Ikkunanpesin teleskooppivarrella 70-130cm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Ikkunanpesin teleskooppivarrella. Säädettävä pituus 70 - 130 cm. Lastan leveys 25 cm hyttysverkolla.

Tuote lisätty
18.60 €
16.90 €

Metabo pesupistooli SB 2

syysmyrsky
Metabon monikäyttöinen ruiskupistooli puhdistukseen ja kasteluun. Varustettu tukevalla kahvalla ja lukitusmekanismilla. Messinkiliitäntä - yhteensopiva kaikkien kaupallisten laajennusjärjestelmien kanssa. Portaattomasti säädettävä veden määrä erillisen pyörivän nupin avulla. Vesisuihku voidaan säätää kovasta täyssuihkusta hienoksi sumutettuun suihkuun.

metabonouto

Huom! Virallisena jälleenmyyjänä hoidamme kaikki Metabo takuu- ja huoltoasiat yhteistyössä Suomen maahantuojan Wihuri Oy:n kanssa Suomessa ja nyt saat Metabo koneellesi, latureille, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi 4 viikon kuluessa ostosta.  Lisätietoja Metabon sivulla.

Tuote lisätty
16.98 €
9.90 €

Suihkusuutin Pesu-Karhu

TILAUSTUOTTEITA. Toimitusaika 3-10 pv.
Ammattilaisen suihkusuutin. Portaaton suihkun säätö pistemäisestä leveään suihkuun. Soveltuu kiinteistönhuotoon, elintarvike-teollisuuteen, esisammutukseen jne. Saatavana 3 eri kokoisella letkukaralla.
 

Tuote lisätty
129.00 €
121.90 €

Tasopuhdistin Lavor LAV102

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Yleisimpiin painepesureihin sopiva korkealaatuinen taso / terassipuhdistin. Erittäin kätevä kone terassin yms. lattia- ja seinäpintojen helppoon ja nopeaan puhdistamiseen pintaa vahingoittamatta. Pyörivä vesisuihku säädettävällä teholla puhdistaa tehokkaasti ja tasaisesti. Rungon ulkoreunaa kiertää harjakset, jotka ei naarmuta pintaa.

Tuote lisätty
29.90 €
26.90 €

Tasopuhdistin Lavor Surfer LAV89

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Yleisimpiin painepesureihin sopiva korkealaatuinen tasopuhdistin. Erittäin kätevä kone terassin yms. lattia- ja seinäpintojen helppoon ja nopeaan puhdistamiseen pintaa vahingoittamatta. Pyörivä vesisuihku säädettävällä teholla puhdistaa tehokkaasti ja tasaisesti. Rungon ulkoreunaa kiertää harjakset, jotka ei naarmuta pintaa.

Tuote lisätty
69.00 €
61.90 €

Vesiletkukela itsekelautuva 20m 1/2" MAV8A

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Itsekelautuva vesiletkukela esim. puutarhan kasteluun tai ajoneuvojen pesuun. Kelalla 20 metriä 1/2" (12,7mm) sisämittaista letkua. Automaattikelan mukana kääntyvä seinäteline, joka mahdollistaa letkukelan 180-asteisen kääntymisen.

 

Tuote lisätty
89.00 €
79.90 €

Vesipistooli Aquablaster Pro Pingi

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Aqua Blaster Pro -vesipistooli on edistyksellinen ja tehokas ruiskutuspistooli jonka avulla hoidat minkä tahansa puhdistustyön hyödyntäen virtauksen säätövipua, kolmea eri suihkutusasetusta ja integroitua vaahtosuutinta. Vesipistoolin varustukseen kuuluu 180⁰ liikkuva suutin, 360⁰ kääntyvä kahva, vaahtosuutin ja pesuainesäiliö. Vesipistoolin kokonaispituus on 90 cm ja se on helppo liittää perinteiseen vesiletkuun. Aquablaster Pro soveltuu erinomaisesti autojen puhdistukseen sekä kotitalous- ja vapaa-ajankäyttöön.

Tuote lisätty
35.01 €
24.90 €