Maus Xtin Klein sammutin

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Ainutlaatuinen MAUS sammuttaa tulen kaliumpohjaisella aerosolill, josta ei jää sammutusjäänteitä kuten sammutusvaahdosta tai -jauheesta. Erinomaisten sammutusominaisuuksiensa ja pienen kokonsa ansiosta se sopii mainiosti ajoneuvoihin, veneseen, kotiin, mökille tai työpaikalle.

Tuote lisätty
79.00 €

Palohanska / tulensuojakäsine AGA 214100045 / 300904

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Kokopitkä peukalomallinen suojakinnas, joka sopii sekä vasempaan että oikeaan käteen. Käsine on suunniteltu ja valmistettu käytettäväksi sellaisissa työolosuhteissa, joissa käsineeltä vaaditaan kuumankestoa ja suojausta kosketuskuumuudelta. Sopii esim. tulityökärryihin.

Tuote lisätty
88.04 €
79.90 €

Palovammaspray / geeli Cederroth Burn Gel 901901

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti, lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Geeli jäähdyttää yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi nopeuttaen siten palovamman paranemista. Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Cederroth Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana. Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla. Cederroth Burn Gel -suihketta käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin sekä auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin. Pullon sisältö on steriili kunnes se on avattu. Avattu pullo tulee käyttää 24 tunnin kuluessa. 50 ml/pullo.

Tuote lisätty
11.00 €
9.90 €

Sankoruisku 12 litraa

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Sankoruisku on kätevä perussammutuslaite väestösuojaan, toimistoihin, teollisuuteen tai esim. mökille pienten palojen sammutukseen. Tarkoitettu puun ja muiden kuituisten, hehkumalla palavien aineiden sammutukseen. Sankoruisku on toimintavarma ratkaisu, jota lastenkin on helppo käyttää. Täytetään vedellä. Sankoruisku sopii myös lahjaksi. Valmistettu Suomessa.

Tuote lisätty
234.36 €
199.90 €

Tarrapalosuoja Maus Stixx

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Maus Stixx -tarrapalosuoja sopii asennettavaksi pieniin paikkoihin missä epäilet tulen syttyvän esim. sähkölaitteille, kompressoreille, lämpöpumpuille, sulake ja sähkökaappeihin, pakastimiin, jääkaappeihin jne. Maus Stixx torjuu tehokkaasti tulen, kun se altistuu n. 380 asteen lämpötilaan. Palosuojan kemiallinen reaktio vapauttaa vaarattomia kaasuja, jotka tukahduttaa ja sammuttaa tulipalon pienissä tiloissa.

Tuote lisätty
30.00 €
24.90 €