Butaanikäyttöinen liimapistooli, Laser

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Helppokäyttöinen butaanilla toimiva liimapistooli. Välitön liimansyötön katkaisin estää liimaa valumasta turhaan, ja turvalukitsin estää laitteen tahattoman käytön. Sarjaan kuuluu myös kaksi liimatikkua.

Tuote lisätty
79.90 €
75.05 €

Kaiverrin + kuumaliimapistooli Dremel

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Dremerin työkalusarja joka sisältää Dremer 290 -kaiverruslaitteen sekä Dremer 930 -kuumaliimapistoolin. Pakettiin sisältyvät karbidikaiverrusterät, kaiverrusmallit, monikäyttöiset liimapuikot ja kimallepuikot soveltuvat erityisesti kodin koristeluprojekteihin.

Tuote lisätty
65.00 €
61.90 €

Kuumaliimapistooli Dremel 940

nyt lähtee työkalut edullisesti tooloutletista
Jäljellä 3 kpl
Huippulaadukas alkuperäinen Dremel 940 kuumaliimapistooli 11 mm:n liimapuikoille.

Tuote lisätty
49.00 €
41.90 €

Kuumaliimapistooli Metabo KE 3000

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 14-21 pv.
Metabon kuumailmapistooli yleiseen puun, muovin, pahvin, lasin, keramiikan, kiven, tekstiilien, korkin, nahan, metallin kuumaliimaukseen. Sopii myös tiivistämiseen ja saumaukseen ja kuumaliimakorjauksiin. Pistoolin PTC-lämmityselementti pitää lämpötilan tasaisena liiman täydellistä käsittelyä varten.

Huom! Virallisena jälleenmyyjänä hoidamme kaikki Metabo takuu- ja huoltoasiat yhteistyössä Suomen maahantuojan Wihuri Oy:n kanssa Suomessa ja nyt saat Metabo koneellesi, latureille, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi 4 viikon kuluessa ostosta.  Lisätietoja Metabon sivulla.

 

