Butaanikäyttöinen liimapistooli, Laser

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Helppokäyttöinen butaanilla toimiva liimapistooli. Välitön liimansyötön katkaisin estää liimaa valumasta turhaan, ja turvalukitsin estää laitteen tahattoman käytön. Sarjaan kuuluu myös kaksi liimatikkua.

Tuote lisätty
79.90 €
75.05 €

Kuumaliimapistooli Dremel 940

syysmyrsky
Jäljellä 3 kpl
Dremel 940 kuumaliimapistooli 11 mm:n liimapuikoille.

 

 

Tuote lisätty
56.00 €
46.90 €

Kuumaliimapistooli Metabo KE 3000

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 14-21 pv.
Metabon kuumailmapistooli yleiseen puun, muovin, pahvin, lasin, keramiikan, kiven, tekstiilien, korkin, nahan, metallin kuumaliimaukseen. Sopii myös tiivistämiseen ja saumaukseen ja kuumaliimakorjauksiin. Pistoolin PTC-lämmityselementti pitää lämpötilan tasaisena liiman täydellistä käsittelyä varten.

Huom! Virallisena jälleenmyyjänä hoidamme kaikki Metabo takuu- ja huoltoasiat yhteistyössä Suomen maahantuojan Wihuri Oy:n kanssa Suomessa ja nyt saat Metabo koneellesi, latureille, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi 4 viikon kuluessa ostosta.  Lisätietoja Metabon sivulla.

 

Tuote lisätty
121.04 €
109.90 €

Steinel GLUEMATIC 3002 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Pieni ja käytännöllinen kuumaliimapistooli on uskomattoman helppokäyttöinen ja käyttövalmis vain seitsemässä minuutissa. Elektronisesti ohjattava kuumaliimapistooli sopii moneen tehtävään. Se on luotettava apuri harrastuksissa ja DIY-projekteissa, sekä täydellinen työkalu juottamiseen, tiivistämiseen, korjaamiseen ja kaikenlaisiin muihin töihin ympäri kotia. Sopii Ø 11 mm liimapuikoille.

Tuote lisätty
25.05 €
23.90 €

Steinel GLUEMATIC 3002 Kuumaliimapistooli salkussa

STEINEL Kuumaliimapistooli korkealla sulatusteholla takaa tehokaan liimauksen. Pieni ja käytännöllinen kuumaliimapistooli on uskomattoman helppokäyttöinen ja käyttövalmis vain seitsemässä minuutissa. Sopii Ø 11 mm liimapuikoille. Toimitetaan muovisalkussa, joka sisältää 200g liimapuikkoja. Kuumaliimapistooli on elektronisesti ohjattava ja sopii moneen tehtävään. Soveltuu hyvin kotikäyttöön tai käsityöläiselle. Se on luotettava apuri harrastuksissa ja DIY-projekteissa, sekä täydellinen työkalu juottamiseen, tiivistämiseen, korjaamiseen ja kaikenlaisiin muihin töihin ympäri kotia. Vaihdettavat lisäsuuttimet.

Tuote lisätty
35.20 €
32.90 €

Steinel GLUEMATIC 5000 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Steinel Gluematic 5000 -kuumaliimapistooli on vahva, siisti ja joustamaton, ilman kompromisseja. Lyhyen kuumennusajan ansiosta se on käyttövalmis jopa 3-5 minuutissa, jonka jälkeen kuumaliimapistooli sopii ihanteellisesti 20 minuutin langattomaan työskentelyyn. Liimaus sujuu langattomasti verkkovirralla toimivan lataustelakan ansiosta. Kuumaliimapistoolia voi käyttää myös sähköverkkoon kiinnitettynä.

Tuote lisätty
70.10 €
65.90 €

Steinel GLUEPRO 300 Kuumaliimapistooli salkussa

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Kuumaliimapistoolit ovat nykyisin käsityö- ja teollisuusalalla vakiintuneita työkaluja. Ammattikäytössä laadun, luotettavuuden ja ergonomian kaltaiset tekijät ovat tärkeimpiä niille asetettuja vaatimuksia. GluePro on tässä suhteessa edelläkävijä. Se on laadukas, luotettava ja ergonominen ammattikäyttöön suunniteltu työkalu. Sen kestävyys ja muotoilu mahdollistavat helpon ja väsyttämättömän työskentelyn. Liimamäärän säätö mahdollistaa kerralla syötettävän liimamäärän yksilöllisen sovittamisen. Luistamaton kahva lisää työskentelyn turvallisuutta. Vastuselementti ja elektroniikka kestävät myös pitkässä ja kovassa käytössä. Laitteessa on vaihdettava liimasuutin, ripustusmahdollisuus sekä syötettävän liimamäärän asetusmahdollisuus. Irrotettava seisontatuki mahdollistaa liimaamisen vaikeapääsyisissä kohteissa. Laitteessa kevyesti käsiteltävä syöttövipu.

