Bahco P-HB Pencil Timpurinkynä HB 178mm

bahcotuote
Korkealaatuinen timpurin lyijykynä. Kovuus HB. Pituus 178 mm. Suorakulmainen muoto (15x7 mm), jolloin kynää voi käyttää välysmittana esim terassilaudoitusta tehtäessä.

 

Tuote lisätty
0.95 €
0.80 €

Johnson merkintäkynä

Käytännöllinen Johnson merkkausliitu kaikenlaisien pintojen ja materiaalien merkkaukseen, soveltuu erityisen hyvin puutavaralle. Lyijytön ja myrkytön. Sään- ja kulutuksen kestävä. Neljä eri värivaihtoehtoa. Pakkauksessa 2 kpl liituja.

Tuote lisätty
4.90 €
3.90 €

Lyra Dry Profi Led DP merkintäkynä

Uusin Lyranmerkkauskynä on varustettu LED-valolla, joka valaisee merkittävää aluetta. Kapealla ja kestävällä lyijykärjellä voit merkitä kaikki yleisimmät pinnat (puu, metalli, muovi,...) myös ahtaissa paikoissa. Pehmeä 2B-kovuuden lyijy jättää jäljen kevyesti painamalla. Nopea ja kätevä  syöttömekanismi kynän perästä painamalla. Kynä irtoaa tupesta entistä vaivattomammin ja käyttö onnistuu täysin yhdellä kädellä. Tuppeen on integroitu teroitin, jolloin teroittaminen on mahdollista yhdellä kädellä. Kestävä runko suojaa lyijyä rikkoutumiselta pudotessa maahan tai lattialle.

Tuote lisätty
19.90 €
12.50 €

Merkintäkynä Boxo B55

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Maalikynällä saadaan peittävä ja vedenkestävä jälki useisiin eri materiaaleihin, kuten puu, paperi, metalli, kumi, muovi, kivi ja lasi. Kynissä on 2.5 mm:n pyörökärki. Värivaihtoehdot valkoinen, punainen ja keltainen.

Tuote lisätty
3.50 €

Merkintäkynä Lyra Pica Gel

Helppo käyttää. Erittäin pysyvä (kuivuttuaan). Pehmeä puikko jättää kirkkaan ja selkeän merkinnän. Sopii myös kaikille pinnoille, myös öljyisille, ruosteisille, likaisille, epätasaisille ja märille pinnoille. Puikon halkaisija on 8,6 mm ja pituus 60 mm, kestää säätä ja valoa sekä lämpötiloja -20°C - +70°C. Kynässä on kätevä klipsi, jolla sen saa kiinni housuihin tai työkalutaskuun. Teroitin korkissa. Valikoimassa 5 eri väriä.

 

Tuote lisätty
12.24 €
8.30 €

Merkintäkynä Solid Marker

tooloutletin kesäkampanjasta työkalut kesätarjouksin!
Japanilainen Sakura Solid Marker on patentoitu, vahamainen, maalia sisältävä merkintäkynä sekä tummille että vaaleille pinnoille. Soveltuu erityisesti ulkona säilytettävien tavaroiden merkkaukseen. Soveltuu useimpien materiaalien merkintään. Kuivuu 5-7 minuutissa. Toimii myös likaisilla ja rasvaisilla pinnoilla. Erinomainen lämmön-  (-40 ...+100°C), valon-, kulutuksen ja säänkesto. Valikoimassa 5 väriä.

 

 

 

Tuote lisätty
8.06 €
5.90 €

Pica Big Dry Lyijypakkaus

Varalyijypakkaukset Pica Big Dry timpurin merkintäkynään. Viisi erilaista lyijyvaihtoehtoa eri materiaaleille.

Tuote lisätty
15.90 €
13.90 €

Pica Big Dry Rakentajankynä

Uuden sukupolven timpurin merkkauskynä, Pica BIG Dry mullistaa timpureiden työtavat. Voit unohtaa kynän teroittamisen nerokkaan painomekanismin ansiosta ja laadukas RST-runko takaa pitkän käyttöiän. Lyijy tulee helposti esiin peukalon painalluksella. Kotelossa klipsi, jolla sen saa kiinni housuihin tai työkalutaskuun. Saatavilla erilaisia lyijyjä käyttötarkoituksen mukaan.

 

 

Tuote lisätty
19.90 €
15.90 €

Pica Dry Lyijypakkaus

Varalyijypakkaukset Lyra Pica Dry reikämerkintäkynään. Neljä erilaista pakkausta: keltainen, punainen, gfafiitti/harmaa ja värilajitelma. Yksivärisissä 10 kpl/pkt ja värilajitelmassa yht. 8 kpl (punainen 2 kpl, keltainen 2 kpl, grafiitti 4 kpl)

 

Tuote lisätty
11.12 €
7.90 €

Pica Dry Reikämerkintäkynä

Kynä syvien reikien merkitsemiseen. Syvien reikien merkitsin, 2,8 mm paksu grafiittikärki vakiona. Pitkän kärjen avulla päästään helposti kannattimien läpi esimerkiksi ruuvireikiä varten. Sopii erinomaisesti myös korvaamaan timpurin kynän. Grafiittipuikon kovuus on 2B eli hieman pehmeämpi kuin tavallisessa timpurin kynässä ja kiinnittyy siten useampiin pintoihin. Merkitsee useimpia pintoja/materiaaleja, esimerkiksi lasipintoja, kuten kaakelia, klinkkereitä ja lasia. Kiinnittyy jopa likaisiin ja öljyisiin pintoihin. Puikko tulee helposti esiin peukalon painalluksella. Kynässä on kätevä klipsi, jolla sen saa kiinni housuihin tai työkalutaskuun. Tupessa teroitin.
Varalyijypakkaukset tilattavissa erikseen.

Tuote lisätty
17.05 €
12.90 €

Pica Inc Reikämerkintätussi

Pica Ink -reikämerkintätussi valkeiden kolojen yms. merkkaukseen. Soveltuu käytettäväksi kaikilla kuivilla pinnoilla. Ohut 1,5 mm kärki sopii pieniinkin reikiin. Vedenkestävä muste, voidaan kuitenkin poistaa alkoholilla ja muilla liuottimilla. Kynä on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla teleskooppivarrella. Klipsi helppoa ripustamista varten. Mikäli kärki kuivuu, sen voi kääntää jopa 8 kertaa jolloin kynää voi edelleen käyttää ongelmitta. Pituus 150 mm.
Saatavilla mustana, sinisenä tai punaisena.

Tuote lisätty
10.23 €
7.90 €

Pica Visor vahakynä

Innovatiivinen vahaliitu lähes kaikenlaisien pintojen ja materiaalien merkkaukseeen esim. öljyiset, ruosteiset, märät ja pölyiset pinnat. Liitu työtyy ulos runkoa kiertämällä. Litu on helppoa vaihtaa sormia likaamatta. Valikoimassa neljä eri väriä. Vaihtoliidut myydään erikseen.

Tuote lisätty
13.52 €
9.90 €

Pica Visor vaihtoliitu

Vaihtoliidut Pica Visor vahaliitukyniin. Valikoimassa 4 eri väriä. Sisältää 4 kpl liituja.

HUOM! Pakkaus ei sisällä kynää.

Tuote lisätty
7.90 €
6.90 €