Festool PRECISIO CS 50 EBG-FLR Vetokatkaisusaha

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Festoolin erinomainen vetokatkaisusaha joka on mahtava ratkaisu katkaisu- ja pitkittäissahaukseen. Kaikki toiminnot käytettävissä yhden kahvan avulla: käynnistyskytkin, kierrosluvun säätö, pikakäyttö, pikapysäytys sekä vetomekanismi. Sahan kulmaohjaimen avulla vaihdat nopeasti pituusleikkauksesta poikittaisleikkaukseen. Ainutlaatuisen FastFix -teknologian avulla voit vaihtaa nopeasti sopivan sahanterän materiaalin mukaiseen sahaukseen.

Tuote lisätty
1 368.96 €
1 199.90 €

Metabo THKS 315 M Rakennusaha

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Erinomaisen vahva Metabo rakennussirkkeli vaativalle rakentajalle. Saatavana sekä 230V (3,1kW) että 400V (4,2kW) versioina.

 

Huom! Virallisena jälleenmyyjänä hoidamme kaikki Metabo takuu- ja huoltoasiat yhteistyössä Suomen maahantuojan Wihuri Oy:n kanssa Suomessa ja nyt saat Metabo koneellesi, latureille, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi 4 viikon kuluessa ostosta.  Lisätietoja Metabon sivulla.

Tuote lisätty
729.90 €

Vetokatkaisusaha Festool Precisio CS 70 EBG

Festoolin laadukas vetokatkaisusaha jonka avulla hoidat katkaisu- tai pitkittäissahaukset matkatöissä tai verstaassa, sisätilojen rakennustyöt, huonekalu- tai messurakentaminen ja muut monipuoliset tehtävät helposti. Tässä sahassa on jopa 2100 W moottori jolla työt taittuu ripeästi sekä 70 mm leikkauskorkeus. Kulmaohjaimen ansiosta vaihdat helposti pitkittäissahauksesta poikittaissahaukseen. Toimitetaan pölynimusetin ja muiden lisävarusteiden kanssa.

Tuote lisätty
2 255.56 €
1 899.00 €

Vetokatkaisusaha Festool Presicio CS 70 EBG-Set

Nyt heti nopeaan toimitukseen omasta varastosta
Hyvillä lisävarusteilla varustettu Festoolin laadukas vetokatkaisusaha jonka avulla hoidat katkaisu- tai pitkittäissahaukset matkatöissä tai verstaassa, sisätilojen rakennustyöt, huonekalu- tai messurakentaminen ja muut monipuoliset tehtävät helposti. Tässä sahassa on jopa 2100 W moottori jolla työt taittuu ripeästi sekä 70 mm leikkauskorkeus. Kulmaohjaimen ansiosta vaihdat helposti pitkittäissahauksesta poikittaissahaukseen.

Tuote lisätty
3 670.40 €
2 999.00 €

Vetokatkaisusaha Festool Presicio CS 70 EG

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Festoolin laadukas vetokatkaisusaha jonka avulla hoidat katkaisu- tai pitkittäissahaukset matkatöissä tai verstaassa, sisätilojen rakennustyöt, huonekalu- tai messurakentaminen ja muut monipuoliset tehtävät helposti. Tässä sahassa on jopa 2100 W moottori jolla työt taittuu ripeästi sekä 70 mm leikkauskorkeus. Kulmaohjaimen ansiosta vaihdat helposti pitkittäissahauksesta poikittaissahaukseen.

Tuote lisätty
1 908.36 €
1 669.90 €