Soodapuhalluskannu 18kg

syysmyrsky
Jäljellä 1 kpl
Paineilmatoiminen soodapuhallin poistaa maalin, noen, kalkin, irtoruosteen, yms. epäpuhtaudet kuten hiekkapuhalluslaite, mutta ei vahingoita alkuperäistä pintaa. Ei lämmitä tai venytä peltiä lainkaan jättäen pellin alkuperäisen passivoinnin ehjäksi. Käyttökohteita esimerkiksi: Autot ja muut kulkuneuvot,ajoneuvojen vanteet,pihakalusteet, entisöitävät puuhuonekalut, alumiini-, puu-, lasikuitu- ja teräsveneet, laatat, laattasaumat ulkona (esimerkiksi uima-altaat). Ei vahingoita lasipintoja, muovia tai kumia. Tarvitset lisäksi vain kompressorin riittävällä paineentuotolla ja sopivaa puhallusmateriaalia.

Tuote lisätty
99.00 €
79.90 €

Soodapuhalluskannu Nordblast Hobby

Edullinen soodapuhallin harrastuskäyttöön. Kytketään paineilmaletkuun ja lisätään säiliöön puhallussoodaa. Säiliön tilavuus 1,3 l. Vaatii kompressorin min. 180 l/min.

Tuote lisätty
39.00 €
36.90 €

Soodapuhalluslaite 25L NB Prolite SOODA30A

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Soodapuhallin isolla 25 litran säiliöllä ympäristöystävälliseen ja hienovaraiseen pintakäsittelyyn. Puhalluspaine 5-1 bar. Ilmantarve min. 900 l/min. Soodapuhallus on tehokas menetelmä maalin-, lian- ja homeenpoistoon. Ympäristöystävällinen soodapuhallus soveltuu erinomaisesti kodin puhdistustarpeisiin, autojen ja muiden kulkuneuvojen osien entisöintiin ja puhdistukseen, rakennusten kunnossapitoon, veneiden ja asuntovaunujen huoltoon.

Tuote lisätty
549.00 €
499.90 €