Tuote lisätty
121.04 €
109.90 €

Rapid BGX 300 Akkukuumaliimapistooli 7,2V

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Litiumakulla toimiva liimapistooli tuo työhön vapautta ja monikäyttöisyyttä. BGX300 on suunniteltu tarkkuustyöhön sisällä ja ulkona. Siinä on patentoitu kuumennustekniikka, ja se toimii 60 minuuttia yhdellä latauksella. Merkkivalo ilmoittaa, kun liimapistooli on kuumentunut riittävästi käyttöä varten. Säädettävä teline on helppo asetella kaikentyyppisiin liimaustehtäviin.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid BGX7 Akkukuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Rapid BGX7 on akkukäyttöinen liimapistooli askarteluun, koristeluun ja pieniin korjauksiin. Se toimii tehokkaasti 30 minuuttia yhdellä latauksella, kuumentumisaika vain 20 sekuntia. Kätevä automaattinen sammutustoiminto säästää akkua ja parantaa turvallisuutta, koska liimapistooli ei voi jäädä päälle vahingossa. Ergonomian optimoimiseksi liimapistoolissa on pehmeä kumikädensija ja pitkä kumipintainen liipaisin, ja siksi työkalu on myös mukava ja helppokäyttöinen. Pohjan kumipinta pitää pistoolin vakaampana myös työpöydällä. BGX7 toimii 3.6 V:n akulla ja latautuu täyteen mikro-USB-kaapelilla 2.5 tunnissa.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid CG 270 Akkukuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Erinomainen liimapistooli erilaisiin tehtäviin sisällä ja ulkona. CG270 tarjoaa erilaista liikkuvuutta, sillä sen irrotettava virtajohto mahdollistaa työkalun käyttämisen jopa 7 minuuttia ilman johtoa. Lisäksi pistoolissa on uusi ja parempi liimansyöttö ja liipaisinmekanismi, jotka levittävät liiman tehokkaammin ja silti entistä näppärämmin. Liiman suuri virtausmäärä mahdollistaa tehokkaamman työskentelyn suuresta nopeudesta tinkimättä. Vaihdettava suutin (myydään erikseen) hoitaa monenlaiset tehtävät suurella tarkkuudella. CG270 toimitetaan kätevässä suojalaukussa; mukana myös pikaohje, joka opastaa työkalun oikeassa käytössä ja auttaa valitsemaan oikean sinkilän sitten, kun varastoja on aika täyttää.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid CG 270 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Erinomainen liimapistooli monenlaisiin tehtäviin sisällä ja ulkona. Irrotettavan johdon ansiosta CG270:tä voi käyttää missä tahansa. Kumipintaisen kädensijan ja entistä paremman liimansyötön ansiosta erittäin mukava ja tarkka työkalu kaikentyyppisiin projekteihin. CG270:ssa on irrotettava suutin, joten suutinta voi vaihtaa tehtävätyypin mukaan.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid EG 280 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Liimapistooli monipuolista käyttöä arvostaville kotikäyttäjille. Irrotettava suutin mahdollistaa liimauksen optimoinnin erilaisten suuttimien avulla. EG280:ssä on ergonominen kädensija, jonka otepinta ja liipaisin on pinnoitettu kumilla. Liimapistooli tuottaa 600 g liimaa tunnissa, mukana säädettävä teline monipuoliseen tukemiseen liimauksen aikana.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid EG 380 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Laadukas ammattikäyttöön suunniteltu liimapistooli erinomaisella liimantuotolla: 2200 grammaa tunnissa. EG380 on erittäin tarkka työkalu vaativiin ja paljon liimaa kuluttaviin tehtäviin. Suuri 120–230 °C:n lämpötilansäätöalue mahdollistaa eri liimatyyppien (EVA ja polyamidi) ja materiaalien käyttämisen. Sormella käytettävä liipaisin vaatii vähemmän voimaa ja parantaa siten työskentelytarkkuutta. EG380:ssa 3.5 m kumikaapeli, ja sen mukana tulee 2 erilaista telinettä liikkuvaan ja työpisteessä tehtävään työhön.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid EG Point Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Liimapistooli, jonka irrotettava virtajohto lisää käyttömahdollisuuksia huomattavasti. Pienikokoinen EG Point soveltuu mainiosti pienille käsille. EG Point soveltuu käytettäväksi 7 mm liimatantoille.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid EG130 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Rapid EG130 liimapistooli, jossa lähtökohtana on arvo ja turvallisuus. Alhaisen lämpötilan (130 °C) ansiosta EG130 on loistava valinta kotiin, kouluun ja vapaa-ajanharrastuksiin. Se soveltuu hyvin myös aroille materiaaleille. Teline on asennettu liimapistooliin, lisäksi silikonista valmistettu kärkisuoja.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid Point EG 212 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Liimapistooli koristelukäyttöön ja kodin pieniin korjaustehtäviin. Ergonomisen kädensijan ja kumipintaisen liipaisimen ansiosta EG212 tekee tehtävänsä mukavasti ja tarkasti. Mukana säädettävä teline erilaisiin liimaustehtäviin.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid Pro EG320 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Kevyt ammattikäyttöön suunniteltu liimapistooli monipuoliseen ja liikkuvaan työskentelyyn. Pienen koon ansiosta pistooli soveltuu myös pienikätisille käyttäjille. EG320:n mukana tulee 2 telinettä sekä vaihdettava suutin tarkkaan liimaukseen erilaisissa kohteissa. Pistooli tuottaa liimaa 1000 grammaa tunnissa, ja sen lämpötila on kiinteä 195 °C.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid Pro EG340 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Monipuolinen liimapistooli ammattikäyttöön; integroitu termostaatti pitää lämpötilan tasaisena. EG340 tuottaa 1400 g liimaa tunnissa, ja kuumentumisaika on 2 minuuttia. Suuren 120–230 °C:n lämpötilansäätöalueen ansiosta EG340 soveltuu monentyyppisiin liimaustehtäviin. 4 sormella käytettävä liipaisin vaatii vähemmän voimaa ja parantaa siten työskentelytarkkuutta. EG340:ssa on vaihdettava suutin ja 2.5 m kumikaapeli, ja sen mukana tulee 2 erilaista telinettä liikkuvaan ja työpisteessä tehtävään työhön.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid Pro EG360 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Vahva ja monipuolinen liimapistooli ammattikäyttöön. 300W:n kuumennusjärjestelmä tuottaa 1800 g liimaa tunnissa. Ergonominen malli, jossa kumipintainen kädensija ja 4 sormella käytettävä liipaisin tarkkaan työskentelyyn. Lämpötilan säätöalue 120–230 °C, joten pistooli soveltuu hyvin monentyyppisiin projekteihin. EG360 kuumentuu 2 minuutissa. Mukana varasuutin, siirrettävä ja vakaa teline sekä 2.5 m virtajohto mahdollisimman vapaaseen työskentelyyn.

