Soodapuhalluskannu 18kg

Paineilmatoiminen soodapuhallin poistaa maalin, noen, kalkin, irtoruosteen, yms. epäpuhtaudet kuten hiekkapuhalluslaite, mutta ei vahingoita alkuperäistä pintaa. Ei lämmitä tai venytä peltiä lainkaan jättäen pellin alkuperäisen passivoinnin ehjäksi. Käyttökohteita esimerkiksi: Autot ja muut kulkuneuvot,ajoneuvojen vanteet,pihakalusteet, entisöitävät puuhuonekalut, alumiini-, puu-, lasikuitu- ja teräsveneet, laatat, laattasaumat ulkona (esimerkiksi uima-altaat). Ei vahingoita lasipintoja, muovia tai kumia. Tarvitset lisäksi vain kompressorin riittävällä paineentuotolla ja sopivaa puhallusmateriaalia.

Tuote lisätty
99.00 €
79.90 €

Soodapuhalluskannu Nordblast Hobby

Edullinen soodapuhallin harrastuskäyttöön. Kytketään paineilmaletkuun ja lisätään säiliöön puhallussoodaa. Säiliön tilavuus 1,3 l. Vaatii kompressorin min. 180 l/min.

Tuote lisätty
39.00 €
36.90 €

Soodapuhalluslaite 25L NB Prolite SOODA30A

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv
Soodapuhallin isolla 25 litran säiliöllä ympäristöystävälliseen ja hienovaraiseen pintakäsittelyyn. Puhalluspaine 5-1 bar. Ilmantarve min. 900 l/min. Soodapuhallus on tehokas menetelmä maalin-, lian- ja homeenpoistoon. Ympäristöystävällinen soodapuhallus soveltuu erinomaisesti kodin puhdistustarpeisiin, autojen ja muiden kulkuneuvojen osien entisöintiin ja puhdistukseen, rakennusten kunnossapitoon, veneiden ja asuntovaunujen huoltoon.

Tuote lisätty
549.00 €
499.90 €