Basic 50 L musta varastolaatikko/muuttolaatikko

Edullinen ja tukeva laatikko esimerkiksi tavaroiden säilytykseen, tai vaikkapa muuttolaatikoksi. Voidaan säilyttää tyhjänä sisäkkäin ja täytenä päällekkäin kulmien varassa kuten muutkin muuttolaatikot.

Tuote lisätty
7.90 €
7.50 €

DeWalt DWST82968-1 TSTAK Vesitiivis Säilytyslaatikko

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Vesitiivis säilytyslaatikko 7.8 litran kapasiteetilla. Innovatiivinen modulaarinen sisäosa hyödyntää kapasiteettiä kokonaan uudella kuppimuodolla, joka varmistaa ettei sisätilaa mene hukkaan. Toimitetaan kymmenellä irrotettavalla erimuotoisella ja kokoisella kupilla, jotka voidaan sijoittaa halutulla tavalla. IP54-luokan veden- ja pölynkestävyys.

Tuote lisätty
89.00 €
79.90 €

Säilytyslaatikko 140l, alumiini

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korroosion, sään ja lämpötilavaihteluja kestävä alumiininen säilytyslaatikko 140 litran tilavuudella. Laatikossa on vahva kansi kätevillä hihnoilla, jotka estävät saranoita vaurioitumasta pidentäen niiden käyttöikää. Tukevat muovitetut turvakahvat. Käytännöllinen teollisuuteen, konepajoille ja asennuksiin.

Tuote lisätty
235.00 €
214.90 €

Säilytyslaatikko 153l, alumiini

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Alumiininen säilytyslaatikko jopa 153 litran tilavuudella. Korroosion, sään ja lämpötilavaihtelun -kestävä. Laatikossa on vahva kansi kätevillä hihnoilla, jotka estävät saranoita vaurioitumasta pidentäen niiden käyttöikää. Varustettu myös tukevilla muovisilla turvakahvoilla sekä salpalukoilla jossa on riippulukkoreiät. Erittäin käytännöllinen säilytyslaatikko teollisuuteen, konepajoille sekä asennuksiin.

Tuote lisätty
275.00 €
249.90 €

Säilytyslaatikko 30l, alumiini

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korroosion, sään ja lämpötilavaihteluja kestävä alumiininen säilytyslaatikko 30 litran tilavuudella. Laatikossa on vahva kansi kätevillä hihnoilla, jotka estävät saranoita vaurioitumasta pidentäen niiden käyttöikää. Tukevat muovitetut turvakahvat. Laatikon voi lukita avaimella lukittavilla salpalukoilla, mukana 2 avainta. Käytännöllinen kotitalouksille, matkusteluun, konepajoille ja asennuksiin.

Tuote lisätty
79.00 €
71.90 €