Clen Argon H1713 Kuumavesipainepesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Kompakti ja tehokas kuumavesipainepesuri autoilijoille, korjaamoille ja maatiloille. Hyvät käyttäjäominaisuudet: Reilut säätimet koneen päällä, portaaton vesimäärän ja paineen säätö. Painepesurin isot pyörät helpottavat koneen siirtämistä. Kaksinapainen sähkömoottori (2800 rpm).

Tuote lisätty
2 295.00 €

Clen Atomax 1813 Painepesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Tehokas, ammattikäyttöön soveltuva korkeapainepesuri. Pesuri on rakennettu tukevalle teräsrungolle ja suojattu vahvalla ABS kuorella. Isot pyörät ja tukeva kahva helpottaa liikuttelua. Tämän painepesurin pumppu on legendaarinen kolmesylinterinen rivimäntäpumppu, pumpun pää messinkiä, keraamiset männät ja rs-teräs venttiilit.

Tuote lisätty
1 135.00 €

Clen Atomax 1915 Painepesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Ammattilaiskäyttöön luotu tehokas painepesuri. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvon puhdistamiseen.  Pesuri on rakennettu tukevalle teräsrungolle ja suojattu vahvalla ABS kuorella. Nelinapainen sähkömoottori (1400 rpm). Järeä rakenne, hiljainen äänitaso. Helppo liikuttaa isojen pyörien ansiosta.

Tuote lisätty
1 330.00 €

Clen D 1915 Runner Painepesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Clenin painepesuri mahtavilla ominaisuuksilla: Iso vesimäärä ja paine, pistoolipidike, letkukela ja neljä pyörää helppoon liikutteluun. Sisäänrakennettu 20 l pesuainesäiliö. Nelinapainen sähkömoottori (1400 rpm).

Tuote lisätty
3 350.00 €

Clen G 131 Painepesuri

Täydellisesti varusteltu tehokas korkeapainepesuri kaikkiin kodin pesutarpeisiin. Pesuvarusteet ammattitasoa kumisella paineletkulla.

Tuote lisätty
179.00 €
169.90 €

Clen Press 2117 Painepesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Clenin Press 2117 -painepesuri on erinomainen valinta isojen ajoneuvojen ja koneiden pesuun sekä teollisuuden käyttöön. Runsas vesimäärä huuhtelee liat nopeasti. Painepesuria on helppo liikuttaa isojen renkaiden ansiosta. 

Tuote lisätty
1 980.00 €

Clen Superjet 1310 M painepesuri

Erittäin tehokas, parhaista osista tehty korkeapainepesuri. Kolmisylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu messinkipesällä, keraamisilla männillä ja RST-venttiileillä. Moottorin 2,9kW:n liitäntäteho, hyvä 10 l/min vesimäärä ja 130 bar paine riittävät ammattikäyttöönkin ja antavat erinomaisen toimivuuden turbosuuttimella joka vaatii hyvän vesimäärän toimiakseen parhaalla tavalla. Portaaton paineensäätö, kemikaali-injektori ja automaattinen käynnistys ja pysäytys pesukahvasta. Painemittari. Monipuoliset lisävarusteet mahdollistavat laajaa käyttöä, kannettavana kotona tai LVI miehen keikkapesurina. Seinätelineessä sopii hyvin autotallin seinälle tai maitohuoneeseen. Työntökärryllä pesuri siirtyy kätevästi puutarhaan, venerantaan tai huoltohallin pihaan.
HUOM! Kuvassa rinnakkaismalli 1508, jossa suurempi paine ja pienempi vesimäärä