Tuote lisätty
161.20 €
153.10 €

Steinel GLUEPRO 400 LCD Kuumaliimapistooli salkussa

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Kuumaliimauksen kaikkien mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii korkealaatuisten, yksilöllisillä sulamispisteillä varustettujen liimojen käyttöä. Tällä uudella Steinelin GluePro- erikoismallilla ja sen asteen tarkkuudella valittavalla lämpötila-asetuksella voidaan käyttää rajatta erilaisia liimoja. Tarvittava lämpötila on säädettävissä helposti ja kätevästi laitteessa, jolloin sillä voidaan työstää niin korkeita lämpötiloja vaativia Acrylate- liimoja kuin alhaisen lämpötilan Low Melt- liimoja. Luistamaton kahva takaa tukevan otteen ja kevyesti toimiva syöttövipu mahdollistaa väsymättömän työskentelyn. Laitteessa on optinen lämpötilan valvonta ja ilmoitukset asteen tarkkuudella. Ruudun palaessa sinisenä laite on lämmitysvaiheessa, vihreänä se on ihannelämpötilassa ja punaisena liian kuuma. Irrotettava seisontatuki mahdollistaa liimaamisen vaikeapääsyisissä kohdissa. Suunniteltu käsityöalan ja teollisuuden käyttöön.

Tuote lisätty
230.60 €
219.90 €

Steinel NEO2 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
STEINELin vankkarakenteinen kuumaliimapistooli on korvaamaton apu työpajalla, autotallissa ja kotona. NEO2 kuumaliimapistooli on painikkeen painalluksella valmis työskentelyyn, vain 15 sekunnissa. Sopii Ø 7 mm liimapuikoille. Uusi tippumisenestojärjestelmä (ATS) tarkoittaa, että kone vetää liiman automaattisesti takaisin suuttimeen, kun syöttöpainikkeen vapauttaa. Liima, joka valuu ja sotkee, on nyt menneisyyttä! Laitteella liimaus on tarkkaa, helppoa ja siistiä. Erityisen käytännöllinen ja turvallinen: älykäs järjestelmä kertoo, milloin sulateliimaa ei käytetä, ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä 5 minuutin kuluttua viimeisestä käytöstä. Kompaktin ja ergonomisen muotoilun ansiosta laite sopii täydellisesti käteen. Työskentelyn aikana laitteen voi myös asettaa oman jalkansa varaan, jolloin se on helposti ulottuvilla, kun sitä tarvitaan.

Tuote lisätty
57.50 €
54.60 €

Steinel PURGLUE 50 Kuumaliimapistooli

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Korkealaatuista liimausvoimaa ulos, sisälle ja kosteisiin tiloihin sekä ammattimaista tehoa vaativaan käyttöön. PurGlue 50 liimaa tehokkaasti patruunaliimalla ja kiinnittää pysyvästi lähes kaikkia materiaaleja. Säänkestävää liimausta ja voimakas loppulujuus. Kosteudenkestävällä PurGlue 50:llä kiinnität pysyvästi lähes kaikkia materiaaleja: keramiikkaa, metallia, lasia, marmoria, puuta, nahkaa ja tekstiilejä. Täysin valumattomalla erikoispolyuretaaniliimalla saat tarkasti levitettyä, heti pitävää jälkeä. Liiman loppulujuus on voimakas, 1 cm2 15 kg. Liima kestää vaativissa oloissa ulko- ja sisäkäytössä -40 °C lähtien, + 100 °C asti. Kuumaliimapistoolilla työskentely on langatonta, lataustelakan ansiosta. Käyttövalmis 10-13 minuutissa, jonka jälkeen johdoton maksimityöstöaika on 15-20 minuuttia.

Tuote lisätty
68.60 €
64.90 €