 

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Rapid R2000 Kuumailmapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Rapid R2000 on tehokas ja monipuolinen kuumailmapuhallin, joka on kehitetty suorituskykyiseksi työkaluksi esimerkiksi maalinpoistoon, muovien kutistamiseen ja materiaalien irrottamiseen tai muuntamiseen. Nopea kuumentunen vähentää odotusaikoja, ja kolmiportainen lämpötilasäädin mahdollistaa lähes kaikentyyppisten tehtävien suorittamisen. Mukavaotteinen pehmeä otepinta ja suojaava kädensija. Pistoolissa on myös kumiset laskupinnat, jotka pitävät työkalun vakaana ja turvallisena myös työtasolle asetettuna. Valitse sopiva lämpötila (60, 300 tai 600 °C), säädä puhallusnopeus ja tee R2000:n kanssa loistavaa työtä jokaisella kerralla.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Steinel GLUEMATIC 3002 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Pieni ja käytännöllinen kuumaliimapistooli on uskomattoman helppokäyttöinen ja käyttövalmis vain seitsemässä minuutissa. Elektronisesti ohjattava kuumaliimapistooli sopii moneen tehtävään. Se on luotettava apuri harrastuksissa ja DIY-projekteissa, sekä täydellinen työkalu juottamiseen, tiivistämiseen, korjaamiseen ja kaikenlaisiin muihin töihin ympäri kotia. Sopii Ø 11 mm liimapuikoille.

Tuote lisätty
25.05 €
23.90 €

Steinel GLUEMATIC 3002 Kuumaliimapistooli salkussa

Laadukas kuumaliimapistooli korkealla sulatusteholla takaa tehokaan liimauksen. Pieni ja käytännöllinen kuumaliimapistooli on uskomattoman helppokäyttöinen ja käyttövalmis vain seitsemässä minuutissa. Sopii Ø 11 mm liimapuikoille. Toimitetaan muovisalkussa, joka sisältää 200g liimapuikkoja. Kuumaliimapistooli on elektronisesti ohjattava ja sopii moneen tehtävään. Soveltuu hyvin kotikäyttöön tai käsityöläiselle. Se on luotettava apuri harrastuksissa ja DIY-projekteissa, sekä täydellinen työkalu juottamiseen, tiivistämiseen, korjaamiseen ja kaikenlaisiin muihin töihin ympäri kotia. Vaihdettavat lisäsuuttimet.

 

Tuote lisätty
35.84 €
31.90 €

Steinel GLUEMATIC 5000 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Steinel Gluematic 5000 -kuumaliimapistooli on vahva, siisti ja joustamaton, ilman kompromisseja. Lyhyen kuumennusajan ansiosta se on käyttövalmis jopa 3-5 minuutissa, jonka jälkeen kuumaliimapistooli sopii ihanteellisesti 20 minuutin langattomaan työskentelyyn. Liimaus sujuu langattomasti verkkovirralla toimivan lataustelakan ansiosta. Kuumaliimapistoolia voi käyttää myös sähköverkkoon kiinnitettynä.

Tuote lisätty
71.18 €
65.90 €