Tuote lisätty
695.00 €
629.90 €

Clen Superjet 1508 painepesuri

Erittäin tehokas, parhaista osista tehty korkeapainepesuri. Kolmisylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu messinkipesällä, keraamisilla männillä ja RST-venttiileillä. Moottorin 2,9kW:n liitäntäteho, hyvä 8 l/min vesimäärä ja 150 bar paine riittävät ammattikäyttöönkin ja antavat erinomaisen toimivuuden turbosuuttimella joka vaatii hyvän vesimäärän toimiakseen parhaalla tavalla. Portaaton paineensäätö, kemikaali-injektori ja automaattinen käynnistys ja pysäytys pesukahvasta. Painemittari. Monipuoliset lisävarusteet mahdollistavat laajaa käyttöä, kannettavana kotona tai LVI miehen keikkapesurina. Seinätelineessä sopii hyvin autotallin seinälle tai maitohuoneeseen. Työntökärryllä pesuri siirtyy kätevästi puutarhaan, venerantaan tai huoltohallin pihaan.
HUOM! Valikoimassa myös rinnakkaismalli 1310, jossa pienempi paine, mutta suurempi vesimäärä

Tuote lisätty
695.00 €
639.90 €

Clen Syncron 2021 Kuumavesipesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
Uusi luotettava kuumavesipesuri raskaaseen käyttöön. Iso vesimäärä ja paine. Pistoolipidike ja neljä isoa pyörää tekee pesurin liikuttelusta mukavaa puuhaa. Sisäänrakennettu pesuainesäiliö 22 l. 

Tuote lisätty
4 590.00 €

Kränzle HD 10/122 Xtra Painepesuri mukaan vaahdotin!

kränzle-ilmaisella-kotiinkuljetuksella
Nopea ilmainen toimitus suoraan omasta varastosta!
Mukana Arctic Auto Snow Foam Lance -vaahdotin!
Saksalainen Kränzle HD 10/122 korkeapainepesuri on korkeinta laatua. Messinkinen pumpun pääty. Keraamispinnoitteiset männät ruostumatontaterästä. Paineensäätö. Kuivakäyntivarmistus. Ohituskäyttö. Puhdistusaineenimu. Hyvä kantokahva. Helppo nostaa ja säilyttää hyllyssä.

Tuote lisätty
689.58 €
519.90 €

Kränzle HD 12/130 Painepesuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv (tai nouto heti Vantaalta)
Suunniteltu ammattimaista kestokäyttöä varten. Hyvin käytännöllinen, tilaa säästävä ja kompakti rakenne. Hitaasti käyvän 4-napaisen moottorin (1.400 r/min) ansiosta luokkansa hiljaisimmat Profi-laitteet. Puhdistusaineenimu.

Huom! Jos haluat tuotteen nopeammin, esim. tilauspäivänä, voit noutaa sen Tooltechnic Oy:n varastosta Vantaalta osoitteesta Mäkituvantie 7, aukioloajat arkisin 7:30-16:00. Valitse tilaussivulla toimitustavaksi "Nouto myymälästä" ja laita lisätiedot kenttään "Nouto toimittajan Vantaan varastolta". Tooltechnic Oy yhteystiedot löydät tästä

Tuote lisätty
1 393.76 €
1 179.90 €

Kränzle Imuletku suodattimella 3m

Imuletku suodattimella ja takaiskuventtiilillä 3/4" sisäkierreliitännällä esim. itseimeviin painepesureihin, kuten Kränzlen 1400 kierr/min varustetuilla moottoreilla. Katso sopivuus kuvauksesta. Letkun pituus 3 m.
HUOM! Käytettäessä painepesureita, joiden vesimäärä on alle 10 l/min, on letku lyhennettävä 1,5m:n pituiseksi.

Tuote lisätty
69.76 €
62.90 €

Kuljetuskärry Clen Superjet

Kuljetuskärry Clen Superjet -painepesureille. Työntökärryllä pesuri siirtyy kätevästi puutarhaan, venerantaan tai huoltohallin pihaan.
HUOM! Myydään ilman kuvassa näkyvää painepesuria.

Tuote lisätty
122.75 €
109.90 €

Painepesuri Clen GO 1800

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Näppärä ja tehokas pikkupesuri satunnaisiin kotipihan pesutarpeisiin. Kompaktin kokonsa ansiosta laite on kevyt siirtää. Painepesurin mukana tulee monipuolinen valikoima suulakkeita, joille on käytännölliset säilytysratkaisut suoraan painepesurissa.

