream, visiirillä

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
JSP Jetstream -puhallinsuojainpaketti. Suodattimen läpi kulkeva ilmavirtaus 180 l/min (kaksinkertainen määrää nykyiseen standardiin verrattuna). Maskissa on kestävä ja erittäin joustava letku, joka on kätevästi sijoitettu laitteen takaosaan. PSL-suodattimien suojauskerroin APF (Assigned Protection Factor) 20X: suodattaa hienoa pölyä, kuitua, höyryä ja vesisumua. EN12941: 1999

Tuote lisätty
699.00 €
649.90 €

Suojahuppu Sundström SR 64

suojatuote_varastosta
SR 64 -suojahuppu soveltuu käytettäväksi Sundströmin puoli- ja kokonaamareiden kanssa, tai SR 307 -paineilmalaitteen sekä SR 90 Airlinen kanssa. Huppu suojaa pölyltä, hiukkasilta, roiskeilta sekä tippuvilta nesteiltä. SR 64 on valmistettu kuitumateriaalista (Tyvec) ja sitä voidaan käyttää kaikissa tilanteissa, joissa puolinaamaria voidaan käyttää. Huppu ei suojaa myrkyllisiltä, syövyttäviltä tai ärsyttäviltä höyryiltä tai aerosoleilta. Huppu on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, eikä se sovellu puhdistamiseen.

Tuote lisätty
11.90 €
9.90 €