Tuote lisätty
229.00 €

Painepesuri Clen Master 2100

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Clen Master 2100 on itseimevä painepesuri suurella teholla. Korkealaatuinen nelimäntäinen täysmetallipumppu ja -moottori takaavat luotettavan ja pitkän käyttöiän. Pesurissa on 10 m teräsvahvistettu letku, jonka avulla pääset pesemään myös vaikeammistakin paikoista. Pesurin mukana toimitetaan markkinoiden tehokkain turbosuutin, viuhkasuutin, säädettävä suutin ja erinomainen pesuaineen vaahdotin.

Tuote lisätty
429.00 €

Painepesuri Clen Master 2400

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Clen Master 2400 on itseimevä painepesuri suurella teholla. Korkealaatuinen nelimäntäinen täysmetallipumppu ja -moottori takaavat luotettavan ja pitkän käyttöiän. Pesurissa on 10 m teräsvahvistettu letku, jonka avulla pääset pesemään myös vaikeammistakin paikoista. Pesurin mukana toimitetaan markkinoiden tehokkain turbosuutin, viuhkasuutin, säädettävä suutin ja erinomainen pesuaineen vaahdotin.

Tuote lisätty
499.00 €

Painepesuri Clen Master 2800

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Clen Master 2800 on itseimevä painepesuri suurella teholla. Korkealaatuinen nelimäntäinen täysmetallipumppu ja -moottori takaavat luotettavan ja pitkän käyttöiän. Pesurissa on 10 m teräsvahvistettu letku, jonka avulla pääset pesemään myös vaikeammistakin paikoista. Pesurin mukana toimitetaan markkinoiden tehokkain turbosuutin, viuhkasuutin, säädettävä suutin ja erinomainen pesuaineen vaahdotin.

Tuote lisätty
549.00 €

Painepesuri Clen Smart 1800

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Clenin uusi Smart 1800 painepesuri. Maksimipaine 130 baria. Varustettu huippuominaisuuksilla: Teleskoopinen pesukahva turvalukituksella auttaa korkealta pestessä, sekä erinomainen paineletkukela Follow me -toiminnolla on varustettu 8m kumisella paineletkulla. Pesurin mukana toimitetaan markkinoiden tehokkain pesutehon kaksinkertaistava turbosuutin, viuhkasuutin/säädettävä viuhkasuutin ja pesuaineen vaahdottaja joka säästää rutkasti pesuainetta.

Tuote lisätty
289.00 €

Painepesuri Clen Smart 2000

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Clenin uusi Smart 2000 painepesuri. Maksimipaine 140 baria. Varustettu huippuominaisuuksilla: Teleskoopinen pesukahva turvalukituksella auttaa korkealta pestessä, sekä erinomainen paineletkukela Follow me -toiminnolla on varustettu 8m kumisella paineletkulla. Pesurin mukana toimitetaan markkinoiden tehokkain pesutehon kaksinkertaistava turbosuutin, viuhkasuutin/säädettävä viuhkasuutin ja pesuaineen vaahdottaja joka säästää rutkasti pesuainetta.

Tuote lisätty
319.00 €

Painepesuri Clen Smart 2200

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-14 pv.
Clenin uusi Smart 2200 painepesuri. Maksimipaine 150 baria. Varustettu huippuominaisuuksilla: Teleskoopinen pesukahva turvalukituksella auttaa korkealta pestessä, sekä erinomainen paineletkukela Follow me -toiminnolla on varustettu 8m kumisella paineletkulla. Pesurin mukana toimitetaan markkinoiden tehokkain pesutehon kaksinkertaistava turbosuutin, viuhkasuutin/säädettävä viuhkasuutin ja pesuaineen vaahdottaja joka säästää rutkasti pesuainetta.

Tuote lisätty
349.00 €